ee yuh yani seninki tam kaynanaymış canım ya.bende doğum yaptım yarım saat geçti herkes gitti annem ve kardeşim kaldı.kayınpederim işe gitti çakma kaynanam (kayınpederimin 2. eşi) 10 dk durdu gitti hastaneden çıkarkende annem kardeşim eşim ben vardık onlar gelmediler.geçen gittiğimizde demezmi arkadaşımın kardeşinin karısı doğum yaptı hastane çıkışına gittim die ee yuh dedim ya.dedesini yalnız yollasam size kırılırmısınız dio ayyyyyy dedim ölürüm kırgınlıktanklava: annem adapazarına dönerken size emanet dedi kaynanama ayyy kocasına emanet et valla dedi çok kırıldı eşim ben kırılmadım zatenbiliorum potansiyeli
bu kendini yalnız hisseden arkadaşlar çoğunlukla istanbulda oturuyorlar gözlemlediğim kadar birbirine yakın olan hiç yok mu. ben de yalnızım ve üsküdardayım. yakınlarda oturanlara duyurulur
CANIM BİLİYORSUN BENİM ANNEMDE FISTIKAĞACINDA OTURUYOR.. SANA ÇOK YAKIN BİR GÜN OTURMAYA GELEBİLİRİM SANA SENDE BANA GELİRSİN ÜMRANİYEDEYİM UZAK SAYILMAZ.. Şenizbu kendini yalnız hisseden arkadaşlar çoğunlukla istanbulda oturuyorlar gözlemlediğim kadar birbirine yakın olan hiç yok mu. ben de yalnızım ve üsküdardayım. yakınlarda oturanlara duyurulur
canım bende ümraniye atakentte oturuyorum keske bir araya gelebilsek dediğin gibi..
canım bunun doğum öncesi var bi de...... ama yazdım heralde....... benden kahvaltı hazırlamamı beklemiş bense uyuyakalmışım ama son günlerşm artık sonra ankarayı aramıl kayınpederi ben gelcem diye..... bana da uyanınca eşimin kaçta geleceğini sordu gidecem dedi.... oysa son günler diye yard çağırmıştı eşim... benzer olaylar hergün oldu 1 hafta boyunca...... artık ondan nefret ediyorum..... hoş geçen 5 gün kaldık ama ben soğuktum tabi o da..... çünkü doğumdan sonraki 2. gün akşam ona ters cevap verdim ve o gece gitti...... şimdi de ne arar ne sorar.... annecim saolsun 2buçuk ay baktı bize......... insanın annesi gibi yok.............................
ya kızlar demin noldu! yasemin oto koltugunda oturuyordu ben de sizle yazısıyordum, birden bir kaka yapma sesi geldi. ben de gittim bir de ne göreyim kakalar yasemin in koltuk altına kadar çıkmış! :1shok: oto koltuguna geçmiş, aldım hemen gittik alt değiştirme masasına, debelenip duruyor benimki yerinde durmuyor ki,altını bir açtım bez görünmüyor göğsüne kadar! silmeye calısıyorum kabasını, bir yandan bizimki ellerini de bulastırdı mı! ağzına götürüyor bir yandan bir elini temizleme çalışıyorum diğer yandan öbür elini tutmaya,bu arada bacaklarıyla her yerine yaydı alt değiştirme pedinin, ordan oraya bulasıyor.body i çıkarırken de kafasına bulastı, tam oldu! :1shok: :bbo: kaptıgım gibi banyoya tabi, yıkadım güzelce ama görmeliydiniz halimizi! ya da görmediğiniz iyi oldu diyeyim! delikafadulden ben de ter içinde kaldım tabi onunla cebelleşirken. şimdi banyoya giriyorum, ekran acık olacak..
