2009 Nisan Anneleri buraya

CANIM BİLDİĞİM KADAR KESİNTİSİZ UYUYAN BEBEKLERİMİZ VAR AMA KENDİ ADIMA BENİM KIZIM GECEDE BİR KERE KALKIYOR MAMA İÇİN GECE SAAT 11 GİBİ BESLEYİP YATIRIYORUM SABAH SAAT 04.00 GİBİ KURULU SAAT GİBİ UYANIYOR .... 100 CC MAMAYI GÖZÜ KAPALI YİYOR VE SABAH 06.30 KADAR DEVAM zemuszemus

bizimki bazen öle uyuyo.mesala 2 gündür hiç uyanmıyo geceleri.ayy keske böle devam etse.

bi ara keremde öleydi.geceleri hiç uyutmuyodu.sıcaktan olabilirmi acaba belkide dişi falan cıkıyodur

ay valla keşke uyusa bizimkide saat kurmuş gibi 4 de kalkar sonra her saat başı 5 6 7 öyle gider ben mama vermiyorum gece ama dün gece çok mızmızdı hep kalktı mamada verdim ama fayda etmedi hep ağladı.

bende gece saat 11-12 giibi 120 cc içirip yatıyorum yani daha doğrusu akşam saat 9-10 gibi uyumuş oluyo uykusunda 120 cc içiriyorum gece 3,5-4 kesin kalkıyor birdaha yiyor sonra hep mırmır salla dur sabaha kadar yarım saatlik uykular

Benim kızımın da iki saatte bir kalktıgı geceler oluyor ama bu aralar söyle bir düzen kurduk:

saat sekiz bucuk dokuz bucuk arası emzirip yatırıyorum.Sonra gece on birle bir arası ben yatmadan önce kaldırıp emziriyorum. sonra sabah altıda uyanıyor. böylece ben de beş altı saat kesintisiz uyumus oluyorum. eğer dokuz bucuk on gibi falan ben de onla beraber uyursam, o zaman da dört gibi kalkıp emiyor, sonra yine altıda uyanıyor.

benimki gece kesintisiz uyuor karnımı doymuyor acaba seninkinin. yatmadan önce mama veriyornusun.. bide mamanın tadından hoşlanmıyor olabilir. istersen bi değştir. arkadaş pirinçunlu mama yediriyor. ondan sonra gece uyumaya başlamış onunki.. gerçi seninki kaç aylık oldu biliyorum o 4 ayın içinde.

bizimki bazen öle uyuyo.mesala 2 gündür hiç uyanmıyo geceleri.ayy keske böle devam etse.

bi ara keremde öleydi.geceleri hiç uyutmuyodu.sıcaktan olabilirmi acaba belkide dişi falan cıkıyodur

bi çıtçıtlı badiyle yatıyor
üstünüde örtmüyorum pencere falan açamıyoruz sıcaktan olabilir
bizimki ağlamıyo konuşuyo kendi kendine bağırıyo baktıki kimse kalkmıyor sonra başlıyo ağamaya

aynen valla tamamen ağlamıyorda hep mırmır öğlende kriz tutmuş gibi ağladı küvete su doldurup yüzdürdüm sonra da meme ve mama şimdi yanımda mızmız uyumaya çalışıyor zavallım.

meraklı misafir girebildin mi ?? çiçeğin kaynanasının maceralarına valla kitap gibi neler var neler

ay girdim girdim! anam valla demiş ya çiçek ve tanrı kayananayı yarattı diye ben de diyorum ki çiçeğe ve tanrı sabırtaşını yarattı! bu ne yahuuu?! çok sevindim valla kurtulduguna çiçek. yalnız senden halkımıza bir hizmet bekliyoruz, eğer eşinin kardeşleri varsa isimlerini eşgallerini ver de, baskası da bu zulmu çekmesin güzelim.kafamçokkarıştı

ah nasıl iyi olur aliye gidersen ve bizi alırsan....idil kucakta gezmeyi seviyor ama oraya kadar kucakta harap olur gibi geliyor....bebek arabası ve kanguru olayımız hakgetire bizim çünkü
canım inşallah olur ya. dediğim gibi araba ayarlamam lazım. benim yok. eşimin babamın var. babamlarınki yazlıkta. ya onu bi şkelde alıcam. yada eşim işe gittikten sonra ondan alıcam. o başka araba kullanır şirkette. bakalım konuşuruz yine

kızlar oğluşumun resmi inşallah becerebilmişimdir.
canım çok tatlı çıkmış. kırmızı beyaz çok ta yakışmış

canım selen de bir seferde en fazla 120 cc yer.ama kilosu 7200. demekki yeterli.

