valla ben ay aynı apartmandayım 1 kat onlar 5 kat ben akşam yemekleri bir arada yenir yer bulaşıkları makinaya kor eve çıkarım bana tel açamadan gelmezler torunu ben indirirsem severler yada ben gelin uyandı sevin dersem gelirler öyle zırt pırt yok hele eşim eve geldiyse gece hiç gelmezler hafta sonlarıda aynı şekil eşim evdese onlar aramazlar bile eşim dışardaysada ben anneme gider kalırım yada evimde tek kalırım öle karışma hhuyları yok ama ben baştan belli ettim cadılığımı herhalde yanaşamıyolar
çok zor bi durum şirvan nedir bu ya artık çocuklarımız evlendi onlar bi aile oldu kendi kararlarını verebilirler diye düşünmüyorlar
eşimde yurt dışında şirket açmak istiyordu ben istemiyordum ecrin doğduğunda babası demezmi yanyana ev alalım ben torun özlüyorum die eşime dedim tamam yurt dışına çıkabiliriz kötükedihüso uzak olmak lazım ya ben çekemem.aslında adapazarını çok seviyor eşim evler de ist a nazaran çooooook ucuz ama alamam babam kalpten gider dio
kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu...
eşim bu sabaha karşı yola çıktı.. benimkiler aramaya başladı hadi bize gel demeye...
şimdi onlara gitsem... ortalık daha çok karışacak..
anneme ben gelmiyorum.. arzu ederseniz siz bize gelin dedim..
ben öyle dememişim .. aradan 15 dak geçti babam geldi,, yoklama çekti gitti,,
akşam gelir alırım seni diye.. yada biz geliriz dedi...
üfff arada kalmak çok zor...
valla dün ilyas herşeyi bırakıp yurtdışınamı çıksak, orda yeni bir düzen kurmaya başlasak dedi...,
adam o kadar bunalmışki.. onuda biz yapamayız...
anlayacağız uzakta olanlar üzülmesin.. tamam onunda kötü tarafları var,, ama yakınlıkta iyi değil..
aynı şeyleri düşünüyoruz canım ben de o onları düşünüyorum
canım valla.. beğendiğiz ev mah. arasında.. şuanda mah. arsında oturuyorum..
neymişş çoçuk varmış.. o büyüyecekmiş.. oyun oynayacak bir alanı bile yokmuş...
be adam ben genç kızkan sitede oturuyordum.. ben o kadar mah. arasında oturmam dememe rağmen.. ev tutuldu... alıştımda şimdi zor gelmiyor..
o zaman benim çoçuğum olacağı düşünülmüyordu ama..
tamam doğru söyleniyor..çoçuk lanı yok.. ama ne yapım.. alır çoçuğumu parka götürürüm..hem artık kreşle rvar..
ev tam istediğimzi gibi,, dupleks kocaman terası var.. nargile tutkumuz varya hep o yüzden öyle bir yer bakındık.. fiyatıda uygun geldi..
amannn ne bilim bunaldım resmennnn,,,
hayırlısı bakalım.. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...
valla ben ay aynı apartmandayım 1 kat onlar 5 kat ben akşam yemekleri bir arada yenir yer bulaşıkları makinaya kor eve çıkarım bana tel açamadan gelmezler torunu ben indirirsem severler yada ben gelin uyandı sevin dersem gelirler öyle zırt pırt yok hele eşim eve geldiyse gece hiç gelmezler hafta sonlarıda aynı şekil eşim evdese onlar aramazlar bile eşim dışardaysada ben anneme gider kalırım yada evimde tek kalırım öle karışma hhuyları yok ama ben baştan belli ettim cadılığımı herhalde yanaşamıyolar
kızlar kusura bakmayın... dünden beri çok bunaldım...
anlatacak birileri lazımdı...
baran uyurken devamlı ayaklarıyla üstünü açıyor.
sıcakta olmasın diye bir bady var üstünde.. üstünede usulan bir çarşaf örtüyorum...
ama bizim zipidi ayaklar devamlı havada..üstünü açıp duruyor..
yaa birde baş parmak devamlı ağızda.. ben memesini veriyorum.. onu atıp parmağını alıyor...oyun oynuyor benle resmen..
