ya ciddi misin 1 saat ne yapıyor?bir de hastası çok mu az sırada bekleyenler olmuyor mu?yerimseniben
selam kızlar uzun süredir yoktum artık burdayım nasıl gidiyor hamilelikler valla benim çok şiddetli başım ağrıyor 1 haftadır bebişimin cinsiyeti büyük olasılıkla erkek dedi doktorumuz ama ben biraz daha bekleyip kesin haber almak istiyorum başı ağrıyanlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz bide karnımın sol tarafı sürekli ağrıyor normal midir.
ikinci gebelik olanlar daa erken hissediyolar ama bilmem ki... benim ilk... 16 bitti daha tık yok.. ilginç olan göbek de dümdüz... bazı arkadaşlardan ilk olmasına rağmen 15 16da hissedenler oldu.. seinki de başlar inşallah bu günlerde....a.s.
nefisem benim daha başlamadı hareket mareket malesef çok istekliyim ama...
selam kızlar uzun süredir yoktum artık burdayım nasıl gidiyor hamilelikler valla benim çok şiddetli başım ağrıyor 1 haftadır bebişimin cinsiyeti büyük olasılıkla erkek dedi doktorumuz ama ben biraz daha bekleyip kesin haber almak istiyorum başı ağrıyanlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz bide karnımın sol tarafı sürekli ağrıyor normal midir.
nefisem evet ilk daha hissetmedim inşallah.benim göbek bayağı çıktı ama şeker kızım orda iyidir inşallah
kızlar bende cıkıyorum hepinizi öpüyorum bebişlerinize iyi bakın
yarın ola hayrola heyecanlıyım
bebeişimi görecegım
bye
cok haklısın bi arkadaşım doktoruna cok iyi dedi durdu ama devlet hastanesinde doğum yaptı doktoruda orada calıştığı halde 1 kere olsun yanına uğramamış ebelere bırakmış gerçi bende farklı şehirde ve farklı hastanede doğum yaptığımdan ebelerle doğum yaptım ama ebem harika bi insandı ama doğrudunu söyleyim doktordan yana hiç şansım olmadı sadece geçen ay gitiiğim doktor iyi gibi ama bu ay ki kontrolümü erzurumda özel hastanede yaptıracağım hem alaka güzel orada hemde 3lü testin külfeti buraya göre orada cok daha azDoktor konusundaki fikirlerinize katılıyorum kesinlikle önce güvenmelisiniz ve o kişiyi sevmelisiniz. Sonuçta şu an hayatımızdaki en önemli kişilerden biri dr.:) Canımızdan da değerli bişeyi emanet ediyoruz onlara. Ben doktorumu çok seviyorum 2 yıldır kendisine gidiyorum ve hamileyken de beni yanıltmadı, süper bi adam. Telefonda bile bişey sorduğumda 5 dak. içinde hemen dünyam değişiyo moralim düzeliyo. Bebişlede ilgili, ultrasonda bakarken bile o da bizim gibi mutlu oluyo. Arada dedikoduda yapıyoruz, hamilelerle ilgili.kaydirigubbakcemile3 Dr. konusunda bende şanslı hamilelerdenim umarım doğumda da yanıltmaz bizi doktorumuz,en önemli an, final anımız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?