2009 Nisan Anneleri buraya

ayyyy çok güzel hediyeler geldi semacım çok teşekkür ederim canımmm resimleri akşama iş yerinde makinam yok telefonumun buletoot evde .........

ya bu nuby biberon resmen hikayeymiş..hani anne gögsüne benziyodu hani emmeyi reddetmiyodu bu biberonla..bizim uyanık valla çok ii anlıyo biberon olmadığını bal gibi anlıyo..(

canım bu hediye işini başlatman çok güzel oldu teşekkürler ceyo
herkes ilk defa hediye alıyomuş gibi sevindik heycanlandıkkkhihoyyyt
valla çok iyi oldu,çok da heyecanandım ben de ,paketim geldiğinde.

benim hediyemde geldi ekim 19dan
resmini koydum çamsakızı çoban armağına
ekim 29 canım,ben de ekime 24 demiştim birkerekaydirigubbakcemile3
ya bu nuby biberon resmen hikayeymiş..hani anne gögsüne benziyodu hani emmeyi reddetmiyodu bu biberonla..bizim uyanık valla çok ii anlıyo biberon olmadığını bal gibi anlıyo..(

Bunu duyduğum iyi oldu,iyi ki de almamışım,Benim kızm da biberonu hiç sevmedi,nuby alacaktım,demek faydası olmadı sizde.

Benim kayaınvalidemler de yurtdışında,annemlerle aynı şehirdeyiz.Miray 3 aylıkken geldi babaannesi görmeye,tabi o zamana kadar hep annem bizimleydi,nerdeyse hergün geliyordu,Dr. a giderken annemle gidiyorduk,babaanne gelince annem dedi Siz babaannesiyle gidin,ama bir taraftan da bozuluyor tabi,hep o ilgileniyordu ya torunuyla,bende arada kaldım,anneme de diyemedim anne sen de gel.Bir de annemle yıkıyorduk hep,e babaanne gelince ogün onla yıkadık,annem diyor,tabi bana gerek kalmadı artık,yani annem kıskandı biraz.ama neyse ki babanne çok kalmadı,kaldılar anneanne torun başbaşa.Ama diyorum iyi ki de aynı şehirde değilmişiz.

Bunu duyduğum iyi oldu,iyi ki de almamışım,Benim kızm da biberonu hiç sevmedi,nuby alacaktım,demek faydası olmadı sizde.
evet canım ya hiç memmun olmadım 32 tl de para verdik..bilmiyorum belki biz geç kaldık..doğumdan itibaren onu emse farkı ayırtetmezdi belki..ama artık yoruldum..emzirmek istiyorum yaaa..

[/QUOTE]
saolun kızlar yaaaa iiki sizler varsınız dediğin gibi eşler en iyi dost ama herşey onlarla paylaşılmıyorki...hele bu ailevi meseleler hiç ama hiç..senin annen benim annem...pofffff.....

ya acaba bizlerde anane babaane olunca böyle olucaz acaba ya merak ediyorum yani ne bileyim işte...şimdi sinir oluyoruz ama ya bizde böyle yaparsak...torunumuz olunca görmek isteriz bizlerde gibime geliyor..hey gidi günler hey bebekleri büyüttükde torunlara bakmak kaldıydı...kaydirigubbakcemile3

ceyo gerçekten çok güzel bir uygulama başlattın çok teşekkür ederim ya az önce geldi hediyem nasıl çocuklar gibi mutlu olduğumu anlatamam bu şekilde birbirimiz görmeden arkadaşlıkta olabiliyor sırlar paylaşılabiliyor ve güzel duygular yaşanabiliyormuş çok güzel yaaa ben aslında tüm hamilelğim boyunca üyeydim ve sürekli olmasada takip ediyordum hepiniz ara ara yazdığımda olabiliyordu doğuma az bir süre kala aktif yazışmalara başlayabildim iş yerimde ki konumum dolayısıyla oldu bu durum keşke o zamanda durum el verseydi de o zamn bu samimiyeti yakalayabilseydim sizlerle beraber (belki de çok geç kalmış sayılmam) ............... hepinizi çok seviyorum nisan anneleriii