bazen selen gece 11.30 da uyuyp sabah 8 de kalkabiliyo. bazen de gece 4 te ama çoğunluklada sabah 6 da beslenmek için uyanoyor.
uzun bir cebelleşmeden sonra şimdi seleni uyuttum. sabah kalktığından beri sadece 30 dk uyumuştu. bakalım şimdi ne kadar uyuycak. uyuması için bütün şartları sağladım. karnı tok altı temiz banyo da yaptı. benim de acilen ev işlerini halletmem lazım. kapıdan çıkıyo neredeyse.arada bakarım yine.bye

BİDE 2 GECEDİR MUAHALLEBİ VERİYORUM YATMADAN EVVEL YATMADAN ÖNCE Kİ ÖĞÜNDE VERİN DİYOR ZATEN DOKTORUN VERDİĞİ BROŞÜRDE VE ÇOK GÜZEL YİYOR NORMALDE 100 CC DEN FAZLA YEMEZ HELE DÜN GECE AZITTI 150 CC LİK YEDİ BENDE ŞAŞIRDIM GERÇİ KAR ETMEDİ 04.20 DE GENE KALKTI :bbo:

edacım mama serüvenimiz şöyle
doğduğunda milupa pre aptamil kullandım sonra 1,5 aylıkken aptamil1 e geçeyim dedim kabız yaptı preye geri döndüm
gazlı bebekler için conformil mamasını kullandım
şimdide aptamil1 kullanıyorum
senin bebiş en fazla kaç cc mama yiyor bir kerede kerem en fazla 120 yiyor
pirinç unlu mama için erken depilmi zatwn kabız olmaya meyilli keremde 4. ayına girdi geçtiğimiz cuma

aynen valla tamamen ağlamıyorda hep mırmır öğlende kriz tutmuş gibi ağladı küvete su doldurup yüzdürdüm sonra da meme ve mama şimdi yanımda mızmız uyumaya çalışıyor zavallım.

benimkide öyle 12 den beri uyutmaya çaışıyorum 5 dakika uyuyp uyanoyor terler akıyor artık benden

canım hangi muhallebi ile başladın ve bu ölçüler muhallebi ölçülerimi....yavaş yavaş çoğaltarak başlamıyoruz yani muhallebiye direk dalıyoruz:)

Merhaba annişler
Dün muhabbet yoğunmuş.Hatta kaynana topiklerine ziyarete gidilmiş.Ben şimd okudum daağzım açık kaldı.O ne ya.Şenay duygularıma tercüman olmuş neyse ki:))
Çiçekcim canım sana ne desem bilemedim.Geçmiş olsun diyeyim bari:))

kızlar oğluşumun resmi inşallah becerebilmişimdir.

Canım çok tatlı oğlun maşallah.

Ekim ihmal etme sakın dişini.O dişler lazım olacak sana sonra:)Geçmiş olsun.

canım nasıl muhallebi veriyorsun hazırmı kendinmi yapıyorsun ve asıl merak ettiğim kaşıklamı yoksa sulandırıp biberonlamı,çünkü epey kıvamlı oluyor ve benimki kaşıkla yerken yorulup bırakıyor...kaşığa alışsın diyede biberonla vermek istemiyorum açıkçası...

sıcaktan uyuyamıyordur yazmışsınız ya,benim kızım da sıcaktan mıdır nedir bugün öğleden beri 3 ssaattir uyuyor,bir ara kalktı emzirdim,devam etti uykusuna.
Gece de 21:30 gibi uyuyor,12,12 buçuk gibi o uyurken emziriyorum ,bir daha taaa sabaha kadar uyuyor,ama ben yine de sabah 6 gibi kalkıp emiziriyorum,uykuyu daha çok sevecek snırım bizimki.

aliyecim tiny love gymmni tekmele oyna oyun halisi...bahar da yatmaktan hiç hoilanmazdı ama çok şükür sevdi bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…