ya kızlar zerenin üst dudağında aft çıkmış ne yapmak lazım
canım gel mutlaka ... eskilerden kimse yok... şimdi bu yeniler beni yer bitirir...:))))
bir pöffff de benden benimkide 15 güne kadar geliyo ramazana kadar burda kalıcak üstelik daha 4 ay bile olmadı bee gidelimerhaba kızlar ne zamandır misafir vardı giremedim hiç özledim sizi
bi sürü alıntı yaptım çok yapınca çöktü heral hepsi gitmiş:)
yarın da kayınvalidemler gelicek ben yine epey bi süre giremem pöf
buluşmaya ben de gelmek istiyorum ama bakalım. kayınvalidemleri ekebilir miyim ki acep. ya da görümceme filan gitseler o zaman ne güsel olur
kolay gelsin canım..ne yemek yapıyosun fikir olsun..yemek yapmak zor değilde adını bulmak çok zor oluyo ya..kızlar bu arada baran uyurken ben yemek yapım....
ekraanım açık olacak..
ama yazılarınıza aktif olarak cevap veremiyeceğim...
hiç bilmiyorum..ama agız içinde çıkan pamukçukta filan karbonatla siliniyodu..ya kızlar zerenin üst dudağında aft çıkmış ne yapmak lazım
Şİrvancım baranın karnı arıyordur bÜyÜk İhtİmalle dİye dÜŞÜnÜyorum ılık bİr duŞ aldır varsa gaz İlacından da 1 Çay kaŞıĞı kadarcık ver ve ayaklarını sıcak tut bİzİm bÖle zamanlarda bu teknİĞİ uyguluyorum ve hemencİk geÇİuo bİde bu İyİ geceler Çayı var mİlupanın oda Çok rahatlatıyo dİye dÜŞÜnÜyorum karnını baĞırsaklarını v.s.
kızlar ne yimek yapcaksınız??
pamukçuk ve aft ayrı şeyler sanırım...aft çok can yakar ,bende sık karşılaştığım için biliyorum ama bebek için özel ilaçlar var mı bilmiyorum....
aman aynı dert bendede var şu an itibariyle 7 kilo fazlam var ama eşimin liko sorunu yok malesef öle olunca mecbur ona yemek yapıom bende yiyom ve gr zayıflamıyorumm..BİZ ARTIK YEMEK YAPMIYCAZ BEN HALEN 88 KİLOLARDA SÜRÜNÜYORUM ACİLEN DİYETİSYENE GİDİCEM ARAŞTIRIYORUM SEVGİLİ KOCACIMDA HAMİLELİKTE BENLE ALDIĞI KİLOLARI DOĞURAMADIĞINDAN BİR TÜRLÜ GİTMİYO BİZ DEPODAN YİYCEZ BACIM SENİN ANLIYCAĞIN AKŞAM YEMEK MENÜSÜ : BOL YEŞİLLİKLİ LİMONLU SALATA ............... :bbo:
kötfeye bayılırım..cokacimcoookakşama misafir var bana yemeğe diil de çaya
mercimekli köfte yapıcam.
bi de parfe ya da sütlaç karar veremedim daha
kaç gündür misafir vardı pasta börek gani evde. onlardan da koyarım. buzlukta da var bişiler. işlem tamam
iyi tatiller canım..kızlar fazla kalamıycam evimde değilim bu hafta inşallah hasta bebek yoktur
bende yazlıktaydım 3 gün benim kız ilk 2 gün çıldırdı uyuyamadı bi trlü ne gece ne gündüz tabii açık hava çok değişik geldi sanırım yerinide yadırgadı 3. gün alıştı hemde salıncakta sallanarak nasıl keyifli uyuyo ama o alıştı biz döndük :)) bu hafta giremiycem inşallah haftaya görüşürüz
saol cnm teşekkürleraynısı ya.gözü kapalı ama sürekli mızırdanıyo.ama açık hava iyi gelir.biz geçen hafta sabah 7 de yıldız parka gittik.3 te evdeydik.gülfem o gün çok güzel uyudu.şimdiden iyi tatiller.
cnm bizimkinde de değişikler var cumadan beri yani 4 gündür uyku saatleri arttı gündüz 4 bazen 5 saat uyuyo ama uzun sürmez dengesiz bi haftamız yine sanırım :) birde yazlığı çok sevdi yaa gece orda sadece 1 kere kalktı bu hiç benim başıma gelmemişti :)) serin diye sanırım güzel uyudu şimdi aydındayım annemde sıcak burası da yine 2-3 kalkmaya başladı gecekızım uyumuşken ben de yatayım biraz.deniz bugün benim bıcırık da 2 saat uyudu.sizi takipteyiz güzelim.hayırlısı bakalım.
bende bilemedim tam kime alayım o yüzden ceyoya da de aldım miraya da çamsakızı çoban armağanı :)ay kızlar ayıp olmazsa bişey sorabilirmiyimm şimcik bu hediye olayı hertürlü mü yoksa bebeklere ben tam anlamdım ben bebeklere diye biliyodm
poseidon bizimkide aynı hep kucak istiyor bence yere kocamn battaniye yayıyorum
dolasıp duruyooo
geri geri emekliyor simdi
debelenirken yoruluyo sonra uyuyor
bizde 4 aydır aynı sofrada yemek yiyemedik::)))
maşallah herkes burda..... ancak okuyabildim 6 sayfayı.:) kızımla beraber okuyoz teyzeleri......
emmeyen arkadaşım inşallah düzelir
sultan geçmiş olsun, bebişle yolculuk zaten zor oluyo......................
