2009 Nisan Anneleri buraya

sinirlerim bozuk kel kocam annemlere gidip bebek arabasını almaya üşendiği için evde pinekliyoruz zaten taşımaya üşendiği içinde orda kalmıştı arabaaa
off yaa zaten tek başıma bütün gün bebek bakmaktan anam ağlıyo bide pazar pazar evde otur

geçmiş olsun sultancımyanese sizlerde bişey yok ya
aynen şenay benımkıde evdev çıkmyo kz huysuzlancak dıe ama bu gece kaçısı yok koycak kanguruya götürcek biyerlere patladım evde
bu arada herkesin kandili mubarek olsun

hoşgeldin sultan geçmiş olsun en azından tatili yapmış oldun, bizde düşünüyoruz ayvalığı ama cesaret edersek gitmeyi deneyeceğiz bakalım artık. Tatilden dönenler anlatsınlar da ona göre gidelim bizde.
Bütün güzel annelerin ve bebişlerin kandili mübarek olsun.....

selamlarrr...
inşallah herkes iyidir.. ben bu defa da teknolojiye takıldım pc bozulmuştu da......... şimdi de kandil için girdim...
hepimizin kandili mübarek olsun... şimdi çıkıyom...........

evet canım oraya çok yakınım ....

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun
tüm güzel annelerin ve kuzuların kandili mübarek olsun...nice kandillere

hayırlı kandiller herkese

Son düzenleme:
bence süper fikir.muhtarım ne dersin uyar mı sana da
,,

canım kusura bakma daha yeni görüyorum..
uyar tabii şekerimm.. hem biz sennle hep beraber gidiyordukl , tarihlerimizde aynıydı..bak burda da birleştik :))

kızlar bir dahaki çekiliş ne zaman ???
canım bizde atlamışız ,,sonradan eşleştik..

sende katılmak isteyen biriyle yapın...

herkese hayırlı kandiller
bizde bugün dışardaydık hep giremedim
bebğin uyku düzeni konusunda en şanslı benim herhalde maşaallah
hergün 21 00 de uyuyor ve üç civarlarında uyanıyor emziriyorum
sabahda 6da kalkıyor emziriyorum uyursa 9 gibi kalkıyor uyumazsa babsına veriyorum ve babası 8de gidince uyutuyorum 11-12 gibi uyanıyor sonrada 2gibi uyutuyorum 5 gibi kalkıyor işte böyle
şükür saatlaerimiz bi terslik olmazsa değişmiyor
allah hepinizin bebeklerine düzenli uyku versin
özellikle geceleri misafir gelince çok rahat ediyorum
gelmezsede eşimle rahat vakit geçiriyorum
herkese iyi geceler...

uyku konusunda kızımın hakkınnı vermeliyim..... gün içinde sabahtan 2 3 saat uyuyo uyanıyo biras mızmızlanıyo sonra yine 2 saat falan..... gece 11- 12 gibi uyuyor ve sabah 6 7 gibi uyanıyor... bi de kusmalarımız azalsa daha mutlu olcaz...... sana de iyi geceler....

sağol cnm valla otele gideceksen boş yere para verme derim iiki otele gitmemişim
bebekle çok zor oluyor

evet canım oraya çok yakınım ....

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun

hayırlı kandiller herkese

sağol şirvancım

bursasu hoşgeldin canım.
zorda olsa becermişsin bebişle tatil yapmayı bravo valla.

evet zorladım bayadelikafadulden

geçmişe baktım sultan gelmiş hoşgelmiş!!
tatili pek iyi geçmemiş
el kadar bebeyle tatil senin neyine kır dizini otur evinde:))
şaka bir yana çok geçmiş olsun sultancım allah korumuş!!

bizimki benden emmeyi sitemiyor artık sağıyorum biberonla veriyorum..çok yorucu..
sadece geceleri bide sabahları emiyor..
sanırım sıcaktan emmek istemiyor..

kraftın göğüs pompası vardı elektrikli onu bozdumm.sonra lansinoh aldım manual..onla sağıyorum mennunum(bi arkadaş sormuş galiba wee kullanıyormuş)
nuby bide chicco biberon var onlarda iyi bizimki ne olsa alıyo ağzına zaten:)))

dişlerimiz hala kaşınıyo..
salyalar akmaya devam..
dondurmalı dişlik normal dişlik...ne varsa aldım kar etmedi..ellerini emmek daha çok hoşuna gidiyo..
kontrolünden önce doktora götürsemmiki diyorum??