ya benmi çok cadıyım bimiyom ama benim kayınvalidecik EMİRCİK KUŞUUUUU diye seviyo ona bile sinir oluyom yaaa..oğlummmmm diyo..o benim oğlum senin deil kiiiiii..:dilcikar:

canım bende de nuby var. gerçi biz 2 kere kullanmak zorunda kaldık sadece biberon, onda da yabancılamadan içmiş. sonra memeye devam yine. 2 kullanımda hemen memeyi reddetmez gerçi ama.. sen en basından beri mi kullandın da reddediyor memeyi?

saolun kızlar yaaaa iiki sizler varsınız dediğin gibi eşler en iyi dost ama herşey onlarla paylaşılmıyorki...hele bu ailevi meseleler hiç ama hiç..senin annen benim annem...pofffff.....

ya acaba bizlerde anane babaane olunca böyle olucaz acaba ya merak ediyorum yani ne bileyim işte...şimdi sinir oluyoruz ama ya bizde böyle yaparsak...torunumuz olunca görmek isteriz bizlerde gibime geliyor..hey gidi günler hey bebekleri büyüttükde torunlara bakmak kaldıydı...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

heh heee..valla ha bende şimdiden onu düşünüyom ben nasıl babaanne olcam acaba..o gelin olaacak varya:):mymeka:yokya biz cadı kaynana olmayız ki..eski kafalar bi garip biz gayet bilinçliyiz di mi ama..kaydirigubbakcemile3

ya keşke bende katılsaydım bu hediye işine nie gözümen kaçtıki hastalığım adapazarında 10 gün geçirmek falan derken fark etmemişim.birdahakine kesin bende varım.

bende çok aktif yazışamıyorum çoğunlukla okuyorum ecrinden fırsat kalınca işlere bakıyorum.web tasarım yazılım programlama şirketimiz var bizim patronum kocam yani :) o yüzden evde çalışıyorum yapabildiğim kadar program yazarken mola verip okuyorum forumu sayfa çoğunlukla açık oluyor.ama yinede ne zaman yazsam samimiyetle cevaplar aldım kendimi sizlere çok yakın hissediyorum

ya benmi çok cadıyım bimiyom ama benim kayınvalidecik EMıRCıK KUŞUUUUU diye seviyo ona bile sinir oluyom yaaa..oğlummmmm diyo..o benim oğlum senin deil kiiiiii..:dilcikar:

ya insana geliyorlar dogumdan sonra ben bunu anladım. benim kayınvalidem bir gün olsun bir laf söylememiştir bana, iyi kadındır severim de ama, dogumdan sonra gıcık olmaya basladım kadına. sadece ona değil görümceme de. hele de cocukla ilgili bir kaç gereksiz adet söylediler iyice sinir oldum onlara, elimde değil..inan daha yeni yeni biraz kendimi kontrol altına almaya calışıyorum kayınvalideme karsı.hormonlar böyle yapıyor heralde.

hayır ipekcim biz de yeni kullanmaya başladık..baştan beri mama veriyodum ama kaşıkla.ee şimdi eller kolllar çok haeketli oldu hayatta yediremiyorum kaşıkla yarısını döküyoz üstüne başına yedirirken gülme krizine giriyodum..bende 15 gün önce biberona başladım günde 3 defa mama veriyorum..ama farkı gayet ii anladı..kafamçokkarıştı

yahu biz de senle mi hediyeleşsek ne dersin? ben de katılmadım önceden çekilişe nasıl alır gönderirim diye, sonra olmadı internetten gönderirim dedim ama iş işten geçmişti.

acaba önce kasık sonra biberon kafası mı karıstı cocugun ki?? tekrar kasıkla versen bir süre, o esnada emzirsen memeyi alır mı acaba yeniden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…