2009 Nisan Anneleri buraya

Tetanoz aşısı 20.haftadan sonra yapılıyor kızlar....birde 3.lü test için en uygun hafta 17.hafta olarak söyleniyor bilginize...bende bu akşam sonuçları alıcam kısmet olursa....rabbim meleklerimizi korusun

sağol canım bilgin için bende 3 lü teste 16 haftanın sonuna doğru giricem ayda bir gittiğimiz için doktorum öyle çağırdıydı ama ultrason olarrak 3 boyutluyu istedi

dur kız heveslendirme şimdi bizi, benim randevüm 1 hafta ertelendi zaten
bebişimi 1 hafta sonra göreceğim.
halbuki hafta sonunu iple çekmiştim. ne yapalım sağlık olsun .
Şirvancım bende pazartesiyi bekliyodum ama
sanırım bizimkide bir hafta gecikecek
Sağlık olsun

kendi seçiminse canım bunun tadını çıkar. sanırım doktorunlada bu yüzden çok iyi anlaşamadınz. doktorlar bilgili hastaları pek hazetmiyorlar. tabi bu benim düşüncem.
ilk oğlumda bende çok girmemiştim. hatta doktorun bi tanesi girdiğime gireceğime pişman etmişti.
bizi biz yapan tercihlerimizdir canım.

merhaba kızlarrrr
bakın dayanamadım bu sefer sabah takılıyorum.
2:30 da randevumuz var.bebişimn organlarına bakılacak belki cinsiyet de öğrenicez.Çok heyecanlıyım.
sanırım 3'lü test de yapılır.

Didemcim canım, ben de eskişehirde Anadolu hast. gidiyorum seninle aynı hastane sanırım...ama Ramazan beye ...sana da tavsiye ederim...yanılmıyorsam Abdullah hocaya gidiyorsun sanırım ..Abdullah hocaya fazla soru sorulmuyormuş sert bir hocaymış diye duydum..benim dr. (Ramazan Bayırlı) 1-1,5 saat seninle ilgileniyor...ve sanırım senin seveceğin bir dr. çünkü arkadaşım hamile kalmadan önce folik asit kullanayım mı diye sormuş "sen sebze ve meyvanı düzenli ye vitamini al, herşey ilaç değildir demiş süprizzzzz"

ben de aynı dertten muzdaribim.ya benim dr biraz bilgili olmamı haszmedemedi.beni de pimpirikli buldu sevmedi.aslında buranın en iyi doktoru.çok hastası var ve soru sorunca bana temelli kıl oldu.ben de daha fazla haharete katlanamadım ve doktorumu değiştirmeye karar verdim.artık ona gitmeyeceğim .sizce haklı değil miyim?:teselli:

dr memnunuiyeti bence çok önemli.memnun değilseniz 20. haftadan önce değiştirin.
bebeğinizi görebileceğiniz en güzel anları kimsenin mahvetmesine izin vermeyin .biz dr a rahatlamak için, içimiz rahat etsin diye gidiyoruz.dr yüzünden daha çok sinir ,stres olacaksak gitmenin bir anlamı yok.

evet söylediklerine katılıyorum ama kendimlew bayağı mücadele verdim sonundas ona gitmemeye karar verdim.peki neden 20.haftadan önce?

butterfly 's'
büyük bi ihtimalle cinsiyet söyler hayırlısı canım

didemcim evet doktoruna güvenmek cok önemli doktorunu sevmek bile önemlii

ben doktorumu cok sevıyorum dün aradım bişeyiçin ne kadar tatlı konuşuyor
heseyi tek tekanlatıyor
o kadar memnunum ki doktorumdan

canım 20. haftadan sonra bazı dr lar gebelik takip etmiyorlar.çocuğun gelişim aşamalarıyla ilgili sanırım.

dr. konusunda haklısınız kızlar dideme de tavsiye ettiğim gibi benim dr. bu konuda çok iyi soru sormamı istiyor ve söylediği herşeyin nedenini söylüyor... ve bebeğime ultrasonda bakarken onu seviyor.."aman aman hadi bir el salla falan" gibi yani çok merhametli ve benimle beraber yaşıyor süreci ...bi de ben ilk defa bir dr. 1 saat bir hastayla ilgilendiğini gördüm...yerimseniben

ya ciddi misin 1 saat ne yapıyor?bir de hastası çok mu az sırada bekleyenler olmuyor mu?yerimseniben

selam kızlar uzun süredir yoktum artık burdayım nasıl gidiyor hamilelikler valla benim çok şiddetli başım ağrıyor 1 haftadır bebişimin cinsiyeti büyük olasılıkla erkek dedi doktorumuz ama ben biraz daha bekleyip kesin haber almak istiyorum başı ağrıyanlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz bide karnımın sol tarafı sürekli ağrıyor normal midir.

slm kizlar,ben yarin,tam 4 aylik yani 16 hafdalik oluyorum.ve bu benim ikinci gebeligim ama hic bir hareket kipirdama hissetmiyorum ,sizlerde ne zaman basladi bebek hareketleri?

herkese selam arkadaşlar inşallah iyisinizdir. ben de okuldan geldim bişeyler yedim ve hemen nete girdim ki sizlerle biraz sohbet edeyim... dr konusunda çok haklısınız. benim dr çok iyi bilgili ama soğuk ne yapmam gerektiğini de bilmiyom değiştirmek istemiyorum çünkü bilgili biri ama ilgili deil gibi sanki.. bakalım pazartesi gidince de soğuk olursa değiştiririm belki. ama hastane çok iyi o yüzden aynı hastaneden bi dr istemek de garip olcak... bakalım hayırlısı...

slm kizlar,ben yarin,tam 4 aylik yani 16 hafdalik oluyorum.ve bu benim ikinci gebeligim ama hic bir hareket kipirdama hissetmiyorum ,sizlerde ne zaman basladi bebek hareketleri?

ikinci gebelik olanlar daa erken hissediyolar ama bilmem ki... benim ilk... 16 bitti daha tık yok.. ilginç olan göbek de dümdüz... bazı arkadaşlardan ilk olmasına rağmen 15 16da hissedenler oldu.. seinki de başlar inşallah bu günlerde....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…