2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar dün aksam markete gittik dedim ya, işte orada otoparktayız, arabaya dogru ilerliyoruz, yanımızda da baska bir araba var onun da sahipleri geldiler.bu arada 6-7 yaslarındaki kızları arabaya binmek için ilerlerken elindeki keki bitirdi, çöpünü de yere attı ve arabaya bindi. gittim aldım çöpü, kapıları da daha acıktı,uzattım annesine kızınız bunu yere attı dedim, kadın baktı öyle ben de o arada bizim rabaya gittim,yasemin aglıyordu, neyse oturdum yerleştik falan, bu arada o araba gitti, tam kapıyı cekiyorum bir de ne göreyim kadına verdiğim çöp yerde! :1shok: vay be dedim, ne insancıklar, ne annecikler var bu dünyada.. çöpü alıp, kızına sokaga, dısarıya çöp atılmayacagını, çöpün yerinin çöp oldugunu öğreteceğine çöpü yere atmıs gitmiş!.. lmaz: dedim ki içimden, anası ne ki, kızı ne olsun... aldım çöpü arabaya, yolumuza devam ettik..
Bizler böyle duyarsız anneler, böyle duyarsız insanlar olmayalım lütfen arkadaslar...

puan vermek istediğin kişinin sağ üst köşesindeki teraziye tıklıyorsun canım.yorum yapınca puanlar yükseliyor.

YA BU PUANLAMA İŞİ NEDİR ARKADAŞLAR BEN HİÇ BİLMİYOM :1no2: YAPILMASI GEREKEN BİŞEY Mİ YANİ BEN GÖRDÜKLERİME YORUMLAR YAPIYORUM CAVPLAR VERİYORUM HATTA BENDE ŞEYİ SORACAKTIM BU BİR KAÇ KİŞİNİN HANİ YAZDIKLARINDAN ALINTI YAPILIYOR YA O NASIL YAPILIYOR . CADIARZU

canım mQvarya kimden alıntılar yapamak istıyosan onlara tıkla ve en son kişinin alıntı yapına tıkla hepsi geliyo canım o zaman

begendiğin, işine yarayan cevapları puanlarsan üyenin puanları artıyor ve mesela çiçek gibi özel üye oluyorsun.

alıntı yapmak istediğin mesajlarda sağ alt köşede MQ butonu var, ona basıyorsun.basınca bir şey olmuyor. ne kadar alıntı yapmak istediğin mesaj varsa basıyorsun o butona, en son alıntı yapmak istediğin mesaja gelince alıntı yap butonuna basıyorsun. o zaman cvp sayfası açılıyor, bütün alıntı yapmak istediğin mesajlar orada çıkıyor.

meselaaa bu bilgi işine yara bir bilgi değil mi? öyleyse puanlamalısın! hehehe

günaydın annecikler...ohh be bugün günaydız faslına yetiştim..:)

canım hani msjların altında MQ varya alıntı yapmak istediğin msj lar için ona tıklıyosun.tüm alıntıları yaptın gönderceksin o zaman da ALINTI YAP tıklıyosun..yerimseniben

CANIM BİLİYORSUN BENİM ANNEMDE FISTIKAĞACINDA OTURUYOR.. SANA ÇOK YAKIN BİR GÜN OTURMAYA GELEBİLİRİM SANA SENDE BANA GELİRSİN ÜMRANİYEDEYİM UZAK SAYILMAZ.. Şeniz

canım bende ümraniye atakentte oturuyorum keske bir araya gelebilsek dediğin gibi..

günaydın kızlar. ben tatile gidiyorum inşallah yarın 2 hafta falan olmayacağım istanbulda dönğşte inşallah bi organizasyon yaparız ben de gelirim. havalar çok sıcak olduğundan bu aralar dışarı da çıkmak zor oluyor bebekler bunalıyor. hem biraz daha serinler hem biraz daha büyümüş olacaklar. capitol benim için çok iyi olur buluşma yeri olarak hem bebek odası da var. ev kadar rahat olmasa da değişik olur. evde otur otur sıkılıyor insan. ama capitol haftasonları çok kalabalık haftaiçi buluşmak lazım.
eda_edanur sen gel annene beklerim. hatta fethipaşaya bile gidebiliriz açık hava süper oluyor

çok kızdım o kadına yaww..öyle çocuk yetişitiriyo..sonra o çocukta kendi gibi bi evlat yetiştirecek..

canım mQvarya kimden alıntılar yapamak istıyosan onlara tıkla ve en son kişinin alıntı yapına tıkla hepsi geliyo canım o zaman

SANIRIM YAPABİLDİM TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ...... PUANLAMA İŞİNİDE YENİ ÖĞRENDİM VALLA NEYSE BUNDAN SONRA YAPARIZ ARTIKINA .........zemuszemus

PUANLAMA YAPARKEN TERAZıYE BASIYORMUŞUZ YA ORAYA HERHANGı BıŞEY YAZCAZ MI OFFF YA ÇOK CAHıLıM DEMııı ? :kedi:

Günaydın güzel anneler!
puanlama işini ben de arada yapıyorum da ,bazen puan yüksek veriyor bazen düşük,o neden acaba?oraya yapılan yorumla ilgili mi ki,ben de onu bilmiyorum?
Bu arada dün bir arkadaş doğum yapmış 9:30 da gitmişler hastaneye,10 da doğurmuş,çok kıskandım valla,ben o kadar çok sancı çektim,topu tpu yarım saat olmuş bitmiş...

saol canım . .baranın keyfi tıkırında valla..

yanlız çiçek bu kaynanalı sohbet gününü nasıl kaçırdı ya tüh
asıl hikayeler onda.belki şuanda yeni birini yaşıyodur...........

ya kızlar ben yanlış anlaşıldım herhalde.. benim sorunun kayınvalidem değil,, onla aram iyi...
KAYINPEDER.... gerçi adam benden şimdiye kadar 1 bardak su istemedi ama...
eşimi yönetmeye çalışıyor.. onu dolduruyor.. tabii bizde yapmayınca araları bozuluyor..
tabii onların arası bozulunca bende üzülüyorum...

CANIMCIM SABAH ŞİRKETE GELİP BİLG. AÇAR AÇMAZ DAHA PROGARMI AÇMADAN K.K. AÇIYORUM .....opuyorumnanaktan

aferim sana bu yüzden para veriyorlar dimi...
ben gelmiyim mi koruya.. aaaa koruda ne anılarım var..
üsküdar kız lisesinde 6 sene okudum... anlıyacağın senden eskiyim fıstıkağacında.. helede o okulun önündeki park yokmu..
erkek arkadaşımla hocaya yakalanmıştım.. hemde din hocasına... (müdürün kardeşi)
vayyy be ne günlerdi.. üstünden 13 sene geçmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…