2009 Nisan Anneleri buraya

abowww bu ne kalabalık yaa..ay parti varmış ben niye geç kaldım yaaa..( canım ya doğum gününü kutlarım..30 yaş hiç büyük bi yaş değil kafana takma valla..allhım kızlarınla ve sevdiklerinle uzunnn sağlıklı ve hayırlı bi ömür nasip etsin.opuyorumnanaktan.bende hep bi 30 olsam derim..çok yaramazlık naz alınganlık yapıyorum 30 yaşına gelince durulacam akıllanacam gibime geliyo..ama yaşla bi alakası yukkk 7 de böleydi 70 dede aynı olcemmm herhal..:sinifsinif:

2010 da da nisan anası olursam kafama huni takar dolaşırım valla
heh heee..ay harbiden kafayı yersin..

canım ya seni anlıyoruz inan çünkü bi çoğumuz aynı sorunu yaşıyoruz..sanırım sıcaklardan bebeklerimiz emmeyi reddediyo..kendini yıpratma lütfen..biz elimizden geleni yapıcaz ama nasip olmazsada olmuyo..bende çok ağladım emmek istemeyiince ama napalım demek ki böyle olması gerekiyomuş..yoksa tabiki hepimiz anne sütünün ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz keyfimizden mama vermiyoruz..bebeğin bak sağlıklıymış şükret lütfen ya bi hastalığı olsaydı ne yapardın..biz şöyle bi düzen kurduk oğlumla çok şükür yolunda şimdilik..gece emiyo sürekli güniçinde 3 kez mama veriyorum 120 cc kadar ..açıkcası ben karnının çok acıkmasını beklemiyorum çünkü çok aç olunca emmek zor geliyo bi an önce doymak istiyo o yüzden sık sık emziriyorum..opuyorumnanaktan

off off benimkide aynı sofrada bile artık bizimle oturuyo minik adamım..yediklerimize bakıo çok komik yaaa...şimdi bile kucağımda beraber yazıyoz heh heee..dert teme canım biz bu duruma alıştık..zaten şurda bi kaç ay daha kucak ister ondan sonra istesekte gelmez..ben oğlumun tadını çıkarıom bol bol bağrıma basıp mıncıklıom nasılsa kaçamıyooo..zemuszemus

canım ebet karnı ağrıyodur.... sırtını hafif masajla vur........ pınardan biliyoım..... bağırsakları hareketlensin çalışsın diye vururduk.... rahatlardı.....

canım sabahtan beri 3 kez bok temizledim.. ishalmi acaba.?
biraz suluydu ama... hep böyle yapar bizim kuzu...

şimdi ayağımda sesti kesini,, dalmak üzere...

canım ne yapalım ..sende uzaklara gitmeseydşn...
gelmiyormusun bu tarafa hiç..
senin geleceğin tarih ayarlayalım istersen buluşma tarihini...

ayyyy canım mıhtarım...... Allah razı olsun da bu yaramas çok huysuzlanıyo..... cuma günü dr için geldik burdak,lere güvenemem diye:) araştırmadan.......... bizi mahvetti bıcırık......

canım sabahtan beri 3 kez bok temizledim.. ishalmi acaba.?
biraz suluydu ama... hep böyle yapar bizim kuzu...

şimdi ayağımda sesti kesini,, dalmak üzere...

geçen haftalarda pınar da öyleydi...... sallayarak mı uyutuyosun ayyy inşallah ööle devam etmez.... ist da komşum 3 4 yaşlarındaki oğlunu hala sallardı.......... pınar maşallah uykusu varsa yattığı yer nereyse sızıyo.... ne yer arıyo ne sallanma.......... ama huysuzlandı mı bitiriyo.... hele kusacağı zaman.................

ben zeytinburnundayım şirvancım umarım beni bırakır eşim yoksa toplu taşıma facia olur benim için....hayır idil duran bir kız olsa hiç korkmamda o zamana kadar ayarlamaya çalışıcam çok istiyorum çünkü gelebilmeyi...

açıkcası gündüzleri ayağımda sallamıyorum.. memesi ağzında kendisi uyuyor...
akşamlarıda anakucağında sallayarak uyutuyorum ...

