2009 Nisan Anneleri buraya

çok zor bi durum şirvan nedir bu ya artık çocuklarımız evlendi onlar bi aile oldu kendi kararlarını verebilirler diye düşünmüyorlar

eşimde yurt dışında şirket açmak istiyordu ben istemiyordum ecrin doğduğunda babası demezmi yanyana ev alalım ben torun özlüyorum die eşime dedim tamam yurt dışına çıkabiliriz kötükedihüso uzak olmak lazım ya ben çekemem.aslında adapazarını çok seviyor eşim evler de ist a nazaran çooooook ucuz ama alamam babam kalpten gider dio

ne güzel düzen kurmuşsun ama ,, yemekleride ayrı yapsaydınız keske..
ee birde bunun temizlik muhabbeti var..
tabii yemekleri kim yapıyor..,

bence zor valla... ben yapamam...

herkeste var yani bu dert.... tek ben değilim...

canım hafta içi o hafta sonu ben yaparım yemeği genelde temizliğide herkes kendi evini temizler ben temizleyemem yemeğide selen birazdaha buyusun ayırıcam zaten konuştum eşimle şimdilik kırmayalım diye böyle devam ediyo

zaten yemek muhabbeti bazen değişiyo benım canım ne isterse evde yapıp aşağı indiriyorum yada bu gun bunu pişirirmisin die telde söylüyorum canım istedi diye oda yapıyo sağolsun

biz de geçenlerde düşünüyorduk y. dışına tasınmayı ki öyle böyle değil 18 saatlik bir uzaklığa, lafı açıldı kayınvalidem ben torun için oraya da gelirim görmeye dedi. ki kendisi torun bakmak için y.dısına gidip 2 yıla yakın kalmıs birisi. kurtuluş yok yani :)

ben de bahçeli bir apartmanda dogdum büyüdüm evlenene kadar. ondan sonra mahalle arasında oturmak çok zor geldi. şimdi alıştım ama cocuk bunalıyor bütün gün dört duvar arasında.balkona çıkınca susuyor inan ama balkon da bir yere bakmıyor ki,kapalı zaten. siteden ev bakıyoruz hiç olmazsa sitenin bahçesinde gezdiririm diyorum, ya da bahceli bir apartman olsa,bunaldı mı alır kucagıma bahceye inerim ,otururuz biraz. teraslı ev güzel bulmak çok zor, bulduysanız ne ala. bizim de mangal düşkünlüğümüz var :) yalnız terasın da temizliği zor be anacım ama gönül katlanır yahu..

hayırlısı olsun valla hakkımızda.

yok be canım o senin cadılıgından değil de onların inceliklerindendir. sokma akılla yürümez yoksa..

kızlar kusura bakmayın... dünden beri çok bunaldım...
anlatacak birileri lazımdı...

canım benim olur mu hiç öle biz burda birbirimize yarenlik ediyoruz çok şükür ki birbirimizi de iyi anlıyoruz sorunlar birbirine yakın hep sitede oturmayı hayal ettim bende ama kısmet olmadı 2 sene önce aldık evimizi pek istediğim gibi değil ama kısmet böyleymiş site hayalim ancak zeynep büyüyünce artık ev sorununu biz çok komik bir şekilde yaşadık kayınvalidemlerle biz ev arıyoruz kendi annemlerin oturduğu muhit bizi aşan bir yer ev almamız hayal gibi geliyor bize kayınvalidemlerin o taraftan bakıyoruz ki çocuk felan olduğunda ben çalışacağımdan hani gündüz baksın diye apartmanlarından daire satıldı haber bile vermediler la havle demedik ki bütçemizede çok uygundu kısmet bu ya annemlerin oradan ev bulduk bizde (şimdiki oturuduğum evimi) bütçemizede uydu ve aldık zeynep dünya ya geldi daha 40 ı çıktı kayınvalidemler başladı aileler arasında ayrımcılık yapıyorsun dediler çocuğu bize getirmiyorusun dediler (kırkı henüz çıkmış çocuk için) anne zor oluyor çocukla gelmem daha tam toparlanamadım diyorum senin ailen daha çok görüyo çocuğu biz sevemiyoruz dediler çocuğa biz bakmak istiyoruz dediler ki gebzenin bir ucunda biz oturuyoruz bir ucunda onlar oturuyor özel arabayla 5 dk mesafe ama eşim olmayınca minübüslerle 20 dk tutuyor bide kaynanam tutup demez mi ben kötülük yapmasını bilirim çocuk bizim çocuğumuz alır hiç birinize göstermeyiz (ben dahilmişim) öle mi olsun istiyormuşuz v.s.v.s. eşim tavrını koydu allahtan şimdi pek konuşamıyorlar şimdi de işte çocuğu getirin özledik biz sevelim ....