benimki de body le yatıyor sadece hep.ayaklar falan çıplak hep,çorap hiç giydiremedim zaten hep çıkartıyor ben de vazgeçtim artık. üstünü de aynen seninki gibi hiç örttürmüyor. çıplak tenine çarşaf değdi mi bacaklar havaya,çarşaf aşagıya! o yüzden üşüyecek gibi olursa patikli alt giydiriyorum yoksa baska türlü olmuyor
zeynep hanımda aynı şeyi yapıyor sizinkiler gibi ben şöle bir çözüm buldum ayağına çorap giydiriyorum tek badisi sadece karın kısmına örtü örtüyorum istediği kadar havaya diksin bacaklarını hiç bişey yapamıyor :lepi: bir süre sonrada öle devam ediyor uyumasına annem karnını ve ayaklarını koru yeter demişti bacakları kolları serin olsada bişey olmazmış ....
canım benim olur mu hiç öle biz burda birbirimize yarenlik ediyoruz çok şükür ki birbirimizi de iyi anlıyoruz sorunlar birbirine yakın hep sitede oturmayı hayal ettim bende ama kısmet olmadı 2 sene önce aldık evimizi pek istediğim gibi değil ama kısmet böyleymiş site hayalim ancak zeynep büyüyünce artık ev sorununu biz çok komik bir şekilde yaşadık kayınvalidemlerle biz ev arıyoruz kendi annemlerin oturduğu muhit bizi aşan bir yer ev almamız hayal gibi geliyor bize kayınvalidemlerin o taraftan bakıyoruz ki çocuk felan olduğunda ben çalışacağımdan hani gündüz baksın diye apartmanlarından daire satıldı haber bile vermediler la havle demedik ki bütçemizede çok uygundu kısmet bu ya annemlerin oradan ev bulduk bizde (şimdiki oturuduğum evimi) bütçemizede uydu ve aldık zeynep dünya ya geldi daha 40 ı çıktı kayınvalidemler başladı aileler arasında ayrımcılık yapıyorsun dediler çocuğu bize getirmiyorusun dediler (kırkı henüz çıkmış çocuk için) anne zor oluyor çocukla gelmem daha tam toparlanamadım diyorum senin ailen daha çok görüyo çocuğu biz sevemiyoruz dediler çocuğa biz bakmak istiyoruz dediler ki gebzenin bir ucunda biz oturuyoruz bir ucunda onlar oturuyor özel arabayla 5 dk mesafe ama eşim olmayınca minübüslerle 20 dk tutuyor bide kaynanam tutup demez mi ben kötülük yapmasını bilirim çocuk bizim çocuğumuz alır hiç birinize göstermeyiz (ben dahilmişim) öle mi olsun istiyormuşuz v.s.v.s. eşim tavrını koydu allahtan şimdi pek konuşamıyorlar şimdi de işte çocuğu getirin özledik biz sevelim ....
valla herkez aynı dertten muzdaripmiş ...... ben bilseydim daha önce içimi dökerdim şurada 1 ay evvel uğraştığım işleri bir bilseydiniz arkadaşlar kayınvalidemlerle neredeyse kopma noktasına gelmiştik içime ata ata da dert ediyordum kimseylede konuşamıyorum ailemden birilerine anlatsam üzülecekler tatsızlık çıkaracaklar belki öleler olmasın diye hep içime atıyordum eşimle konuşuyordum ama ona çok bişey diyemiyorum ki nihayetinde annesi babası yaniii
zeynep hanımda aynı şeyi yapıyor sizinkiler gibi ben şöle bir çözüm buldum ayağına çorap giydiriyorum tek badisi sadece karın kısmına örtü örtüyorum istediği kadar havaya diksin bacaklarını hiç bişey yapamıyor :lepi: bir süre sonrada öle devam ediyor uyumasına annem karnını ve ayaklarını koru yeter demişti bacakları kolları serin olsada bişey olmazmış ....
saolun kızlar iyiki varsınız.. belki yüz yüze olsak bu kadar iyi anlaşamazdık....
canım nekadar anlayışlılar kıymetini bilyok be canım o senin cadılıgından değil de onların inceliklerindendir. sokma akılla yürümez yoksa..
baran uyurken devamlı ayaklarıyla üstünü açıyor.
sıcakta olmasın diye bir bady var üstünde.. üstünede usulan bir çarşaf örtüyorum...
ama bizim zipidi ayaklar devamlı havada..üstünü açıp duruyor..
yaa birde baş parmak devamlı ağızda.. ben memesini veriyorum.. onu atıp parmağını alıyor...oyun oynuyor benle resmen..