fakat dedim ya bugün bir huysuzluk var... memeyide atıyordu ağzından.. oyüzden ayağımda sallıyorum..

bu arada bende sizinle rahatlıkla yazışıyorum...

gelirsen mutlu edersin bizleri...........
gerçi şuanlık kimler gelecek onuda bilmiyorum yaaaa..

ayakta sallama gerçekten kötü ama malesef bizimk ız alıştı annem saolsun her uyuturken ayağına alınca huysuzluğu bile yoksa ayakta sallanmak istiyo beşik felan hak getire uyumuyo

rumelilicim bizimkide idil gibi yani yapacak bişey yok oturacak yoksa iki büklüm kalıyo yavrucak bide vızıl vızıl mecbur oturtuyoruz biraz biraz dolanıyoruz öle öle geçecek

merhaba kızlar ne zamandır misafir vardı giremedim hiç özledim sizi
bi sürü alıntı yaptım çok yapınca çöktü heral hepsi gitmiş:)
yarın da kayınvalidemler gelicek ben yine epey bi süre giremem pöf
buluşmaya ben de gelmek istiyorum ama bakalım. kayınvalidemleri ekebilir miyim ki acep. ya da görümceme filan gitseler o zaman ne güsel olur

kızlar bu arada baran uyurken ben yemek yapım....
ekraanım açık olacak..
ama yazılarınıza aktif olarak cevap veremiyeceğim...

Şırvancım baranın karnı arıyordur bÜyÜk ıhtımalle dıye dÜŞÜnÜyorum ılık bır duŞ aldır varsa gaz ılacından da 1 Çay kaŞıĞı kadarcık ver ve ayaklarını sıcak tut bızım bÖle zamanlarda bu teknıĞı uyguluyorum ve hemencık geÇıuo bıde bu ıyı geceler Çayı var mılupanın oda Çok rahatlatıyo dıye dÜŞÜnÜyorum karnını baĞırsaklarını v.s.

ben de hiç ayağımda sallamıyorum çok uykusu gelince anakucağını iki tıkırdatınca uyuyo.
ama benim kayınvalidem çocuk normal dururken bile ayağına alır sallar sürekli huy edinmiş
benim kıza da yapar da alışır die korkuorum valla
ama sallama die sölerim. sıcakta sana da yazık bırak anakucağında kalsın derim:)

Canım benım erkek kardeŞımde de Çok olur o yaradan Şımdı bızımkı bÜyÜk karbonat basıyoruz bıraz yakıyor ama ıyıde geldıĞını bılıyorum annem sÖler hep ama bebekte nasıldır karbonat uygulanır mı bılemıyorum ıstersen bı doktoruna danıŞ .....

buçuk ne demek kız....
hehe hehe bi tam kaka yapıyo beline kıyafetlerine kadar batırıyo..bide onun yarısı kadar yapıyo benim sıpa..hiç şaşmıyo hep aynı düzen...

ayağında sallayanlara allah kolaylık versin valla.hadi şimdi çok zor değilde büyüyünce çok yorucu oluyo yiğenim 3 buçuk yaşına kadar sallanarak uyudu ablam çok yıprandı artık ayak topukları morarıyodu ama küçük bey koyar koymaz uyanıyodu..

ayakta sallamak gene en iyisi...
kardeşim kuzenim için eve hamak kurdular...
beyefendi hamakta sallanarak uyuyor...
o yetmiyormuş gibi,, ananne - ve babanede de hamak kurulu....

bize geldimi uyumuyor.. elde sallayalım diyorz.. kollar kopuyor artık.. paşa bey gene uyumuyor...

en azından ayakta sallanmaya alışsın sıpa..nasılsa heryerde ayakta sallanabilir..

canım gel mutlaka ... eskilerden kimse yok... şimdi bu yeniler beni yer bitirir...:))))

şenaycım 30 yaşın hayırlı olsun nice niceee mutlu yıllara sıpacıklarınla kelinle beraber
valla bence aft için yapıcak bişi yok bende de çok çıkıyo dr yapıcak bişi olmadığını sölüyo bazen krem veriyo böle üstünü kaplıyo hava almasını engelliyo o biraz acısını alıyo biraz da çabuk iileştiriyo ama yine çıkıyo yine çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…