canım ben avrupa yakasındayım......
oturmak isteyen bebeğe yapıcak bişey yok bizimki yırtınıyor otıurmak için....gayette memnun halinden ...bende 5 dakika oturtuyorum şekil Akaydirigubbakcemile3
canım ya doğum gününü kutlarım..30 yaş hiç büyük bi yaş değil kafana takma valla..allhım kızlarınla ve sevdiklerinle uzunnn sağlıklı ve hayırlı bi ömür nasip etsin.opuyorumnanaktan.bende hep bi 30 olsam derim..çok yaramazlık naz alınganlık yapıyorum 30 yaşına gelince durulacam akıllanacam gibime geliyo..ama yaşla bi alakası yukkk 7 de böleydi 70 dede aynı olcemmm herhal..:sinifsinif:günaydın annecikler
kendime dair birşeyler yazayım
bu gün 30 oldum dile kolayyyyyyy koskocaman 30 amannnnn ne olmş yani diyebilirsiniz ama 30 un benim için anlamı hep başka olmuştur hep yaşlılıktı benim için 30 gerçi bugün dünden farklı hissetmiyrum ama içimde bi ses durmadan bana 30 oldun diyip duruyo 30 30 30 30
evlenmeden önce 30 yaşıma geldiğimde halen çocuğum yoksa kesin evlatlık alırım diyodum annem çıldırırdı çocuk aklı işte bu gün 30 oldum koskocaman 30 ve bir diil iki sıpam var Allah acılarını göstermesin nereye kadar ne kadar onlarla beraber olucam bilmiyorum ama 30 oldum işte koskocaman 30 aynada kendime baktım sabah küçük küçük çizgilerimi gördüm bak şenay 30 oldun dedim kendikendime evet belki dün de ondan önceki günde oradalardı ama ben bu gün gördüm koskocaman 30 olmuşum işte şimdi kendimi 30 da yaşlı değil beee 5 sene önce ne hissediyosan aynı diye avutuyorum ama içimdeki cadı durmadan kulagıma 30 30 30 diye fısıldıyor eeeeeeey cadııııııı tek başıma 30 olmadım sende 30 sun işteeeeeeeeeee pis cadııııııııııııııııııııııııııııı
heh heee..ay harbiden kafayı yersin..2010 da da nisan anası olursam kafama huni takar dolaşırım valla
canım ya seni anlıyoruz inan çünkü bi çoğumuz aynı sorunu yaşıyoruz..sanırım sıcaklardan bebeklerimiz emmeyi reddediyo..kendini yıpratma lütfen..biz elimizden geleni yapıcaz ama nasip olmazsada olmuyo..bende çok ağladım emmek istemeyiince ama napalım demek ki böyle olması gerekiyomuş..yoksa tabiki hepimiz anne sütünün ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz keyfimizden mama vermiyoruz..bebeğin bak sağlıklıymış şükret lütfen ya bi hastalığı olsaydı ne yapardın..biz şöyle bi düzen kurduk oğlumla çok şükür yolunda şimdilik..gece emiyo sürekli güniçinde 3 kez mama veriyorum 120 cc kadar ..açıkcası ben karnının çok acıkmasını beklemiyorum çünkü çok aç olunca emmek zor geliyo bi an önce doymak istiyo o yüzden sık sık emziriyorum..opuyorumnanaktanselam herkese 3 gündür üzüntüden başıma ağrılar giriyo oğlum emmiyo...memeyi vermek istediğimde çığlık çığlığa bağırıyo sadece geceleri uykuda emiyo bide arabada zaten çok ufak ve zayıf moralim berbat dün saatlerce ağladım dr a gittim sağlık sorunu yok dedi bırakıcak sanrım emmeyi ne yapmalıyım bilmiyprum.iştahımı kapandı az sonra anneme gidicem ne olur bişeyler yazın akşam gelince bakarım
off off benimkide aynı sofrada bile artık bizimle oturuyo minik adamım..yediklerimize bakıo çok komik yaaa...şimdi bile kucağımda beraber yazıyoz heh heee..dert teme canım biz bu duruma alıştık..zaten şurda bi kaç ay daha kucak ister ondan sonra istesekte gelmez..ben oğlumun tadını çıkarıom bol bol bağrıma basıp mıncıklıom nasılsa kaçamıyooo..zemuszemusya arkadaşlar bizim zeynep hanıma bir haller oldu kesinlikle yatmak istemiyo kucağımıza aldığımız anda veya durması için bir yere yatırdığım anda kalkmak için çaba sarf ediyor diyorum sen daha miniciksin oturamazssın yatacaksın diye ama nafileee kafayı kaldırıyo kalkmaya çalışıyo mızıklanıyo iki büklüm oluyo yastıktan hele neredeyse kendini kaldırıyo ve yan tarafına doğru düşüyo mecbur bizde kucağımızda oturtuyoruz hafif yatırır gibi oturtuyorum onuda kabul etmiyo birileri görüncede çocuğun kemikleri batacak oturtma diyo sanki keyfimden oturutyorum ama napıyım ağlyo zararı olurmu bilmiyorum ama mecbur oturuk tutuyorum çocuğu ......
