- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
canım biz şehir değişikliği yapıyoruz mecburiyetten
bana sorarsan taşınma....
çok zopr annemler yakın ben cenki anneme bırakıyorum çünkü sesten .çoketkileniyo bi eve bi annaneme heder oldum koş eşya topla koş bebek emzir derken kilo verdim valla
iyi yanı bu olsada sezeryanlıyım ben başta olmayan ağrılarımbaşladı şimdi
evin iyiyse sabret
çok geçmiş olsun cnm, e artık anne olunca bütün bebekler bizim gibi geliyor anneler niye anne olmadan anlayamazsın demişler bende doğumdan sonra anneme dahada düşkün oldum cnm annem benimkızlar dün akşam acildeydik eşim ishal olmuş ateşi yükselmeye başladı bide midesi vurdu çok halsizleşti doğru acilde soluklandık karın filmi çektiler kan tahlili yaptılar ateşini v.s. ölçtüler salgın varmış çok ilaç yazdı verdi ilaçlarını aldı da biraz rahatladı 15 dk bir tuvalete koşuyordu salgına dikkat eşimden daha da çok beni üzen eşimin sonuçlarını beklerken bir bebek gördüm yanına gittim annesi ateşini ölçüyo bebekte annesinin kolunun üstüne uyumuş meğer 39,5 derece ateşlenmiş bide ishali varmış henüz 2 aylıkmış doktorlar iğne yapıpp ateşini düşürmüşler ama üniversite araştırmaya yönlendirmişler çok küçücük olduğundan yapacaklarımız sınırlı demişler içim acıdı resmen yaaa valla eşimden daha çok üzüldüm diyebilirim inşşallah bir an önce iyleşir bebecik ya geceden beri gözümün önünden gitmiyo o annesinin kolunda yatışı ...
kızlar dün akşam acildeydik eşim ishal olmuş ateşi yükselmeye başladı bide midesi vurdu çok halsizleşti doğru acilde soluklandık karın filmi çektiler kan tahlili yaptılar ateşini v.s. ölçtüler salgın varmış çok ilaç yazdı verdi ilaçlarını aldı da biraz rahatladı 15 dk bir tuvalete koşuyordu salgına dikkat eşimden daha da çok beni üzen eşimin sonuçlarını beklerken bir bebek gördüm yanına gittim annesi ateşini ölçüyo bebekte annesinin kolunun üstüne uyumuş meğer 39,5 derece ateşlenmiş bide ishali varmış henüz 2 aylıkmış doktorlar iğne yapıpp ateşini düşürmüşler ama üniversite araştırmaya yönlendirmişler çok küçücük olduğundan yapacaklarımız sınırlı demişler içim acıdı resmen yaaa valla eşimden daha çok üzüldüm diyebilirim inşşallah bir an önce iyleşir bebecik ya geceden beri gözümün önünden gitmiyo o annesinin kolunda yatışı ...
çok geçmiş olsun cnm, e artık anne olunca bütün bebekler bizim gibi geliyor anneler niye anne olmadan anlayamazsın demişler bende doğumdan sonra anneme dahada düşkün oldum cnm annem benim
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun sinemsin,insan anne olduktan sonra daha da hassaslaşıyor kesinlikle.
canım haklısında evimiz soğuk oluyo ısıtamıyoruz.bebekten önce hep işte oluyoduk önemli değildi.ama şimdi çoğunlukla evde olucam.ev de bulmuşken kacırmayalım diyoruz.
kızlar dün akşam acildeydik eşim ishal olmuş ateşi yükselmeye başladı bide midesi vurdu çok halsizleşti doğru acilde soluklandık karın filmi çektiler kan tahlili yaptılar ateşini v.s. ölçtüler salgın varmış çok ilaç yazdı verdi ilaçlarını aldı da biraz rahatladı 15 dk bir tuvalete koşuyordu salgına dikkat eşimden daha da çok beni üzen eşimin sonuçlarını beklerken bir bebek gördüm yanına gittiğm annesi ateşini ölçüyo bebekte annesinin kolunun üstüne uyumuş meğer 39,5 derece ateşlenmiş bide ishali varmış henüz 2 aylıkmış doktorlar iğne yapıpp ateşini düşürmüşler ama üniversite araştırmaya yönlendirmişler çok küçücük olduğundan yapacaklarımız sınırlı demişler içim acıdı resmen yaaa valla eşimden daha çok üzüldüm diyebilirim inşşallah bir an önce iyleşir bebecik ya geceden beri gözümün önünden gitmiyo o annesinin kolunda yatışı ...
