2009 Nisan Anneleri buraya

sorma ya bende lohusayken bi kez bağırdım bile..yeter anne ya herşeyi bana sorma uyumak istiyorum diye..ya ben 3 gün önce doğum yapmışım dinlenmem gerek ee gelip gidip bişey soruyo yok makineyi çalıştırıim mi yok şu nasıl olsun bu nasıl olsun..tam uyuycam bişey soruyo bende patladım..tamam evimde bana sorulmadan iş yapımasını sevmem evimin düzenini bozdurmak istemem ama bi zahmet sonra sor kaçmıyorum ya..

bide bana o kadar kötü baktiki anlatamam kızlar..güye tavuk suyuna çorba yaptı iğrençti ya deriler suyun üzerinde yüzüyodu..eşim kızdı anne kız bunu nasıl içsin tavuk yokki içinde diye..onun çorbasını filan yemedim annem yapınca bayıla bayıla yedim..

şimdi kendi kızı doğum yaptı ona nasıl bakıyo kınıyorum kaynana senii.yasakkelime

acaba önce kasık sonra biberon kafası mı karıstı cocugun ki?? tekrar kasıkla versen bir süre, o esnada emzirsen memeyi alır mı acaba yeniden?
hiç bilmiyorum canım ya..şunu anladım benim oğlan çok uyanık.tanıdığım bi çok bebek luk luk biberondanda emiyo anneyi de emiyo onlar mı saf bu mu uyanık offf offff..CADIARZU

ya insan bir kere gıcık kaptı mı ağzın kuş tutsa olmuyo zaten iyi yaptığı bile herşey batar oluyor benim gerçi hamilelikten kalma içimde uhteler var ama kadın iyi bişeyler de yapsa batıyor işte şimid şimdi yoluna girdi herşey inşallah bozulmadan böle devam eder .... Heee ama ne oldu araya mesafe girdi o oldu yani belki bölesi iyidir ....

ben azcık kaçıom sayfa açık kalacak..emzirmeyi deniycem bu savaşı ben kazanıcam..oğlum inatsa ben daha inadım heh heee..

evet canım aynen öyle..ben kendimi sevmemeye sartlamamşıtım..hattaii anlaşıcam diyodum ama..ben 1 haftalık gelinken benim dedikodumu yapmış eltilerime onlarda ağzını payını vermişler gıcık oldum hemde nasıl..aslına bakarsan işlerin yoluna filan girmesini de istemiyorum çok ta tın..
şakkıdı

arada kalmak zor şey....

saolun kızlar yaaaa iiki sizler varsınız dediğin gibi eşler en iyi dost ama herşey onlarla paylaşılmıyorki...hele bu ailevi meseleler hiç ama hiç..senin annen benim annem...pofffff.....

ya acaba bizlerde anane babaane olunca böyle olucaz acaba ya merak ediyorum yani ne bileyim işte...şimdi sinir oluyoruz ama ya bizde böyle yaparsak...torunumuz olunca görmek isteriz bizlerde gibime geliyor..hey gidi günler hey bebekleri büyüttükde torunlara bakmak kaldıydı...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ozamanda gelince burda gelinleri , damatları çekiştiririz....

geç kalmadın güzelim.. bizde seni sevşyoruz...

ya benmi çok cadıyım bimiyom ama benim kayınvalidecik EMİRCİK KUŞUUUUU diye seviyo ona bile sinir oluyom yaaa..oğlummmmm diyo..o benim oğlum senin deil kiiiiii..:dilcikar:

insan kıskanıyor valla,, bizimkide baranımmm diye seviyor...
benimkide inadına ağlıyor.babane kucağına alınca.. :)))

yahu biz de senle mi hediyeleşsek ne dersin? ben de katılmadım önceden çekilişe nasıl alır gönderirim diye, sonra olmadı internetten gönderirim dedim ama iş işten geçmişti.

bence güzel olur..bizde sonradan megülle birleştik.gerçi hala dışarı çıkıp bişey almadım..
en kısa zamanda alacam inş.

kendi annen gibi olamaz..

ya kayınvalide muhabbetleri beni de korkuttu. benim kayınvalidem şuan adana da ama ben işe başlayınca o gelecek yasemine bakacak. yakın olunca bizde de böyle sorunlar başlar mı acaba off daraldım. neyse artık zamanı gelince göreceğiz. benim de en büyük korkum ben işte olacağım ve gündüzleri ilgilenemeyeceğim için, babannesini daha çok sever mi acaba.:bbo: dayanamam o zaman

ya kızlar demin noldu! yasemin oto koltugunda oturuyordu ben de sizle yazısıyordum, birden bir kaka yapma sesi geldi. ben de gittim bir de ne göreyim kakalar yasemin in koltuk altına kadar çıkmış! :1shok: oto koltuguna geçmiş, aldım hemen gittik alt değiştirme masasına, debelenip duruyor benimki yerinde durmuyor ki,altını bir açtım bez görünmüyor göğsüne kadar! silmeye calısıyorum kabasını, bir yandan bizimki ellerini de bulastırdı mı! ağzına götürüyor bir yandan bir elini temizleme çalışıyorum diğer yandan öbür elini tutmaya,bu arada bacaklarıyla her yerine yaydı alt değiştirme pedinin, ordan oraya bulasıyor.body i çıkarırken de kafasına bulastı, tam oldu! :1shok: :bbo: kaptıgım gibi banyoya tabi, yıkadım güzelce ama görmeliydiniz halimizi! ya da görmediğiniz iyi oldu diyeyim! delikafadulden ben de ter içinde kaldım tabi onunla cebelleşirken. şimdi banyoya giriyorum, ekran acık olacak..