ayy hep sendemi kalacak gece gündüz..off ben hiç çekemem benimkini..ama zaten bu zamana kadar bişey yapmadıysa şimdide yapamaz gibime gelio..rahat ol canım her kaynana kötü olcak diee bişey yok..ii side çok nadir bulunuyor heh hee..ya kayınvalide muhabbetleri beni de korkuttu. benim kayınvalidem şuan adana da ama ben işe başlayınca o gelecek yasemine bakacak. yakın olunca bizde de böyle sorunlar başlar mı acaba off daraldım. neyse artık zamanı gelince göreceğiz. benim de en büyük korkum ben işte olacağım ve gündüzleri ilgilenemeyeceğim için, babannesini daha çok sever mi acaba.:bbo: dayanamam o zaman
1 haftalığı peşinen mi yaptı acaba annesi heh hee...artık epey bi müddet kaka bekleme:bbo:ya kızlar demin noldu! yasemin oto koltugunda oturuyordu ben de sizle yazısıyordum, birden bir kaka yapma sesi geldi. ben de gittim bir de ne göreyim kakalar yasemin in koltuk altına kadar çıkmış! :1shok: oto koltuguna geçmiş, aldım hemen gittik alt değiştirme masasına, debelenip duruyor benimki yerinde durmuyor ki,altını bir açtım bez görünmüyor göğsüne kadar! silmeye calısıyorum kabasını, bir yandan bizimki ellerini de bulastırdı mı! ağzına götürüyor bir yandan bir elini temizleme çalışıyorum diğer yandan öbür elini tutmaya,bu arada bacaklarıyla her yerine yaydı alt değiştirme pedinin, ordan oraya bulasıyor.body i çıkarırken de kafasına bulastı, tam oldu! :1shok: :bbo: kaptıgım gibi banyoya tabi, yıkadım güzelce ama görmeliydiniz halimizi! ya da görmediğiniz iyi oldu diyeyim! delikafadulden ben de ter içinde kaldım tabi onunla cebelleşirken. şimdi banyoya giriyorum, ekran acık olacak..
çok şaşırdım canım demek sık görüşüyonuz ne güzel..benimki cadolaz olmasa bende çok isterdim..ama kendi eliyle etti gözüyle ağlasın..gedacım biliyorum senin kaynanı hamileliğinin son günlerinde senden iş bekliyordu sinir olmuştumm. amann kendileri yapıyorlar oğullarından torunlarından mahrum oluyorlar. yani iyi olsa sık sık görüşülse fenamı olur. bak benim kaynanam geldi dün bu gecede kalıp yarın gider yemekleri yaptı bebekle ilgilendi hoşsohbet ben istiyorum gelip gitmesini bende çok sık gidiyorum. böle olmak lazım.
gedacım biliyorum senin kaynanı hamileliğinin son günlerinde senden iş bekliyordu sinir olmuştumm. amann kendileri yapıyorlar oğullarından torunlarından mahrum oluyorlar. yani iyi olsa sık sık görüşülse fenamı olur. bak benim kaynanam geldi dün bu gecede kalıp yarın gider yemekleri yaptı bebekle ilgilendi hoşsohbet ben istiyorum gelip gitmesini bende çok sık gidiyorum. böle olmak lazım.
bu kendini yalnız hisseden arkadaşlar çoğunlukla istanbulda oturuyorlar gözlemlediğim kadar birbirine yakın olan hiç yok mu. ben de yalnızım ve üsküdardayım. yakınlarda oturanlara duyurulur
canım bende ümraniye atakentte oturuyorum keske bir araya gelebilsek dediğin gibi..
