yahu biz de senle mi hediyeleşsek ne dersin? ben de katılmadım önceden çekilişe nasıl alır gönderirim diye, sonra olmadı internetten gönderirim dedim ama iş işten geçmişti.
sorma ya bende lohusayken bi kez bağırdım bile..yeter anne ya herşeyi bana sorma uyumak istiyorum diye..ya ben 3 gün önce doğum yapmışım dinlenmem gerek ee gelip gidip bişey soruyo yok makineyi çalıştırıim mi yok şu nasıl olsun bu nasıl olsun..tam uyuycam bişey soruyo bende patladım..tamam evimde bana sorulmadan iş yapımasını sevmem evimin düzenini bozdurmak istemem ama bi zahmet sonra sor kaçmıyorum ya..ya insana geliyorlar dogumdan sonra ben bunu anladım. benim kayınvalidem bir gün olsun bir laf söylememiştir bana, iyi kadındır severim de ama, dogumdan sonra gıcık olmaya basladım kadına. sadece ona değil görümceme de. hele de cocukla ilgili bir kaç gereksiz adet söylediler iyice sinir oldum onlara, elimde değil..inan daha yeni yeni biraz kendimi kontrol altına almaya calışıyorum kayınvalideme karsı.hormonlar böyle yapıyor heralde.
hiç bilmiyorum canım ya..şunu anladım benim oğlan çok uyanık.tanıdığım bi çok bebek luk luk biberondanda emiyo anneyi de emiyo onlar mı saf bu mu uyanık offf offff..CADIARZUacaba önce kasık sonra biberon kafası mı karıstı cocugun ki?? tekrar kasıkla versen bir süre, o esnada emzirsen memeyi alır mı acaba yeniden?
sorma ya bende lohusayken bi kez bağırdım bile..yeter anne ya herşeyi bana sorma uyumak istiyorum diye..ya ben 3 gün önce doğum yapmışım dinlenmem gerek ee gelip gidip bişey soruyo yok makineyi çalıştırıim mi yok şu nasıl olsun bu nasıl olsun..tam uyuycam bişey soruyo bende patladım..tamam evimde bana sorulmadan iş yapımasını sevmem evimin düzenini bozdurmak istemem ama bi zahmet sonra sor kaçmıyorum ya..
Bide bana o kadar kötü baktiki anlatamam kızlar..güye tavuk suyuna çorba yaptı iğrençti ya deriler suyun üzerinde yüzüyodu..eşim kızdı anne kız bunu nasıl içsin tavuk yokki içinde diye..onun çorbasını filan yemedim annem yapınca bayıla bayıla yedim..
şimdi kendi kızı doğum yaptı ona nasıl bakıyo kınıyorum kaynana senii.yasakkelime
evet canım aynen öyle..ben kendimi sevmemeye sartlamamşıtım..hattaii anlaşıcam diyodum ama..ben 1 haftalık gelinken benim dedikodumu yapmış eltilerime onlarda ağzını payını vermişler gıcık oldum hemde nasıl..aslına bakarsan işlerin yoluna filan girmesini de istemiyorum çok ta tın..ya insan bir kere gıcık kaptı mı ağzın kuş tutsa olmuyo zaten iyi yaptığı bile herşey batar oluyor benim gerçi hamilelikten kalma içimde uhteler var ama kadın iyi bişeyler de yapsa batıyor işte şimid şimdi yoluna girdi herşey inşallah bozulmadan böle devam eder .... Heee ama ne oldu araya mesafe girdi o oldu yani belki bölesi iyidir ....
Benim kayaınvalidemler de yurtdışında,annemlerle aynı şehirdeyiz.Miray 3 aylıkken geldi babaannesi görmeye,tabi o zamana kadar hep annem bizimleydi,nerdeyse hergün geliyordu,Dr. a giderken annemle gidiyorduk,babaanne gelince annem dedi Siz babaannesiyle gidin,ama bir taraftan da bozuluyor tabi,hep o ilgileniyordu ya torunuyla,bende arada kaldım,anneme de diyemedim anne sen de gel.Bir de annemle yıkıyorduk hep,e babaanne gelince ogün onla yıkadık,annem diyor,tabi bana gerek kalmadı artık,yani annem kıskandı biraz.ama neyse ki babanne çok kalmadı,kaldılar anneanne torun başbaşa.Ama diyorum iyi ki de aynı şehirde değilmişiz.
ceyo gerçekten çok güzel bir uygulama başlattın çok teşekkür ederim ya az önce geldi hediyem nasıl çocuklar gibi mutlu olduğumu anlatamam bu şekilde birbirimiz görmeden arkadaşlıkta olabiliyor sırlar paylaşılabiliyor ve güzel duygular yaşanabiliyormuş çok güzel yaaa ben aslında tüm hamilelğim boyunca üyeydim ve sürekli olmasada takip ediyordum hepiniz ara ara yazdığımda olabiliyordu doğuma az bir süre kala aktif yazışmalara başlayabildim iş yerimde ki konumum dolayısıyla oldu bu durum keşke o zamanda durum el verseydi de o zamn bu samimiyeti yakalayabilseydim sizlerle beraber (belki de çok geç kalmış sayılmam) ............... hepinizi çok seviyorum nisan anneleriii
ya benmi çok cadıyım bimiyom ama benim kayınvalidecik EMİRCİK KUŞUUUUU diye seviyo ona bile sinir oluyom yaaa..oğlummmmm diyo..o benim oğlum senin deil kiiiiii..:dilcikar:
yahu biz de senle mi hediyeleşsek ne dersin? ben de katılmadım önceden çekilişe nasıl alır gönderirim diye, sonra olmadı internetten gönderirim dedim ama iş işten geçmişti.