bizimki kucak delisi,kamplumbağa gibi sırtüstü pozisyonu sevmiyor..
sürekli kucakta ve gezmek istiyor araştırmacı gazeteci gibi inceliyor herşeyi.
haftasonu şaftı kayıyor..o kucak senin bu kucak benimm..dedsi aman uyumasın sevelim derken saat geceyarını buluyor olan bana anneme oluyor..
bizimkisini sabaha kadar gezdir gık demezki!!!

neyse haftasonları yogunluk benim için...
dün yazlıktan gece gelebildik eve.
namaz kılcaktım kandil diye yogunluktan uyuyakalmışım çok kızdım kendime..

sultan hoş geldin ve geçmiş olsun canım.
croxilex bende de nuby var, 2 kere verdi annem ben yokken, sonrasında problem olmadı, ilk basta da istememiş ama sonra almıs biberonu, karnı aç olunca. ama daha fazla kullanımda alışkanlık yapar mı bilmiyorum.
roseberry çok geçmiş olsun, piyasada böyle dr.lar gün geçtikçe çoğalıyor ne yazık ki...gitmeyin bence bir daha o dr.a, değişitrin. sinirlerine hakim olmaya çalış canım.
şirvan ben de gelmek isterim buluşmaya ama zor be canım. Ben avrupa yakasında oturuyorum. Kocişe bırak desem, c.tesi leri çalışıyor öğleden sonraya kadar. Olmaz yani. Ama internette msn den kameralı yayın yaparsanız katılabilirim belki :)))

günaydın annecikler

kendime dair birşeyler yazayım
bu gün 30 oldum dile kolayyyyyyy koskocaman 30 amannnnn ne olmş yani diyebilirsiniz ama 30 un benim için anlamı hep başka olmuştur hep yaşlılıktı benim için 30 gerçi bugün dünden farklı hissetmiyrum ama içimde bi ses durmadan bana 30 oldun diyip duruyo 30 30 30 30
evlenmeden önce 30 yaşıma geldiğimde halen çocuğum yoksa kesin evlatlık alırım diyodum annem çıldırırdı çocuk aklı işte bu gün 30 oldum koskocaman 30 ve bir diil iki sıpam var Allah acılarını göstermesin nereye kadar ne kadar onlarla beraber olucam bilmiyorum ama 30 oldum işte koskocaman 30 aynada kendime baktım sabah küçük küçük çizgilerimi gördüm bak şenay 30 oldun dedim kendikendime evet belki dün de ondan önceki günde oradalardı ama ben bu gün gördüm koskocaman 30 olmuşum işte şimdi kendimi 30 da yaşlı değil beee 5 sene önce ne hissediyosan aynı diye avutuyorum ama içimdeki cadı durmadan kulagıma 30 30 30 diye fısıldıyor eeeeeeey cadııııııı tek başıma 30 olmadım sende 30 sun işteeeeeeeeeee pis cadııııııııııııııııııııııııııııı

Annişler, hadi bakalım benden de şirvan a inat baska bir organizasyon teklifi! delikafadulden

AFM Sinemaları'ndan, yeni doğmuş bebeği olan ebeveynler için çok özel bir hizmet:
Dikkat! Sinemada Bebek Var.

Anneler, babalar, büyükanneler, dedeler;
her salı öğlen seanslarında AFM Sinemaları'nda bebekleriyle/torunlarıyla birlikte sinemaya gidip, sevdikleri filmleri beyazperdede ve son teknoloji salonlarda izleyebiliyor.

Gerek ebeveynlerin filmi sinemada izleme keyfini yaşamaları, gerekse bebeklerin gürültüden rahatsız olmamaları
için düzenlenen uygulamada salondaki ses seviyesi azaltılıp,
ışıklar yarı açık konuma getiriliyor.

Sinemada biberon ısıtma hizmetinin yanında alt değiştirme üniteleri
ve puset parkı alanı da bulunuyor.

Finansbank AFM Mohini;
Buz Devri 3 35mm 13:00 (20-21-22-23 Temmuz 2009)

Finansbank AFM Budak Caddebostan;
Tabu 12:00 (21 Temmuz 2009)

Finansbank AFM Beylikdüzü;
Halk Düşmanları 13:30 (21 Temmuz 2009)

Finansbank AFM ANKAmall Akköprü;
Buz Devri 3 35mm 13:15 (21 Temmuz 2009)

Finansbank AFM Antares;
Melekler ve Şeytanlar 12:15 (21 Temmuz 2009)

Finansbank AFM Ege Park Mavişehir;
Buz Devri 3 35mm 12:00 (21 Temmuz 2009)

İstanbul lu anneler, buz devri 3 e ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…