saol canım o cvpları alırız diye bişey söyleyemedik tabi..o kapıyı kilitkedik artık hiç açmamaya karar verdik..öyle rahatsız etme durumu filan olmadı çok şükür..canım geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim..takılma fazla. eşin gitse bile, kendi balkonumuza çıkamaz mıyız kardeşim, sizin içiniz fesat, öyleyse ya usturuplu giyinin ,ya da kapatın kapınızı ,sizinle mi ugrasıcaz gibi bir cevap alabilir ,işler daha da sarpa sarabilirdi. belki adam sizi görmemiştir bile. ya da gördüyse ve izliyorsa ilerleyen günlerde kendini belli eder zaten.daha sık balkona çıkar,seni gözler evde yalnızken falan, ne bileyim. azıtırsa da o zaman şikayet edersiniz polise.
aynı şeyleri yaşıyoruz biliyomusun..bende o kadar yalnızım ki..tek arkadaşım dostum eşim..bazen diyorum ki hiç arkadaşım yok ben sana yetmiyomuyum diyo..ama insanın yaşıtları arkadaşları ilede görüşmeye ihtiyacı var anlamıyo..pek kimseye güvenemiyo insanları tanımıyoruz diyo..ama artık çok bunaldım .mafoldumbengünaydın kızlar, bugün canım çok sıkkın,belli bir sebebi de yok aslında...sanırım asıl sebep yalnızlık istanbula geleli 3 sene olacak ama hiç arkadaşım yok burada,yani komsularım filan var ama hepsi benden yaşlı...o yüzden görüşmüyorum..okuldan arkadaşlarda saolsunlar hiç arayıp sormazlar, hep ben ararım ama artık bende aramak istemiyorum...bütün gün çocukla evde yalnızım ve bazen çok bunalıyorum..eşim eve 7 de gelebiliyr ancak...onunlada zaten ancak 2-3 saat görüşüyoruz sadece oda kızı yıka kızla oyna kızı besle ve kızı uyut şeklinde yani...acaip siniriliyim bu aralar biri dese ne oldu derya diye atlayıvericem yani o kadar işte...offf sabah sabah sizide bunalttım ama paylaşmazsam daha çok birikecek...kusura bakmayın artık..
yok canım ya oğlum ceyranda filan kalmadı..zaten o kapı nasıl açıldı anlamış değliz.ne bi cam açıktı ne de diğer balkonlar..Boşver hiç üzerine gitmeyin olayın bulunduğunuz şehiri de gözönüne alın maraşın insanları biraz tutucu diye biliyorum tabii bulunduğunuz semt belkide iyidir ama yinede durduk yere bela olmasın başınıza eğer adam görmemişse bu sefer söylediğinizde ister istemez daha çok bakar sen rahatsz olursun eşin olmadığı zaman filan,asıl ben kuzuyu merak ettim ceryanda kalmamıştır umarım.Takma kafana ...:umursamaz:
inşallah canım eşimi kesin gördü ama beni görmemiştir inşallah..canım belkide görmemiştir adam ya.ama eşin iyiki gitmemiş olay daha da büyüyüp can sıkıcı olabilirdi.artık daha dikkatli olursun canım.moralini bozma
evet canım iiki sizler varsınız en azından bunları yasayan bi tek ben değilmişim diye kendimi avutuyorum..
benim hediyem de geldizemuszemus
[/QUOTE]mafoldumbenmrb kızlar..maşallah baya kalabalık yine..saol canım o cvpları alırız diye bişey söyleyemedik tabi..o kapıyı kilitkedik artık hiç açmamaya karar verdik..öyle rahatsız etme durumu filan olmadı çok şükür..
aynı şeyleri yaşıyoruz biliyomusun..bende o kadar yalnızım ki..tek arkadaşım dostum eşim..bazen diyorum ki hiç arkadaşım yok ben sana yetmiyomuyum diyo..ama insanın yaşıtları arkadaşları ilede görüşmeye ihtiyacı var anlamıyo..pek kimseye güvenemiyo insanları tanımıyoruz diyo..ama artık çok bunaldım .mafoldumben
yok canım ya oğlum ceyranda filan kalmadı..zaten o kapı nasıl açıldı anlamış değliz.ne bi cam açıktı ne de diğer balkonlar..
inşallah canım eşimi kesin gördü ama beni görmemiştir inşallah..
evet canım yalnız değilsin.benimde bütün akrabalarım arkadaslarım istanbulda.alışamadım buraya.ama yapacak bişeyde yok.bazen çok bunalıyorum,sıkılıyorum offf......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?