canım ebet karnı ağrıyodur.... sırtını hafif masajla vur........ pınardan biliyoım..... bağırsakları hareketlensin çalışsın diye vururduk.... rahatlardı.....
canım ne yapalım ..sende uzaklara gitmeseydşn...
gelmiyormusun bu tarafa hiç..
senin geleceğin tarih ayarlayalım istersen buluşma tarihini...
canım sabahtan beri 3 kez bok temizledim.. ishalmi acaba.?
biraz suluydu ama... hep böyle yapar bizim kuzu...
şimdi ayağımda sesti kesini,, dalmak üzere...
benim oğlumda günde 1 buçuk kaka yapıyo..
geçen haftalarda pınar da öyleydi...... sallayarak mı uyutuyosun ayyy inşallah ööle devam etmez.... ist da komşum 3 4 yaşlarındaki oğlunu hala sallardı.......... pınar maşallah uykusu varsa yattığı yer nereyse sızıyo.... ne yer arıyo ne sallanma.......... ama huysuzlandı mı bitiriyo.... hele kusacağı zaman.................
ben zeytinburnundayım şirvancım umarım beni bırakır eşim yoksa toplu taşıma facia olur benim için....hayır idil duran bir kız olsa hiç korkmamda o zamana kadar ayarlamaya çalışıcam çok istiyorum çünkü gelebilmeyi...
geçen haftalarda pınar da öyleydi...... Sallayarak mı uyutuyosun ayyy inşallah ööle devam etmez.... Ist da komşum 3 4 yaşlarındaki oğlunu hala sallardı.......... Pınar maşallah uykusu varsa yattığı yer nereyse sızıyo.... Ne yer arıyo ne sallanma.......... Ama huysuzlandı mı bitiriyo.... Hele kusacağı zaman.................
hehe hehe bi tam kaka yapıyo beline kıyafetlerine kadar batırıyo..bide onun yarısı kadar yapıyo benim sıpa..hiç şaşmıyo hep aynı düzen...buçuk ne demek kız....
ayağında sallayanlara allah kolaylık versin valla.hadi şimdi çok zor değilde büyüyünce çok yorucu oluyo yiğenim 3 buçuk yaşına kadar sallanarak uyudu ablam çok yıprandı artık ayak topukları morarıyodu ama küçük bey koyar koymaz uyanıyodu..ayakta sallama gerçekten kötü ama malesef bizimk ız alıştı annem saolsun her uyuturken ayağına alınca huysuzluğu bile yoksa ayakta sallanmak istiyo beşik felan hak getire uyumuyo
rumelilicim bizimkide idil gibi yani yapacak bişey yok oturacak yoksa iki büklüm kalıyo yavrucak bide vızıl vızıl mecbur oturtuyoruz biraz biraz dolanıyoruz öle öle geçecek
ayakta sallama gerçekten kötü ama malesef bizimk ız alıştı annem saolsun her uyuturken ayağına alınca huysuzluğu bile yoksa ayakta sallanmak istiyo beşik felan hak getire uyumuyo
rumelilicim bizimkide idil gibi yani yapacak bişey yok oturacak yoksa iki büklüm kalıyo yavrucak bide vızıl vızıl mecbur oturtuyoruz biraz biraz dolanıyoruz öle öle geçecek
merhaba kızlar ne zamandır misafir vardı giremedim hiç özledim sizi
bi sürü alıntı yaptım çok yapınca çöktü heral hepsi gitmiş:)
yarın da kayınvalidemler gelicek ben yine epey bi süre giremem pöf
buluşmaya ben de gelmek istiyorum ama bakalım. kayınvalidemleri ekebilir miyim ki acep. ya da görümceme filan gitseler o zaman ne güsel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?