2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar bişey soracam. hiç renkli ve dört boyutlu ultrasona giren varmı aranızda?

Günaydın arkadaşlar
Giznur gözünaydın canım
Şirvan selinay sizede geçmiş olsun
Hepinize günaydın güzel annelere ve güzel kuzucuklarına :)

günaydın kızllaarrr

bende yüz üstü yatmak istiyorum ama mümkün değil

cok özledim cokkk annem daha dur bakalım diyoo son ayda oturarak uyursun bile diyooo::)))

bide karnım bu hafta öle cok büyüdü ki karnımın davul gibi gerildiğini hissediyorumm
hatta ikiz falan mı diyenler olduuu::)))
anlayacagınız bu hafta paltolonlarıma veda ettim:(((

elavinya arkadasın dogumdan cktımı?? iyimiii
saglıcakla kalınnn

Günaydın arkadaşlar.Bu yatış pozisyonu benim için de şimdiden sorun olmaya başladı.En iyisi sol tarafa doğru yatmakmış ama devamlı sol tarafa yatmakta çok zor ya resmen uyuşuyorum.Sağ tarafa yatıncada yanlış yapıyorum diye huzursuz yatıyorum ne olacak bizim bu halimiz daha yolu yarılamadık bile.Yatış pozisyonunu doktoruna soran var mı?

arkadaşlar bişey soracam. hiç renkli ve dört boyutlu ultrasona giren varmı aranızda?

canım ben gitmedim hatta ultrasona da bir kez girdim ama
gittiğim doktor 18-20 hafta arası 4 boyutlu renkliye gir ve sonuclara bakalım dedi

bilmiyorum ne yapacagım

birde gecen hafta hani anlatmıstım sirketten brinin bebeği gelişmemiş ya işte o ultrasonla anlamısşardı herşeyi görebiliyorlarmısss

ben girme taraftarı değilim ama doktorla da ii anlaşmak zorunda hissediyorum kendimiii
ne bileyim pek ısınmadım adama, sizinde öle oldumuuu
yani insanın doktoru güven vermeli değilmiii:asigim:

selinay bugün bende sendenim ,
sabah kahvaltida tost yedim, şimdi hepsini çikardim.

sanırım çoğumuzu 24.haftaya kadar göndermiş olurlar 4 boyutlu için....bir çok hastanenin kendi bünyesinde var gerçi ama yalnızca bu işi yapan merkezlerin daha iyi olduğunu duydum...benide gönderecek sanırım kasımın sonuna doğru....bu tip merkezlerdeki doktorların bu yönde eğitim aldıklarını duydum doktorumdan....didem evet insanın doktoruna güveninin tam olması kadar güzeli yoktur....istanbulda olsan benim doktorumla tanıştırırdım seni,sana uygun bir doktor çünkü.....geçen gittiğimde omega3 kullananlar var doktor bey dedim sizce gereklimidir......balıkyağı pazarlaması yapan birsürü ilaç firmasının kartlarını gösterdi ve işte buyur birsürü var istersen alabilirsin dedi ama balıkyağı içersen ilerde çocuğun daha iyi bir yüzücü olmaz dedi bana...gülüştük bizde balık yemeye çalışıyorum,cevizde öyle sanırım takviye almayacağım bu konuda.....

Günaydın arkadaşlar... iki gündür ben de giremedim ama tüm yazılanları okudum..sositososito zaten sizinle 24 saatten fazla ayrı kalınca eksiklik duyuyorum... Aramıza yeni katılanlar bu alışkanlığı yakın zmanda anlayacaklar ...HOŞGELDİNİZ BU ARADA"... Ağrısı olan arkadaşlar geçmiş olsun... aynı dert bende de var..özellikle sol tarafımda dr. normal demişti ama yine de telaşlanıyorum CADIARZU Düşen arkadaşlar aman dikkat, ama Allah bebekleri koruyor....annem bana 9 aylık hamile iken dolmuştan karnının üstüne düşmüş ve elhamdüllah bana hiç bir şey olmamış yalnız ben kendimi bildiğimden beir düşerim düz yolda bile, :dance:kafamçokkarıştı

selinay bugün bende sendenim ,
sabah kahvaltida tost yedim, şimdi hepsini çikardim.

ben de hala ara ara sabahları çıkarıyorum yediklerimi. Gece aç kalıyoruz sabah da biraz ağır yedi mi midemiz kaldırmıyor sanırım. arkadaşlar ne zaman bitecek bu bulantılar diye soruyor. Bitmeyecek sanırım :sm_confused: Neyse ki ilk aylara göre çok iyiyim çok şükür. Bir de arkdaşlar iyiyim demeye gelmiyor, nazar değdiriyoruz kendimize.

sagol rumelili içimi rahatlattın

ama napacagım bilemiyorum...
biliyorum ki dogru yoldayım ve bebişim de bende cok iiyizzz
ama nedense bu devirde bunu birileine onaylatmam gerekiyoo.::))))

biliyorum ki cok iiyizzz ama hergün birileri doktora giderken ve ben gitmezken kötü hissediyorum bazen
biliyorum ki tevekkül en öenemlisi ama bazen seytana uyuyorum, kötü düşünceler sarıyor etrafıı

aman işte bölee....

didemcim, doktora gitmemek senin seçiminmi, şartlar yüzündenmi canim

ben gene bişey soracağım.

ben yarın doktora gidecektirm. bugün tam 15 haftalığım. int. araştırdığım kadarıyla 16-18 hafta arası üçlü test yapılıyormuş,
bir hafta beklesem öylemi doktara gitsem.acaba?

evet 16.haftadan itibaren yapılıyor benim 3 lü testim yarın olucak allahın izniyle
doktorunla göörüş şirvancım

Canım bende pazartesi gitmeyi düşünüyordum
3llü test için
doktorum 3lü testi yaptırıp gelmemi söledi
8 kasım ile 14 kasım arası gel dedi
Şimdi bendemi 16. haftayı beklesemfisfisfis

kızlar ben şimdi doktoru aradım.
16. haftayı bekle dedi , şimdi gelirsen , haftaya yeniden gelmen gerekecek dedi.

ben yarın bu saatlerde bebegımı görmüş olacagım ay cok heyecanlıyım.............

ben yarın bu saatlerde bebegımı görmüş olacagım ay cok heyecanlıyım.............

dur kız heveslendirme şimdi bizi, benim randevüm 1 hafta ertelendi zaten
bebişimi 1 hafta sonra göreceğim.
halbuki hafta sonunu iple çekmiştim. ne yapalım sağlık olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…