bugün herkes içindekeri dökmüş rahatlamış ne güzel

offff bizde taşınıcaz galiba.aslında bende evi değiştirmek istiyorum ama keremle nasıl olacak bilmiyorum.gündüz doğru düzgün uyumuyo,sürekli ilgi istiyo nasıl toplanıcam nasıl yerleşicem onu düşünüyorum valla

kerem benide böle bi maceramız olmuştu.hemde arabada istanbula yeni girmiştik.ıslak mendille halletmeye calısmıstımda felaketti.ter içinde kalmıştım ya.bu kakalar nasıl oluyodo havalanıyo anlamıyorum vallkafamçokkarıştı

ben hamilelik dönemini ve kadınlar kulubünü artık askerlik gibi görmeye başladım, siz de benim asker arkadaşlarım gibi oldunuz :)

bu kendini yalnız hisseden arkadaşlar çoğunlukla istanbulda oturuyorlar gözlemlediğim kadar birbirine yakın olan hiç yok mu. ben de yalnızım ve üsküdardayım. yakınlarda oturanlara duyurulur

benim kız uyurken hem bulaşık makinesini boşaltıyor hem de gelip gelip iki satır bişiler yazıyorum. neyse bugünü anlatayım. sabah kuaföre gittik kızımla benim 1 saatlik falan işim vardı. hep korkuyordum kızım napar o sürede sıkılır mı diye. bi sürü oyuncak alıp gittik. ama bizim cadı o kadar ilgi odağı oldu ki kucaklarda dolaşmaktan bana bile yüz vermedi. bide erkekleri çok seviyor zaten çalışan çocukların kucağında uslu uslu durdu. fotolar çekildi pozlar verildi bir görecektiniz. aslında gitmişken kızın saçını da kısaltmak vardı ama artık bi dahakine çok uzun çünkü bizim saçımız. yıkarken bi su döküyorum arkaya sırtına doğru uzuyor saçlar önlerde nerdeyse gözüne girecek kadar oldular. biraz abarttım ama her gören şaşırıyor ne çok saçı var diyorlar

atlamış ibi olcam ama bence bekleyebiliyorsan 1 2 ay daha bekle yalnızsan çok zor oluyo........ 2 haftadır sadece mutfak, elbiselerim ve vitrin yerleşecek ööle duruyo....... temizliğin çoğunu eşim yaptı....... Allah yard olsun

demek ki aynı anda aynı şeyleri yaşıyormuşuz,ben de Miray ın altını açmıştım yeni,sonra odaya getirdim kucağımdaydı,birden elimde ıslaklık yapışık birşeyler hissettim,aa bir baktım ki bizim kız doldurmuş,ben de aynen hemen banyo yaptırdım da rahatladık biraz.Bizim kız da banyo yaptırıken elini ağzına götürüyor sürekli,suları emmeye çalışıyor,eli de köpüklü oluyor,birşey olmaş inşallah,ellerini hemen durulamaya çalışıyorum ama.

kimse benim kaynanayı geçemez..... ama pınar izin verirse yazabilirim.... doğum öncesi 1 hafta ve doğum sonrası...... inanılmaz tavırlar...... saçmalıklar..... hele doğum old günün akşamı....... hastaneden eşimi eve çağırdı yalnızım diye ve ben annemle kalakaldım.....eşim gitmek zorunda kaldı ki biz onu özellikle hastane için çağırmıştık annem rahatsız old için ama o gelmedi... gemediği gibieşimi de yanında istedi.... çok kötü bi geceydi........... offff neyse.....

bugün bende de bi sıkıntı var.bi de avrupa yakasında mı buluşma ayarlasak acaba arkadaşlar.anadolu yakasına gidemeyenler için ne dersiniz

ee yuh yani seninki tam kaynanaymış canım ya.bende doğum yaptım yarım saat geçti herkes gitti annem ve kardeşim kaldı.kayınpederim işe gitti çakma kaynanam (kayınpederimin 2. eşi) 10 dk durdu gitti hastaneden çıkarkende annem kardeşim eşim ben vardık onlar gelmediler.geçen gittiğimizde demezmi arkadaşımın kardeşinin karısı doğum yaptı hastane çıkışına gittim die ee yuh dedim ya.dedesini yalnız yollasam size kırılırmısınız dio ayyyyyy dedim ölürüm kırgınlıktan klava: annem adapazarına dönerken size emanet dedi kaynanama ayyy kocasına emanet et valla dedi çok kırıldı eşim ben kırılmadım zatenbiliorum potansiyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…