canım resmi paintte aç..uzat/eğ sekmesinde %:50 küçült bide öyle dene ben öyle yapıyorum oluyo..
merhaba arkadaşlar uzun zamandır formu izliyorumbenimde 20 nisan doğumlu bir oğlum var . bu arada tickerlarınızı nasıl ekliyorsunuz?
maşallah idil bebeğe kocaman olmuş bizde bi olabilsek ah ah......selam kızlar...sabahtan idili aşıya götürdüm ve işe geldim ama toparlayıp girene kadar bu saat oldu....
hasta olanlar geçmiş olsun diyorum sanırım sinemin eşi hasta geçmişi şöyle bir okudum belki hata yapabilirim......
biz ek gıdalara başlayabiliriz artık doktorumuz salık verdi:)).....meyve püreleri ve sebze çorbasına başlayın dedi....tarif kitapçığı verdi birde ama inceleyemedim malum işe yetişebilmek için...akşama inceler ve yazarım detayları.....herkese hayırlı cumalar....
hoşgeldin tulin batu..
çıkıyoruz kızlar amanınnn ne çok heyecan yaptım yaa..dr a giderken bu kadar heyecanlanıyoz konuştuğunu yürüdüğünü okula başladığını görünce ne yaparız bilmiom by bysss..
selam kızlar...sabahtan idili aşıya götürdüm ve işe geldim ama toparlayıp girene kadar bu saat oldu....
hasta olanlar geçmiş olsun diyorum sanırım sinemin eşi hasta geçmişi şöyle bir okudum belki hata yapabilirim......
biz ek gıdalara başlayabiliriz artık doktorumuz salık verdi:)).....meyve püreleri ve sebze çorbasına başlayın dedi....tarif kitapçığı verdi birde ama inceleyemedim malum işe yetişebilmek için...akşama inceler ve yazarım detayları.....herkese hayırlı cumalar....
hoşgeldin tulin batu..
çıkıyoruz kızlar amanınnn ne çok heyecan yaptım yaa..dr a giderken bu kadar heyecanlanıyoz konuştuğunu yürüdüğünü okula başladığını görünce ne yaparız bilmiom by bysss..
ayyyy y bu ev yerleştirmek çok zor hele bebişleee....
ZEYNO (ve ev taşımayı düşünen arkadaşlar) benden demesi taşınınca anneni falan götür yanına en azından bebişle o ilgilenir.... yoksa benim gibi koşturur durursun....
şimdi pınar uyumuşken gidip işe devam edeyim....... arada uğrayacam... şimdilik hoşçakalın
maşallah idil bebeğe kocaman olmuş bizde bi olabilsek ah ah......
boyu posu nasılmış ??
maşallah idil hanıma.......
kıslar ben ilk defa pınarı tek başıma yıkadım..... ama çok korktum......
tülincim sanırım tickerin var. o zaman profil düzenleden kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştır tatlım.....
gülşencim hoş geldin hadi geçmiş olsun idile aşılarınıda oldu inşallah ateşsiz de atlatırsınız hafta sonunu senin şu ek gıda bilgilerini mutlaka bekliyorum akşam evden bağlanamam ama sabhtan okurum artık akşam yazarsan bizim kız iyce azıttı mamayı kesinlikle almıyo doktorunla konuştum muhallebisiyle karıştırıp kaşık maması olarak veriyoruz öle bayılıp yiyor bi süre sonra bundanda bıkacaktır :sinifsinif:
tülin batu sende hoşgeldin
geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun arkadaşlar ..........:1hug:
ayy süper ya idil kocaman olmuş yerim ben onu:) nisan bebekleri de yavaş yavaş 4 ayı doldurmaya başlıyo yani:)
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de mi sorun var sizdede cinsel isteksizlik var mı bilmiyorum frijit oldum bennnnnnn
aynen çiçek bende de aynı durumlar eşimde çok anlayışlı ama nereye kadar dimi.....bende durum daha vahim midem bulanıyo istemiorum. eşimde zorlamıyo anlayış gösteriyo ama noluyo böyle anlamıyorum. bazen gönlü olsun diye zorla yapıorum onada yazık napsamki.
tarifleri bekliyoruz canım idil hanımada kocaman maşallah...selam kızlar...sabahtan idili aşıya götürdüm ve işe geldim ama toparlayıp girene kadar bu saat oldu....
ayy süper ya idil kocaman olmuş yerim ben onu:) nisan bebekleri de yavaş yavaş 4 ayı doldurmaya başlıyo yani:)
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de mi sorun var sizdede cinsel isteksizlik var mı bilmiyorum frijit oldum bennnnnnn
bende durum daha vahim midem bulanıyo istemiorum. eşimde zorlamıyo anlayış gösteriyo ama noluyo böyle anlamıyorum. bazen gönlü olsun diye zorla yapıorum onada yazık napsamki.
bende durum daha vahim midem bulanıyo istemiorum. eşimde zorlamıyo anlayış gösteriyo ama noluyo böyle anlamıyorum. bazen gönlü olsun diye zorla yapıorum onada yazık napsamki.
ya evet ya son günlerde banada oldu bu, bazen şaka yollu laf çarpıyor ama anlamazdan geliyorum ama nereye kadar tabi di mi??? anlayış gösteriyor tabi ama içime sinmiyor benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?