şenaaaaaayyy nice yıllaraaaa........... kısların eşin ve sevdiklerinle................
eeee buluşursunuz tabi........... biz kızımla ancak sanal sosyalleşcez.......... offffffff ..........
şenaycım doğum günün kutlu olsun cnm
Selam kızlar
Sultan hoşgeldin canım ve geçmiş olsun.
Şenaycım dğum günün kutlu olsun tatlım.Nice 30lara:))
abowww bu ne kalabalık yaa..ay parti varmış ben niye geç kaldım yaaa..( canım ya doğum gününü kutlarım..30 yaş hiç büyük bi yaş değil kafana takma valla..allhım kızlarınla ve sevdiklerinle uzunnn sağlıklı ve hayırlı bi ömür nasip etsin.opuyorumnanaktan.bende hep bi 30 olsam derim..çok yaramazlık naz alınganlık yapıyorum 30 yaşına gelince durulacam akıllanacam gibime geliyo..ama yaşla bi alakası yukkk 7 de böleydi 70 dede aynı olcemmm herhal..:sinifsinif:
heh heee..ay harbiden kafayı yersin..
canım ya seni anlıyoruz inan çünkü bi çoğumuz aynı sorunu yaşıyoruz..sanırım sıcaklardan bebeklerimiz emmeyi reddediyo..kendini yıpratma lütfen..biz elimizden geleni yapıcaz ama nasip olmazsada olmuyo..bende çok ağladım emmek istemeyiince ama napalım demek ki böyle olması gerekiyomuş..yoksa tabiki hepimiz anne sütünün ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz keyfimizden mama vermiyoruz..bebeğin bak sağlıklıymış şükret lütfen ya bi hastalığı olsaydı ne yapardın..biz şöyle bi düzen kurduk oğlumla çok şükür yolunda şimdilik..gece emiyo sürekli güniçinde 3 kez mama veriyorum 120 cc kadar ..açıkcası ben karnının çok acıkmasını beklemiyorum çünkü çok aç olunca emmek zor geliyo bi an önce doymak istiyo o yüzden sık sık emziriyorum..opuyorumnanaktan
off off benimkide aynı sofrada bile artık bizimle oturuyo minik adamım..yediklerimize bakıo çok komik yaaa...şimdi bile kucağımda beraber yazıyoz heh heee..dert teme canım biz bu duruma alıştık..zaten şurda bi kaç ay daha kucak ister ondan sonra istesekte gelmez..ben oğlumun tadını çıkarıom bol bol bağrıma basıp mıncıklıom nasılsa kaçamıyooo..zemuszemus
teşekkür ederim şekerlerrrrrrrr:lepi:şenaycım 30 yaşın hayırlı olsun nice niceee mutlu yıllara sıpacıklarınla kelinle beraber
valla bence aft için yapıcak bişi yok bende de çok çıkıyo dr yapıcak bişi olmadığını sölüyo bazen krem veriyo böle üstünü kaplıyo hava almasını engelliyo o biraz acısını alıyo biraz da çabuk iileştiriyo ama yine çıkıyo yine çıkıyo
karbonat işe yararmı acaba.....
şenay pınarın pamukçuğunda dr karbonat demişti ben de yaptım kustuğu için uzun sürdü ama işe yaradı............. ben şimdi kaçtım sonra görüşürük..............
karbonatın aft sürüldüğünde çok can yaktığını biliyorum ama iyi geldiğinide biliyorum küçüklüğümüzden beri annem bize hep yapardı ama bebeklerde nasıl olduğunu bilemiyorum doktora danışmakta fayda var kuzucuğun canı yanmasın boş yere ...
bir pöffff de benden benimkide 15 güne kadar geliyo ramazana kadar burda kalıcak üstelik daha 4 ay bile olmadı bee gideli(
kolay gelsin canım..ne yemek yapıyosun fikir olsun..yemek yapmak zor değilde adını bulmak çok zor oluyo ya..
hiç bilmiyorum..ama agız içinde çıkan pamukçukta filan karbonatla siliniyodu..
mercimekli köfte sen yiyormusun .. mermimek gazyapmazmıakşama misafir var bana yemeğe diil de çaya
mercimekli köfte yapıcam.
bi de parfe ya da sütlaç karar veremedim daha
kaç gündür misafir vardı pasta börek gani evde. onlardan da koyarım. buzlukta da var bişiler. işlem tamam
ya kızlar zerenin üst dudağında aft çıkmış ne yapmak lazım
BİZ ARTIK YEMEK YAPMIYCAZ BEN HALEN 88 KİLOLARDA SÜRÜNÜYORUM ACİLEN DİYETİSYENE GİDİCEM ARAŞTIRIYORUM SEVGİLİ KOCACIMDA HAMİLELİKTE BENLE ALDIĞI KİLOLARI DOĞURAMADIĞINDAN BİR TÜRLÜ GİTMİYO BİZ DEPODAN YİYCEZ BACIM SENİN ANLIYCAĞIN AKŞAM YEMEK MENÜSÜ : BOL YEŞİLLİKLİ LİMONLU SALATA ............... :bbo:
benim kızımda çok güzel emerdi şimdi emmek istemiyor emerken çok terliyor belki ondan. ama ilk uyanınca veriyorum emiyor güzel güzel. inşallah geçici bir durumdur.
şirvan ben mersine gideceğim inşallah bu hafta sonu buluşma gününe kadar da dönmeye bilirim. gelecek olursa bildiririm. size iyi eğlenceler
şenay canım geçmiş olsun.bişey kullanmadan önce dr sor.miniğin canı boş yere yanmasın.kıyamam ben kuzularımıza ya.
şirvan canım ya benim msn de sorun var.adreslerimizi özelden versek olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?