tembel karılar birbirimize yakınız ama gelen giden yok...CANIM BİLİYORSUN BENİM ANNEMDE FISTIKAĞACINDA OTURUYOR.. SANA ÇOK YAKIN BİR GÜN OTURMAYA GELEBİLİRİM SANA SENDE BANA GELİRSİN ÜMRANİYEDEYİM UZAK SAYILMAZ.. Şeniz
AAA SEN ATAKENTTEMİ OTURUYONNN ?? bende ümraniye son durak pazar sokağının girişindeyim bilirsin sanırım bi gün gelsene güzel olur.. :jeyyar:
canım bunun doğum öncesi var bi de...... ama yazdım heralde....... benden kahvaltı hazırlamamı beklemiş bense uyuyakalmışım ama son günlerşm artık sonra ankarayı aramıl kayınpederi ben gelcem diye..... bana da uyanınca eşimin kaçta geleceğini sordu gidecem dedi.... oysa son günler diye yard çağırmıştı eşim... benzer olaylar hergün oldu 1 hafta boyunca...... artık ondan nefret ediyorum..... hoş geçen 5 gün kaldık ama ben soğuktum tabi o da..... çünkü doğumdan sonraki 2. gün akşam ona ters cevap verdim ve o gece gitti...... şimdi de ne arar ne sorar.... annecim saolsun 2buçuk ay baktı bize......... insanın annesi gibi yok.............................
bugün bende de bi sıkıntı var.bi de avrupa yakasında mı buluşma ayarlasak acaba arkadaşlar.anadolu yakasına gidemeyenler için ne dersiniz
canım bende pazar pazarının orada çağrı market var onun arka sokağındayım beklerim valla...AAA SEN ATAKENTTEMİ OTURUYONNN ?? bende ümraniye son durak pazar sokağının girişindeyim bilirsin sanırım bi gün gelsene güzel olur.. :jeyyar:
bende üanalandayım .. yani hem üsküdara hem ümraniyeye yakınım...
kızlar hadi toplanalım yaaa..
ne tembel karı çıktınız heee...
eve gelmem derseniz.. capitole gidelim beraber yemek yeriz...
canım sen atakentin neresinde oturuyosun .. benim bir arkadaş pazargünü kurulan pazarın başında oturuyor.. tam köşe de bir market var.. ptt falan var..
anaaaaaa.....kız bende pttnin tam arkasındaki binada oturuyorum buraya gelirsen beklerim bende...
tembel karılar birbirimize yakınız ama gelen giden yok...
ya açıkçası tek başıma dışarı çıkmadım ancak markete kadar filan capitol zor ama ev oturması olur valla...
atlamış ibi olcam ama bence bekleyebiliyorsan 1 2 ay daha bekle yalnızsan çok zor oluyo........ 2 haftadır sadece mutfak, elbiselerim ve vitrin yerleşecek ööle duruyo....... temizliğin çoğunu eşim yaptı....... Allah yard olsun
selen de aynen. bi ara ben de ayaklarına gelmeden üstünü örtüyodum. o zaman açamıyodu.ama şimdi sıcak diye örtmüyodum.ben de ince bi çarşaf örtiyim bari karnınabaran uyurken devamlı ayaklarıyla üstünü açıyor.
sıcakta olmasın diye bir bady var üstünde.. üstünede usulan bir çarşaf örtüyorum...
ama bizim zipidi ayaklar devamlı havada..üstünü açıp duruyor..
yaa birde baş parmak devamlı ağızda.. ben memesini veriyorum.. onu atıp parmağını alıyor...oyun oynuyor benle resmen..
canım ya dr bana dediki. tv ye hiç baktırma. alışır hep ister. ben biliyodum zaten de uzun süresi sakıncalı sanıyodum. günde 10 15 dk toplasan bakmış oluyodu. artık hiç baktırmıyorum.çsen de baktırma istersen şimdilik.baran anakucağında - tv. da cennet mah. seyrediyor.. :))))
canım ya valla bana uyar. sen nerede oturosun. ben bayrampaşadayım. şirvana da gitmeyi çok istiyorum ama.bugün bende de bi sıkıntı var.bi de avrupa yakasında mı buluşma ayarlasak acaba arkadaşlar.anadolu yakasına gidemeyenler için ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?