- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
şimdi gördüm eda çok tatlı oğluşun Allah bağışlasın
kızlar bebişi gece kesintisiz uyuyan varmı beslenmeden
şu 2 gündür kerem saatte bir kalkıyor bütün gecem onu uyutmakla geçiyor yaa
CANIM BİLDİĞİM KADAR KESİNTİSİZ UYUYAN BEBEKLERİMİZ VAR AMA KENDİ ADIMA BENİM KIZIM GECEDE BİR KERE KALKIYOR MAMA İÇİN GECE SAAT 11 GİBİ BESLEYİP YATIRIYORUM SABAH SAAT 04.00 GİBİ KURULU SAAT GİBİ UYANIYOR .... 100 CC MAMAYI GÖZÜ KAPALI YİYOR VE SABAH 06.30 KADAR DEVAM zemuszemus
bizimki bazen öle uyuyo.mesala 2 gündür hiç uyanmıyo geceleri.ayy keske böle devam etse.
bi ara keremde öleydi.geceleri hiç uyutmuyodu.sıcaktan olabilirmi acaba belkide dişi falan cıkıyodur
aynen valla tamamen ağlamıyorda hep mırmır öğlende kriz tutmuş gibi ağladı küvete su doldurup yüzdürdüm sonra da meme ve mama şimdi yanımda mızmız uyumaya çalışıyor zavallım.bende gece saat 11-12 giibi 120 cc içirip yatıyorum yani daha doğrusu akşam saat 9-10 gibi uyumuş oluyo uykusunda 120 cc içiriyorum gece 3,5-4 kesin kalkıyor birdaha yiyor sonra hep mırmır salla dur sabaha kadar yarım saatlik uykular
meraklı misafir girebildin mi ?? çiçeğin kaynanasının maceralarına valla kitap gibi neler var neler
canım inşallah olur ya. dediğim gibi araba ayarlamam lazım. benim yok. eşimin babamın var. babamlarınki yazlıkta. ya onu bi şkelde alıcam. yada eşim işe gittikten sonra ondan alıcam. o başka araba kullanır şirkette. bakalım konuşuruz yineah nasıl iyi olur aliye gidersen ve bizi alırsan....idil kucakta gezmeyi seviyor ama oraya kadar kucakta harap olur gibi geliyor....bebek arabası ve kanguru olayımız hakgetire bizim çünkü
canım çok tatlı çıkmış. kırmızı beyaz çok ta yakışmış
canım selen de bir seferde en fazla 120 cc yer.ama kilosu 7200. demekki yeterli.hoşbulduk canım ya saol
ekimde bebişler çok büyümüş olcaklar 6-7 aylık şimdiki gibi zor olmaz inş. güzel bi tatil yaparsınız
ya keremde meme emiyor ve mama yiyor benim sütüm çok azaldı dün bi yazayım dedim kaç cc mama yedi sadece 320 cc mama yemiş geriye kalan hep meme
çok az yiyor kerem mesela bir kerede en çok 120 cc içiyor fazlasını istemiyor
azmı sizce yaa
aynısını bende istiyorum valla
göremedim ben resimleri ya çıkmadı
hoşbulduk zeynocum saol
bazen selen gece 11.30 da uyuyp sabah 8 de kalkabiliyo. bazen de gece 4 te ama çoğunluklada sabah 6 da beslenmek için uyanoyor.şimdi gördüm eda çok tatlı oğluşun Allah bağışlasın
edacım mama serüvenimiz şöylebenimki gece kesintisiz uyuor karnımı doymuyor acaba seninkinin. yatmadan önce mama veriyornusun.. bide mamanın tadından hoşlanmıyor olabilir. istersen bi değştir. arkadaş pirinçunlu mama yediriyor. ondan sonra gece uyumaya başlamış onunki.. gerçi seninki kaç aylık oldu biliyorum o 4 ayın içinde.
aynen valla tamamen ağlamıyorda hep mırmır öğlende kriz tutmuş gibi ağladı küvete su doldurup yüzdürdüm sonra da meme ve mama şimdi yanımda mızmız uyumaya çalışıyor zavallım.
BİDE 2 GECEDİR MUAHALLEBİ VERİYORUM YATMADAN EVVEL YATMADAN ÖNCE Kİ ÖĞÜNDE VERİN DİYOR ZATEN DOKTORUN VERDİĞİ BROŞÜRDE VE ÇOK GÜZEL YİYOR NORMALDE 100 CC DEN FAZLA YEMEZ HELE DÜN GECE AZITTI 150 CC LİK YEDİ BENDE ŞAŞIRDIM GERÇİ KAR ETMEDİ 04.20 DE GENE KALKTI :bbo:
BİDE 2 GECEDİR MUAHALLEBİ VERİYORUM YATMADAN EVVEL YATMADAN ÖNCE Kİ ÖĞÜNDE VERİN DİYOR ZATEN DOKTORUN VERDİĞİ BROŞÜRDE VE ÇOK GÜZEL YİYOR NORMALDE 100 CC DEN FAZLA YEMEZ HELE DÜN GECE AZITTI 150 CC LİK YEDİ BENDE ŞAŞIRDIM GERÇİ KAR ETMEDİ 04.20 DE GENE KALKTI :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?