- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
gü-nay-dın şekerimm!!!
biz sabah kuşlarıyız:)))
ay bide şenay varmışş.
bana sataçamıyo nezamandır..
ohhh kafam rahattı:))
kızlar bişey sorcam puan nasıl veriliyo?
puan vermek istediğin kişinin sağ üst köşesindeki teraziye tıklıyorsun canım.yorum yapınca puanlar yükseliyor.
YA BU PUANLAMA İŞİ NEDİR ARKADAŞLAR BEN HİÇ BİLMİYOM :1no2: YAPILMASI GEREKEN BİŞEY Mİ YANİ BEN GÖRDÜKLERİME YORUMLAR YAPIYORUM CAVPLAR VERİYORUM HATTA BENDE ŞEYİ SORACAKTIM BU BİR KAÇ KİŞİNİN HANİ YAZDIKLARINDAN ALINTI YAPILIYOR YA O NASIL YAPILIYOR . CADIARZU
canım hani msjların altında MQ varya alıntı yapmak istediğin msj lar için ona tıklıyosun.tüm alıntıları yaptın gönderceksin o zaman da ALINTI YAP tıklıyosun..yerimsenibenYA BU PUANLAMA İŞİ NEDİR ARKADAŞLAR BEN HİÇ BİLMİYOM :1no2: YAPILMASI GEREKEN BİŞEY Mİ YANİ BEN GÖRDÜKLERİME YORUMLAR YAPIYORUM CAVPLAR VERİYORUM HATTA BENDE ŞEYİ SORACAKTIM BU BİR KAÇ KİŞİNİN HANİ YAZDIKLARINDAN ALINTI YAPILIYOR YA O NASIL YAPILIYOR . CADIARZU
CANIM BİLİYORSUN BENİM ANNEMDE FISTIKAĞACINDA OTURUYOR.. SANA ÇOK YAKIN BİR GÜN OTURMAYA GELEBİLİRİM SANA SENDE BANA GELİRSİN ÜMRANİYEDEYİM UZAK SAYILMAZ.. Şeniz
canım bende ümraniye atakentte oturuyorum keske bir araya gelebilsek dediğin gibi..
bende üanalandayım .. yani hem üsküdara hem ümraniyeye yakınım...
kızlar hadi toplanalım yaaa..
ne tembel karı çıktınız heee...
eve gelmem derseniz.. capitole gidelim beraber yemek yeriz...
canım sen atakentin neresinde oturuyosun .. benim bir arkadaş pazargünü kurulan pazarın başında oturuyor.. tam köşe de bir market var.. ptt falan var..
tembel karılar birbirimize yakınız ama gelen giden yok...
evet canım anne gibisi yok...
canım mQvarya kimden alıntılar yapamak istıyosan onlara tıkla ve en son kişinin alıntı yapına tıkla hepsi geliyo canım o zaman
begendiğin, işine yarayan cevapları puanlarsan üyenin puanları artıyor ve mesela çiçek gibi özel üye oluyorsun.
alıntı yapmak istediğin mesajlarda sağ alt köşede MQ butonu var, ona basıyorsun.basınca bir şey olmuyor. ne kadar alıntı yapmak istediğin mesaj varsa basıyorsun o butona, en son alıntı yapmak istediğin mesaja gelince alıntı yap butonuna basıyorsun. o zaman cvp sayfası açılıyor, bütün alıntı yapmak istediğin mesajlar orada çıkıyor.
meselaaa bu bilgi işine yara bir bilgi değil mi? öyleyse puanlamalısın! hehehe
günaydın annecikler...ohh be bugün günaydız faslına yetiştim..:)
canım hani msjların altında MQ varya alıntı yapmak istediğin msj lar için ona tıklıyosun.tüm alıntıları yaptın gönderceksin o zaman da ALINTI YAP tıklıyosun..yerimseniben
ne istersen yazabilirsin canım..al sana puan de ne dersen de:):1hug:PUANLAMA YAPARKEN TERAZİYE BASIYORMUŞUZ YA ORAYA HERHANGİ BİŞEY YAZCAZ MI OFFF YA ÇOK CAHİLİM DEMİİİ ? :kedi:
[
ne istersen yazabilirsin canım..al sana puan de ne dersen de:):1hug:
mıhtarııııııııııım yavri kuşummmmmmmmm derlenmişmiiiiiiiiiiiiii canınımı sıkmışlarrrrrrr
aman takmasın kafasına biildiğini okusun canını sıkmasın tek barancığımıza ii baksınnnnnnnn
yanlız çiçek bu kaynanalı sohbet gününü nasıl kaçırdı ya tüh
asıl hikayeler onda.belki şuanda yeni birini yaşıyodur...........
CANIMCIM SABAH ŞİRKETE GELİP BİLG. AÇAR AÇMAZ DAHA PROGARMI AÇMADAN K.K. AÇIYORUM .....opuyorumnanaktan
ben gelmiyim mi koruya.. aaaa koruda ne anılarım var..günaydın kızlar. ben tatile gidiyorum inşallah yarın 2 hafta falan olmayacağım istanbulda dönğşte inşallah bi organizasyon yaparız ben de gelirim. havalar çok sıcak olduğundan bu aralar dışarı da çıkmak zor oluyor bebekler bunalıyor. hem biraz daha serinler hem biraz daha büyümüş olacaklar. capitol benim için çok iyi olur buluşma yeri olarak hem bebek odası da var. ev kadar rahat olmasa da değişik olur. evde otur otur sıkılıyor insan. ama capitol haftasonları çok kalabalık haftaiçi buluşmak lazım.
eda_edanur sen gel annene beklerim. hatta fethipaşaya bile gidebiliriz açık hava süper oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?