k.k. da taşınma heyecenı....
canım geçmiş olsun.. eşinede o bebeğede .. inş. biran önnce sağlıklarına kavuşurlar...
geçmiş olsun canım..kızlar dün akşam acildeydik eşim ishal olmuş ateşi yükselmeye başladı bide midesi vurdu çok halsizleşti doğru acilde soluklandık karın filmi çektiler kan tahlili yaptılar ateşini v.s. ölçtüler salgın varmış çok ilaç yazdı verdi ilaçlarını aldı da biraz rahatladı 15 dk bir tuvalete koşuyordu salgına dikkat eşimden daha da çok beni üzen eşimin sonuçlarını beklerken bir bebek gördüm yanına gittim annesi ateşini ölçüyo bebekte annesinin kolunun üstüne uyumuş meğer 39,5 derece ateşlenmiş bide ishali varmış henüz 2 aylıkmış doktorlar iğne yapıpp ateşini düşürmüşler ama üniversite araştırmaya yönlendirmişler çok küçücük olduğundan yapacaklarımız sınırlı demişler içim acıdı resmen yaaa valla eşimden daha çok üzüldüm diyebilirim inşşallah bir an önce iyleşir bebecik ya geceden beri gözümün önünden gitmiyo o annesinin kolunda yatışı ...
mrb canım..insan uğramayınca özlüyo buraları..girmeyince kendii kötü hissediyorum..mutlaka yazılanları okumam gerekiyo sanki ödevimde yapmadan kalkamıom heh heee..opuyorumnanaktankızlar merhaba bu aralar uzaklaştım buralardan özledim valla daha sık gelmeye çelışacağım meleğim müsade ettikçe.
herkes ii değilmi ters bi durum yoktur inşallah
k.k. da taşınma heyecenı....
ay evet hem sıkıntı yapıyorum bu durumu ama heycanlıyımda.ev çok güzel taşınmak için sabırsızlanıyorum.zorlanacım ama olsun artık
kızlar dün akşam acildeydik eşim ishal olmuş ateşi yükselmeye başladı bide midesi vurdu çok halsizleşti doğru acilde soluklandık karın filmi çektiler kan tahlili yaptılar ateşini v.s. ölçtüler salgın varmış çok ilaç yazdı verdi ilaçlarını aldı da biraz rahatladı 15 dk bir tuvalete koşuyordu salgına dikkat eşimden daha da çok beni üzen eşimin sonuçlarını beklerken bir bebek gördüm yanına gittim annesi ateşini ölçüyo bebekte annesinin kolunun üstüne uyumuş meğer 39,5 derece ateşlenmiş bide ishali varmış henüz 2 aylıkmış doktorlar iğne yapıpp ateşini düşürmüşler ama üniversite araştırmaya yönlendirmişler çok küçücük olduğundan yapacaklarımız sınırlı demişler içim acıdı resmen yaaa valla eşimden daha çok üzüldüm diyebilirim inşşallah bir an önce iyleşir bebecik ya geceden beri gözümün önünden gitmiyo o annesinin kolunda yatışı ...
mrb canım..insan uğramayınca özlüyo buraları..girmeyince kendii kötü hissediyorum..mutlaka yazılanları okumam gerekiyo sanki ödevimde yapmadan kalkamıom heh heee..opuyorumnanaktan
.
Bizim okulda bu sene 4 arkadaş doğum yaptık,biri Şubat ta,biriyle aramızda 2 gün,diğeriyle de 15 gün var,ve bugün biraraya geleceğiz bebişlerle,bakalım nasıl geçecek günümüz,4 bebek,hepsi aynı boyda,e tabi karşılaştırmalar da olacak.Şimdiye kadar gezmelere gidertken ya annemleydik, ya da bebek annemdeydi,bakalım nolacak?
bence eglenirsiniz, konuşacak çok konu çıkar, kimse bebek aglıyor, altına yaptı ya da laf bölünüyor diye gocunmaz. sana şimdiden iyi eglenceler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?