2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bişey sorcm malümunz havalar sıcak gidiyo ve yatmak mümkün olmuyo sıcaktan :bbo: şimdi gece yatarken ben camı açıyorum kızımın yatagıda bizim oda da şimdi ve benm sıpa üstünü hiç örtmüyo inanırmısınz uykuya dalınca örtüyorum hissediyo ve hemn acıyo şimdi gelelim cam açmaya camı açınca da bu sefer iceri serin oluyoo kızımıda sıcak diye bi zıbınla yatıryordm ama kaç zamndr uzun kollu pijama giydryorum şimdi yavrum sıcaktan yanıyomdr birtürlü dengeyi saglayamadım kafamçokkarıştı camı açmasam olmuyo açsam yine olmuyo hastalanır diye korkuyorumm kafa karıştı benm iice fisfisfis

valla canım ben balkon açık yatıyorum kuzumda bir body ile sadece...ama üstüne bir pike örtüyorum en azından karnına dogru örtüyorum uzun kollu pijama fazla gelir bence bu havalarda...

canım yazık cocuga giydirme öyle.. seni giydirseler sen ne hissedersin onu düşün...
benimki de bizim odada yaiıyor, bizim de cam acık bir de diğer taraftan da acıyoruz cereyan yapsın essin diye, çocuk da kapının agzında yatıyor, gerçi kapı yarı aralık duruyor. ona ragmen bir şey olmuyor merak etme.

ama ceyranda kalırsaa bu seferdeeee aman benm küçüklügüm zatüre yle geçmiş kızımada olsn istemm neyse artık zıbınla yatırayımm rabbm esirger inşş

ay kızlar akşam hastanmışm regli olmşm ve 5 gün öne geldi bu düzenszlikler düzelir inşş ben hamile kalmadn önce heray 2 gün öne gelirdi çok düzenliydii ve birde dogumdan sonraki reglilerde hiç agrım sancım olmuyoo çok şükürrr

benimki düzene girmiyo valla 1 ayı geçti ne gelen var ne giden..
3-4 ay düzensiz olsa sorun olmaz düzelir diyolar bakalım göreceğiz

oğluşum mızmızlanıo gidiyorum..

saat 2 de dr amcaya gidiyoz bakalım meleğim kilo almışmı..ay ne çok heyecanlanıyorum ya..hemen günde kaç gr almış az mı çok mu hesap yapıyom..boyunuda öğrenicez 10 gün önce 65 cm di bakalım kaç olmuş..bide sanırım artık ek gıdaya başlıycaz..kızlar dr a soru listesi bile hazırladım valla..napıiim unutuyorum yoksa..:)) by byy

maşallah herşey yolundadır kesinlikle hftyada ben gidicem heyecan oluyor valla dr gitmeden acab kaç kilo boyu uzadımı kulaklarında sorun var mı vs vs

merhaba arkadaşlar uzun zamandır formu izliyorumbenimde 20 nisan doğumlu bir oğlum var . bu arada tickerlarınızı nasıl ekliyorsunuz?

selam kızlar...sabahtan idili aşıya götürdüm ve işe geldim ama toparlayıp girene kadar bu saat oldu....
hasta olanlar geçmiş olsun diyorum sanırım sinemin eşi hasta geçmişi şöyle bir okudum belki hata yapabilirim......
biz ek gıdalara başlayabiliriz artık doktorumuz salık verdi:)).....meyve püreleri ve sebze çorbasına başlayın dedi....tarif kitapçığı verdi birde ama inceleyemedim malum işe yetişebilmek için...akşama inceler ve yazarım detayları.....herkese hayırlı cumalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…