ay kızlar bu puanlama işini bende bilmiyordm nerden veriyolarsa diyodm kendi kendime ögrendg ii olduu
bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bende bilmiyordum.....ay kızlar bu puanlama işini bende bilmiyordm nerden veriyolarsa diyodm kendi kendime ögrendg ii olduu
daha öğrenecek çok şeyimiz var demek ki,hayat uzun..Şeniz
bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bende bilmiyordum.....
kızlar bişey sorcm malümunz havalar sıcak gidiyo ve yatmak mümkün olmuyo sıcaktan :bbo: şimdi gece yatarken ben camı açıyorum kızımın yatagıda bizim oda da şimdi ve benm sıpa üstünü hiç örtmüyo inanırmısınz uykuya dalınca örtüyorum hissediyo ve hemn acıyo şimdi gelelim cam açmaya camı açınca da bu sefer iceri serin oluyoo kızımıda sıcak diye bi zıbınla yatıryordm ama kaç zamndr uzun kollu pijama giydryorum şimdi yavrum sıcaktan yanıyomdr birtürlü dengeyi saglayamadım kafamçokkarıştı camı açmasam olmuyo açsam yine olmuyo hastalanır diye korkuyorumm kafa karıştı benm iice fisfisfis
kızlar bişey sorcm malümunz havalar sıcak gidiyo ve yatmak mümkün olmuyo sıcaktan :bbo: şimdi gece yatarken ben camı açıyorum kızımın yatagıda bizim oda da şimdi ve benm sıpa üstünü hiç örtmüyo inanırmısınz uykuya dalınca örtüyorum hissediyo ve hemn acıyo şimdi gelelim cam açmaya camı açınca da bu sefer iceri serin oluyoo kızımıda sıcak diye bi zıbınla yatıryordm ama kaç zamndr uzun kollu pijama giydryorum şimdi yavrum sıcaktan yanıyomdr birtürlü dengeyi saglayamadım kafamçokkarıştı camı açmasam olmuyo açsam yine olmuyo hastalanır diye korkuyorumm kafa karıştı benm iice fisfisfis
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
canım resmi paintte aç..uzat/eğ sekmesinde %:50 küçült bide öyle dene ben öyle yapıyorum oluyo..teşekkürler sana da canım.... gülfem pek şeker..... ben de resim koyayım diyom ama boyut büyük diyo.... tel de güsel çekmiyo:;(
maşallah herşey yolundadır kesinlikle hftyada ben gidicem heyecan oluyor valla dr gitmeden acab kaç kilo boyu uzadımı kulaklarında sorun var mı vs vsoğluşum mızmızlanıo gidiyorum..
saat 2 de dr amcaya gidiyoz bakalım meleğim kilo almışmı..ay ne çok heyecanlanıyorum ya..hemen günde kaç gr almış az mı çok mu hesap yapıyom..boyunuda öğrenicez 10 gün önce 65 cm di bakalım kaç olmuş..bide sanırım artık ek gıdaya başlıycaz..kızlar dr a soru listesi bile hazırladım valla..napıiim unutuyorum yoksa..:)) by byy
hayırlı olsun cnm benimki de 27 nisanda kullanıcı panelinden profil düzenleden cnm ekleyebilirsinmerhaba arkadaşlar uzun zamandır formu izliyorumbenimde 20 nisan doğumlu bir oğlum var . bu arada tickerlarınızı nasıl ekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?