2009 Nisan Anneleri buraya

senay doğum günün kutlu olsun canım
biz bu gun ilk toplu taşıma aracına bindik şükür bi sorun çıkmadan seyehat ettik
agızdaki aft için mikostatın var canım damlalıkla sıkıyosun ağzına hemen temizliyo doktor benım kıza vermişti

bu bebişlerde iştahsızlık hemen hemen çoğunda var galiba sıcaktan
ya arkadaşlardan 1250 1350 cl den bahsetmişte cok değilmi yav bizim kızı kessen içmez o kadar sizde içen varmı okdar çok yada günde ortalama kaç cl içiyolar

Selam kızlar
Sultan hoşgeldin canım ve geçmiş olsun.
Şenaycım dğum günün kutlu olsun tatlım.Nice 30lara:))
sağol cnm

sağolasın...

geçmişe baktım sultan gelmiş hoşgelmiş!!
tatili pek iyi geçmemiş
el kadar bebeyle tatil senin neyine kır dizini otur evinde:))
şaka bir yana çok geçmiş olsun sultancım allah korumuş!!
evet denizcm sağol zoraki bir tatil oldu:)
sağol cnm

sağol cnm
kızlar canım kahve istedi, yaptım..
ama tek başına bir tat alamadım...

keşke biriniz yakında olsa sabah kahvesini birlikte içsek....
ay keşke şirvan yaw bu sabah benimde canım çok istemişti

ay canım benim sağol işte geldimburdayım hiihhi

canım ben avrupa yakasındayım......

oturmak isteyen bebeğe yapıcak bişey yok bizimki yırtınıyor otıurmak için....gayette memnun halinden ...bende 5 dakika oturtuyorum şekil Akaydirigubbakcemile3
ay bizimkide bayılıyor böle idile bak sen pek memnun halinden annesi

sağol cnm nerelerdesin sen biara hiç girmedin merak etmiştim seni

benim kayınvalidemde ayakta sallayarak uyutuyor öle alışmış inşallah kerem alışmaz
keremin poposunu pışpışlayınca uyuyor çünkü
bu arada sanırım benimki büyüme atağı yapıyor bu gün çok uyudu yaa

arkadaşlar ben emzirdiğim için ne kadar emiyor bilmiyorum ama bahsedilen kadar çok olduğunu sanmıyorum.her emişte 100 cc içse günde gece dahil 800 anca emiyodur malesef.çünkü bi kere sağdığımda iki göğsümden toplamda 100 cc zorla gelmişti ki şu anda o kadar sütüm yok.ek besin için 4. ayın bitmesini bekliyorum.

yani benımkıde 750 800 arası içiyoda ondan bı sorayım dedim haftaya 3 ayına giricek normalmi değilmi anlamadım doktoruma göre iyi ama nebilem

banada 1250-1300 cc çok geldi arkadaşlar.
benimki içmiyo o kadar.
saat 13:30 a kadar 300 ondan 17:00 a kadar bi 150-200 veriyo annem (anne sütü tabe)
sonra artık ben gidince beni emiyor da çok fazla değildir o kadar!!

yani benımkıde 750 800 arası içiyoda ondan bı sorayım dedim haftaya 3 ayına giricek normalmi değilmi anlamadım doktoruma göre iyi ama nebilem
seninle aramız pek yok ama benimki o kadar çok içmiyor gerçi versem içer ama 90x4 ve ya 5 içiyor emziriyorum da gerçi biz gece mama içmiyoz ondan gündüz içiyor bunların hepsini mamadan sebep obez olur diye çok vermiyorum ama kötü mü yapıyorum ?

ay sağolasın yaaa kocişe sölimde alsın opuyorumnanaktan
şenay nice senelere tatlım

sağol kuzuummmmmmmmm

şenayCım biz de pamulçuk var dr.damla önerdi veya 1 çay kaşığı karbonatı bir yemek kaşığı suda eritip ağzını temizle dedi günde bir kere ben yapıyorum ama henüz geçmedi acımıyor sanırım çünkü temizlerken gülüyor genelde umarım senin ki de pamukçuktur benim yanak tarafında

canım ben çok takıp ediyorum valla resmen ne satte mama yedi ne kadar yedi yazıyorum doktor bi süre takip etmemeistemişti gecen ay bendede alışkanlık oldu kaldı

senle aramız yok diince bende aranız kötü sandım niye diye soracaktım bidaha okuyunca doğum tarihi olduğunu anladım bak yaş 30 oldu hemen alzaimer oldummafoldumben

pamukcuğu bende öyle yapıyorumda bu resmen aft iyice baktımsenağlama

benim sütüm tamamen bittiği için ek gıdaya bugün itibari ile geçtik, şeftali suyu, muhallebi ve tahıllı kaşık maması verebilirmişim ama az tabi en fazla yarım fincan dedi doktor...sabah tahıllı kaşık maması verdim sevdi sanırım,pakette yazan ölçünün çeyreğini yapmıştım yedi hepsini...ikindi şeftali suyunu içti...bakalım yoğurt mayalıcam akşama nasıl olur bilmem tabi...

dediğim gibi mıkostatını al ölceği var ilkine kadar doldur güzelce ağzının içine dudaklarına sur yanlız bi süre ağzında yada dudaklarda kalması lazım hemen yutturmamaya çalış benımkı yalıyodu resmen tadını seviyoduda

senle aramız yok diince bende aranız kötü sandım niye diye soracaktım bidaha okuyunca doğum tarihi olduğunu anladım bak yaş 30 oldu hemen alzaimer oldummafoldumben
ooooo alzeimer şimdiden olduysan biz ölelim bari benim yaş 33 hiç yaşamayalım şaka bir yana her yaşın ayrı bir güzelliği var allah kuzularımızın bu yaşlarınıda bize göstersin inş....

kız şenay ne yedirdin bebişede aft yaptın çocuğu yada nerden mikrop kaptırdın sorumsuz anne!!!

bizim şişko bile gnde 900 cc içio:) kız sen ne arıon kaynana topiklerinde

canım emzirdikten sonra mı sağıyorsun..
benim tek göğsümden 130 cc falan geliyor,, tabii hergün değil,,
3-4 günde bir sağıyorum...

birde bulgur bende acayip süt yapıyor.. sizde nasıl bilemiyeceğim ama...
kısır yediğim zaman akşamı yada ertesi gün sütler taşıyor...
memem ağırlaşıyor..
gerçi kısırın içinde taze soğanda var.. oda yapıyor olabilir.....

su vermeyi ihmal etmiyorsun dimi şekerim..
sırf anne sütü içince gerek yokmuşta ,, mama yiyorsa içirin diyorlar...

mikostin doğru ya.. bizim dr. pamukçuk için vermişti,, hemende unutuyor insan...
baran sevmemişti,, olduğu gibi çıkartıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…