2009 Nisan Anneleri buraya

canım resmi paintte aç..uzat/eğ sekmesinde %:50 küçült bide öyle dene ben öyle yapıyorum oluyo..

teşekkürler canım bi deneyim pınar uyuyunca........

merhaba arkadaşlar uzun zamandır formu izliyorumbenimde 20 nisan doğumlu bir oğlum var . bu arada tickerlarınızı nasıl ekliyorsunuz?

hoşgeldin aramıza canım.... rabbim uzun ve hayırlı biömür versin oğluşuna..... sana anlatmak istrdim ancak önce kendim hatırlamak için oraya girmeliyim bi de bu kız izin verinceye kadar bizim arkadaşlar yazar sana....

maşallah idil bebeğe kocaman olmuş bizde bi olabilsek ah ah......
boyu posu nasılmış ??

hoşgeldin tulin batu..

çıkıyoruz kızlar amanınnn ne çok heyecan yaptım yaa..dr a giderken bu kadar heyecanlanıyoz konuştuğunu yürüdüğünü okula başladığını görünce ne yaparız bilmiom by bysss..

maşallah idil hanıma.......

kıslar ben ilk defa pınarı tek başıma yıkadım..... ama çok korktum......

tülincim sanırım tickerin var. o zaman profil düzenleden kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştır tatlım.....

hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inş..................

gülşencim hoş geldin hadi geçmiş olsun idile aşılarınıda oldu inşallah ateşsiz de atlatırsınız hafta sonunu senin şu ek gıda bilgilerini mutlaka bekliyorum akşam evden bağlanamam ama sabhtan okurum artık akşam yazarsan bizim kız iyce azıttı mamayı kesinlikle almıyo doktorunla konuştum muhallebisiyle karıştırıp kaşık maması olarak veriyoruz öle bayılıp yiyor bi süre sonra bundanda bıkacaktır :sinifsinif:

tülin batu sende hoşgeldin

geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun arkadaşlar ..........:1hug:

ayyyy y bu ev yerleştirmek çok zor hele bebişleee....
ZEYNO (ve ev taşımayı düşünen arkadaşlar) benden demesi taşınınca anneni falan götür yanına en azından bebişle o ilgilenir.... yoksa benim gibi koşturur durursun....
şimdi pınar uyumuşken gidip işe devam edeyim....... arada uğrayacam... şimdilik hoşçakalın

ayy süper ya idil kocaman olmuş yerim ben onu:) nisan bebekleri de yavaş yavaş 4 ayı doldurmaya başlıyo yani:)

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de mi sorun var sizdede cinsel isteksizlik var mı bilmiyorum frijit oldum bennnnnnn

ayy canım annem hayatta değil malesef.ama kayınvaliden çok yardımcı oluyo.benim eşim askere gidecği için ben kayınvalidemlerle oturuyodum ayrı bi ev tutmamıştık yani.ocakta geldi eşim askerden.kayınvaldemde taşınacak 2 ev taşıcaz yani

maşallah idil bebeğe kocaman olmuş bizde bi olabilsek ah ah......
boyu posu nasılmış ??

zaman çok çabuk geçiyor canım sağlıkla inşallah sende göreceksin....
idil pek tombul bebek değildir şimdide 6.400 ve 66 cm boyu olmuş....

teşekkür ederim canım

hoşbulduk sinemcim akşama eklicem kesinlikle bende inceliyim önce....

valla büyüdüler çiçek hala inanamıyorum .....ve cinsel isteksizlik hususunda yalnız değilsin....ben doğumdan sonra bile bu kadar vahim değildim ama şimdilerde hep bahane arıyor gibiyim:kedi:

bende durum daha vahim midem bulanıyo istemiorum. eşimde zorlamıyo anlayış gösteriyo ama noluyo böyle anlamıyorum. bazen gönlü olsun diye zorla yapıorum onada yazık napsamki.

tarifleri bekliyoruz canım idil hanımada kocaman maşallah...

ya evet ya son günlerde banada oldu bu, bazen şaka yollu laf çarpıyor ama anlamazdan geliyorum ama nereye kadar tabi di mi??? anlayış gösteriyor tabi ama içime sinmiyor benim...

bende durum daha vahim midem bulanıyo istemiorum. eşimde zorlamıyo anlayış gösteriyo ama noluyo böyle anlamıyorum. bazen gönlü olsun diye zorla yapıorum onada yazık napsamki.

canım hormonlarla alakalı bir durum. özellikle emziriyorsan vajinal kuruluga ve vajina duvarlarında hassasiyete sebep oluyor hormonlar. bunun dışında psikolojik tarafı da var tabi. kendini kadın değil anne gibi görüyorsun yine hormonlar sağolsun. özellikle normal dogum yapanlar acıyacagından ya da eşinin deformasyonu anlayacagından korkuyorlar ki yok öyle bir şey, bir iki dogumla çok bir fark olmuyormus anlasılacak kadar.
havaya girmeye ihtiyacımız var bana sorarsan. yorgunluk, uykusuzluk, bıkkınlık, sosyal aktivitelerden uzak kalma,annelik içgüdüsü hepsi birden çöküyor üzerimize. teker teker gelin huleeeyynn! klava:

çiçekcim yalnız değilsin kesinlikl ama bu normal bu durummuş sanırım ilk 6 ayda hatta neredeyse 1 senede isteksilik olması söz konusu olabiliyormuş valla bende senin gibi bazen sırf gönlü olsun diye oluyo :kedi: .......... çözüm bulan olursa banada sölesin kaydirigubbakcemile3

öf beee sağolun kızlar yanlış değilmişim sorun yalnız bende değilmiş.

artık süt yapanların yanı sıra afrodizyak etkili gıdalarıda mı araştursak acaba ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…