sağol cnmSelam kızlar
Sultan hoşgeldin canım ve geçmiş olsun.
Şenaycım dğum günün kutlu olsun tatlım.Nice 30lara:))
sağolasın...geçmiş olsun sultancımyanese sizlerde bişey yok ya
aynen şenay benımkıde evdev çıkmyo kz huysuzlancak dıe ama bu gece kaçısı yok koycak kanguruya götürcek biyerlere patladım evde
bu arada herkesin kandili mubarek olsun
evet denizcm sağol zoraki bir tatil oldu:)geçmişe baktım sultan gelmiş hoşgelmiş!!
tatili pek iyi geçmemiş
el kadar bebeyle tatil senin neyine kır dizini otur evinde:))
şaka bir yana çok geçmiş olsun sultancım allah korumuş!!
sağol cnmsultan hoş geldin ve geçmiş olsun canım.
croxilex bende de nuby var, 2 kere verdi annem ben yokken, sonrasında problem olmadı, ilk basta da istememiş ama sonra almıs biberonu, karnı aç olunca. ama daha fazla kullanımda alışkanlık yapar mı bilmiyorum.
roseberry çok geçmiş olsun, piyasada böyle dr.lar gün geçtikçe çoğalıyor ne yazık ki...gitmeyin bence bir daha o dr.a, değişitrin. sinirlerine hakim olmaya çalış canım.
şirvan ben de gelmek isterim buluşmaya ama zor be canım. Ben avrupa yakasında oturuyorum. Kocişe bırak desem, c.tesi leri çalışıyor öğleden sonraya kadar. Olmaz yani. Ama internette msn den kameralı yayın yaparsanız katılabilirim belki :)))
sağol cnmGÜNAYDINNN NİSAN ANNECİKLERİİİ
sultan geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın yinede zorda olsa tatili yapmışsınız .......... sanırım ser-vey ayvalık tarafına gitmeyi düşünüyormuş 2 hafta önce oradaydım dünde annemler oradan geldi acayip bir sıcak varmış rüzgar oldu kadar bile sıcak rüzgar esiyormuş bilginiz olsun şenaycım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk getirsin ikizlerinle beraber daha nice yaşlara inşallah ... şirvan ben gebzede oturuyorum açıkçası katılmayı çok istiyorum ama bilemiyorum eşim cumartesileri çalışıyor yoldan minübüslerle ve bebekle nasıl olur bilmiyorum ama katılmayı canı gönülden istiyorum sen bana açık adresini ver bir yolunu bulabilirsem mutlaka katılmaya çalışıcam ....
ay keşke şirvan yaw bu sabah benimde canım çok istemiştikızlar canım kahve istedi, yaptım..
ama tek başına bir tat alamadım...
keşke biriniz yakında olsa sabah kahvesini birlikte içsek....
ay canım benim sağol işte geldimburdayım hiihhiherkeslere günaydın.
sultan hoşgeldin ve de geçmiş olsun canuım.iyi olduğunuza sevindim.özledim inan seni.
şirvan adreslerimizi verelim birbirimize özelden olur dii mi ?sen de istiyosun ya o anlamda:))
şenay 30 yaşın hayırlı olsun.takma kafana ben 34 yaşındayım.insan alışıyo.hatta seviyo.çizgiler biraz can sıksa da zaman akıp gidiyo işte.
burcu canım bebeğin inşallah emer.geçici bi durumdur.havalar çok sıcak galiba emerken çok terlediklerinden rahatsız oluyolar ve emmeyi reddediyolar.benim kız da 2 gündür emiyo ama arada duruyo ağlıyo zorla veriyorum ben de ama arkadaşların dediği gibi iyce acıkmasını beklemek lazım . o zaman emiyolar.
bi sabah kahvesi de benim canım çekti yaaaa.
bu arada şirvan ben de avrupa yakasındayım.gelmem çok zor.benim tırtıl yollarda çok huzursuz.cesaret edemiyorum.
ay bizimkide bayılıyor böle idile bak sen pek memnun halinden annesicanım ben avrupa yakasındayım......
oturmak isteyen bebeğe yapıcak bişey yok bizimki yırtınıyor otıurmak için....gayette memnun halinden ...bende 5 dakika oturtuyorum şekil Akaydirigubbakcemile3
sağol cnm nerelerdesin sen biara hiç girmedin merak etmiştim senimaşallah herkes burda..... ancak okuyabildim 6 sayfayı.:) kızımla beraber okuyoz teyzeleri......
emmeyen arkadaşım inşallah düzelir
sultan geçmiş olsun, bebişle yolculuk zaten zor oluyo......................