benimki de body le yatıyor sadece hep.ayaklar falan çıplak hep,çorap hiç giydiremedim zaten hep çıkartıyor ben de vazgeçtim artık. üstünü de aynen seninki gibi hiç örttürmüyor. çıplak tenine çarşaf değdi mi bacaklar havaya,çarşaf aşagıya! o yüzden üşüyecek gibi olursa patikli alt giydiriyorum yoksa baska türlü olmuyor

valla iki aile arasında kalmak zor ben annemlerden 1.30 saat uzağım herhafta olmasada hafta sonuna yakın gider kalırım 3 gun çünkü kaynanamla her gun bir aradayım herhalde ondan böyle sorunlar yaşamıyoruz

valla herkez aynı dertten muzdaripmiş ...... ben bilseydim daha önce içimi dökerdim şurada 1 ay evvel uğraştığım işleri bir bilseydiniz arkadaşlar kayınvalidemlerle neredeyse kopma noktasına gelmiştik içime ata ata da dert ediyordum kimseylede konuşamıyorum ailemden birilerine anlatsam üzülecekler tatsızlık çıkaracaklar belki öleler olmasın diye hep içime atıyordum eşimle konuşuyordum ama ona çok bişey diyemiyorum ki nihayetinde annesi babası yaniii

zeynep hanımda aynı şeyi yapıyor sizinkiler gibi ben şöle bir çözüm buldum ayağına çorap giydiriyorum tek badisi sadece karın kısmına örtü örtüyorum istediği kadar havaya diksin bacaklarını hiç bişey yapamıyor :lepi: bir süre sonrada öle devam ediyor uyumasına annem karnını ve ayaklarını koru yeter demişti bacakları kolları serin olsada bişey olmazmış ....

valla benimki bir buçuk aylıktan beri tek body le yatıyor ayakları da hep çıplak.çok şükür bir şey olmadı şimdiye kadar. zaten bebeklerin elleri ve ayakları hep soğuk olur,perifer oldugu için.vücudunun sıcak olması önemli. zaten bu havada hele ki bizim evde soğuk olması mümkün değil. evin içi 28,8 den aşağı düşmüyor, geçen gün 30.6 dereceydi,çocuk ter içinde hep :bbo:

saolun kızlar iyiki varsınız.. belki yüz yüze olsak bu kadar iyi anlaşamazdık....

niye yazmadınki şeker.. ben içime atamıyorum.. malesef birisine mutlaka anlatacam

deniyelim bakalım ne yapcak baran bey...

yok be canım o senin cadılıgından değil de onların inceliklerindendir. sokma akılla yürümez yoksa..
canım nekadar anlayışlılar kıymetini bil

aynen ayaklar hep dışarı çıkıyo bide elleriyle tutup çekmeyi öğrendi üstünü ört dur

mafoldumbenmrb kızlar..maşallah baya kalabalık yine.. saol canım o cvpları alırız diye bişey söyleyemedik tabi..o kapıyı kilitkedik artık hiç açmamaya karar verdik..öyle rahatsız etme durumu filan olmadı çok şükür..

aynı şeyleri yaşıyoruz biliyomusun..bende o kadar yalnızım ki..tek arkadaşım dostum eşim..bazen diyorum ki hiç arkadaşım yok ben sana yetmiyomuyum diyo..ama insanın yaşıtları arkadaşları ilede görüşmeye ihtiyacı var anlamıyo..pek kimseye güvenemiyo insanları tanımıyoruz diyo..ama artık çok bunaldım .mafoldumben

yok canım ya oğlum ceyranda filan kalmadı..zaten o kapı nasıl açıldı anlamış değliz.ne bi cam açıktı ne de diğer balkonlar..

inşallah canım eşimi kesin gördü ama beni görmemiştir inşallah..

evet canım yalnız değilsin.benimde bütün akrabalarım arkadaslarım istanbulda.alışamadım buraya.ama yapacak bişeyde yok.bazen çok bunalıyorum,sıkılıyorum offf......[/QUOTE]

[/QUOTE]

canım bencede o tarafın penceresini açmayın bir daha .. öyle dengesiz heriflere fırsat vermeyin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…