sorma ya bende lohusayken bi kez bağırdım bile..yeter anne ya herşeyi bana sorma uyumak istiyorum diye..ya ben 3 gün önce doğum yapmışım dinlenmem gerek ee gelip gidip bişey soruyo yok makineyi çalıştırıim mi yok şu nasıl olsun bu nasıl olsun..tam uyuycam bişey soruyo bende patladım..tamam evimde bana sorulmadan iş yapımasını sevmem evimin düzenini bozdurmak istemem ama bi zahmet sonra sor kaçmıyorum ya..
bide bana o kadar kötü baktiki anlatamam kızlar..güye tavuk suyuna çorba yaptı iğrençti ya deriler suyun üzerinde yüzüyodu..eşim kızdı anne kız bunu nasıl içsin tavuk yokki içinde diye..onun çorbasını filan yemedim annem yapınca bayıla bayıla yedim..
şimdi kendi kızı doğum yaptı ona nasıl bakıyo kınıyorum kaynana senii.yasakkelime
ya kızlar demin noldu! yasemin oto koltugunda oturuyordu ben de sizle yazısıyordum, birden bir kaka yapma sesi geldi. ben de gittim bir de ne göreyim kakalar yasemin in koltuk altına kadar çıkmış! :1shok: oto koltuguna geçmiş, aldım hemen gittik alt değiştirme masasına, debelenip duruyor benimki yerinde durmuyor ki,altını bir açtım bez görünmüyor göğsüne kadar! silmeye calısıyorum kabasını, bir yandan bizimki ellerini de bulastırdı mı! ağzına götürüyor bir yandan bir elini temizleme çalışıyorum diğer yandan öbür elini tutmaya,bu arada bacaklarıyla her yerine yaydı alt değiştirme pedinin, ordan oraya bulasıyor.body i çıkarırken de kafasına bulastı, tam oldu! :1shok: :bbo: kaptıgım gibi banyoya tabi, yıkadım güzelce ama görmeliydiniz halimizi! ya da görmediğiniz iyi oldu diyeyim! delikafadulden ben de ter içinde kaldım tabi onunla cebelleşirken. şimdi banyoya giriyorum, ekran acık olacak..
bugün herkes içindekeri dökmüş rahatlamış ne güzel
offff bizde taşınıcaz galiba.aslında bende evi değiştirmek istiyorum ama keremle nasıl olacak bilmiyorum.gündüz doğru düzgün uyumuyo,sürekli ilgi istiyo nasıl toplanıcam nasıl yerleşicem onu düşünüyorum valla
ya kızlar demin noldu! yasemin oto koltugunda oturuyordu ben de sizle yazısıyordum, birden bir kaka yapma sesi geldi. ben de gittim bir de ne göreyim kakalar yasemin in koltuk altına kadar çıkmış! :1shok: oto koltuguna geçmiş, aldım hemen gittik alt değiştirme masasına, debelenip duruyor benimki yerinde durmuyor ki,altını bir açtım bez görünmüyor göğsüne kadar! silmeye calısıyorum kabasını, bir yandan bizimki ellerini de bulastırdı mı! ağzına götürüyor bir yandan bir elini temizleme çalışıyorum diğer yandan öbür elini tutmaya,bu arada bacaklarıyla her yerine yaydı alt değiştirme pedinin, ordan oraya bulasıyor.body i çıkarırken de kafasına bulastı, tam oldu! :1shok: :bbo: kaptıgım gibi banyoya tabi, yıkadım güzelce ama görmeliydiniz halimizi! ya da görmediğiniz iyi oldu diyeyim! delikafadulden ben de ter içinde kaldım tabi onunla cebelleşirken. şimdi banyoya giriyorum, ekran acık olacak..
bide bana o kadar kötü baktiki anlatamam kızlar..güye tavuk suyuna çorba yaptı iğrençti ya deriler suyun üzerinde yüzüyodu..eşim kızdı anne kız bunu nasıl içsin tavuk yokki içinde diye..onun çorbasını filan yemedim annem yapınca bayıla bayıla yedim..
kimse benim kaynanayı geçemez..... ama pınar izin verirse yazabilirim.... doğum öncesi 1 hafta ve doğum sonrası...... inanılmaz tavırlar...... saçmalıklar..... hele doğum old günün akşamı....... hastaneden eşimi eve çağırdı yalnızım diye ve ben annemle kalakaldım.....eşim gitmek zorunda kaldı ki biz onu özellikle hastane için çağırmıştık annem rahatsız old için ama o gelmedi... gemediği gibieşimi de yanında istedi.... çok kötü bi geceydi........... offff neyse.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?