şenaaaaaayyy nice yıllaraaaa........... kısların eşin ve sevdiklerinle................
eeee buluşursunuz tabi........... biz kızımla ancak sanal sosyalleşcez.......... offffffff ..........
benim kayınvalidemde ayakta sallayarak uyutuyor öle alışmış inşallah kerem alışmazben de hiç ayağımda sallamıyorum çok uykusu gelince anakucağını iki tıkırdatınca uyuyo.
ama benim kayınvalidem çocuk normal dururken bile ayağına alır sallar sürekli huy edinmiş
benim kıza da yapar da alışır die korkuorum valla
ama sallama die sölerim. sıcakta sana da yazık bırak anakucağında kalsın derim:)
seninle aramız pek yok ama benimki o kadar çok içmiyor gerçi versem içer ama 90x4 ve ya 5 içiyor emziriyorum da gerçi biz gece mama içmiyoz ondan gündüz içiyor bunların hepsini mamadan sebep obez olur diye çok vermiyorum ama kötü mü yapıyorum ?yani benımkıde 750 800 arası içiyoda ondan bı sorayım dedim haftaya 3 ayına giricek normalmi değilmi anlamadım doktoruma göre iyi ama nebilem
ay sağolasın yaaa kocişe sölimde alsın opuyorumnanaktansenay doğum günün kutlu olsun canım
biz bu gun ilk toplu taşıma aracına bindik şükür bi sorun çıkmadan seyehat ettik
agızdaki aft için mikostatın var canım damlalıkla sıkıyosun ağzına hemen temizliyo doktor benım kıza vermişti
şenay nice senelere tatlım
seninle aramız pek yok ama benimki o kadar çok içmiyor gerçi versem içer ama 90x4 ve ya 5 içiyor emziriyorum da gerçi biz gece mama içmiyoz ondan gündüz içiyor bunların hepsini mamadan sebep obez olur diye çok vermiyorum ama kötü mü yapıyorum ?
şenayCım biz de pamulçuk var dr.damla önerdi veya 1 çay kaşığı karbonatı bir yemek kaşığı suda eritip ağzını temizle dedi günde bir kere ben yapıyorum ama henüz geçmedi acımıyor sanırım çünkü temizlerken gülüyor genelde umarım senin ki de pamukçuktur benim yanak tarafında
ooooo alzeimer şimdiden olduysan biz ölelim bari benim yaş 33 hiç yaşamayalım şaka bir yana her yaşın ayrı bir güzelliği var allah kuzularımızın bu yaşlarınıda bize göstersin inş....senle aramız yok diince bende aranız kötü sandım niye diye soracaktım bidaha okuyunca doğum tarihi olduğunu anladım bak yaş 30 oldu hemen alzaimer oldummafoldumben
bu bebişlerde iştahsızlık hemen hemen çoğunda var galiba sıcaktan
ya arkadaşlardan 1250 1350 cl den bahsetmişte cok değilmi yav bizim kızı kessen içmez o kadar sizde içen varmı okdar çok yada günde ortalama kaç cl içiyolar
arkadaşlar ben emzirdiğim için ne kadar emiyor bilmiyorum ama bahsedilen kadar çok olduğunu sanmıyorum.her emişte 100 cc içse günde gece dahil 800 anca emiyodur malesef.çünkü bi kere sağdığımda iki göğsümden toplamda 100 cc zorla gelmişti ki şu anda o kadar sütüm yok.ek besin için 4. ayın bitmesini bekliyorum.
benim sütüm tamamen bittiği için ek gıdaya bugün itibari ile geçtik, şeftali suyu, muhallebi ve tahıllı kaşık maması verebilirmişim ama az tabi en fazla yarım fincan dedi doktor...sabah tahıllı kaşık maması verdim sevdi sanırım,pakette yazan ölçünün çeyreğini yapmıştım yedi hepsini...ikindi şeftali suyunu içti...bakalım yoğurt mayalıcam akşama nasıl olur bilmem tabi...
dediğim gibi mıkostatını al ölceği var ilkine kadar doldur güzelce ağzının içine dudaklarına sur yanlız bi süre ağzında yada dudaklarda kalması lazım hemen yutturmamaya çalış benımkı yalıyodu resmen tadını seviyoduda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?