Şirvancım bende pazartesiyi bekliyodum amadur kız heveslendirme şimdi bizi, benim randevüm 1 hafta ertelendi zaten
bebişimi 1 hafta sonra göreceğim.
halbuki hafta sonunu iple çekmiştim. ne yapalım sağlık olsun .
canım ben gitmedim hatta ultrasona da bir kez girdim ama
gittiğim doktor 18-20 hafta arası 4 boyutlu renkliye gir ve sonuclara bakalım dedi
bilmiyorum ne yapacagım
birde gecen hafta hani anlatmıstım sirketten brinin bebeği gelişmemiş ya işte o ultrasonla anlamısşardı herşeyi görebiliyorlarmısss
ben girme taraftarı değilim ama doktorla da ii anlaşmak zorunda hissediyorum kendimiii
ne bileyim pek ısınmadım adama, sizinde öle oldumuuu
yani insanın doktoru güven vermeli değilmiii:asigim:
Didemcim canım, ben de eskişehirde Anadolu hast. gidiyorum seninle aynı hastane sanırım...ama Ramazan beye ...sana da tavsiye ederim...yanılmıyorsam Abdullah hocaya gidiyorsun sanırım ..Abdullah hocaya fazla soru sorulmuyormuş sert bir hocaymış diye duydum..benim dr. (Ramazan Bayırlı) 1-1,5 saat seninle ilgileniyor...ve sanırım senin seveceğin bir dr. çünkü arkadaşım hamile kalmadan önce folik asit kullanayım mı diye sormuş "sen sebze ve meyvanı düzenli ye vitamini al, herşey ilaç değildir demiş süprizzzzz"
dr memnunuiyeti bence çok önemli.memnun değilseniz 20. haftadan önce değiştirin.
bebeğinizi görebileceğiniz en güzel anları kimsenin mahvetmesine izin vermeyin .biz dr a rahatlamak için, içimiz rahat etsin diye gidiyoruz.dr yüzünden daha çok sinir ,stres olacaksak gitmenin bir anlamı yok.
dr. konusunda haklısınız kızlar dideme de tavsiye ettiğim gibi benim dr. bu konuda çok iyi soru sormamı istiyor ve söylediği herşeyin nedenini söylüyor... ve bebeğime ultrasonda bakarken onu seviyor.."aman aman hadi bir el salla falan" gibi yani çok merhametli ve benimle beraber yaşıyor süreci ...bi de ben ilk defa bir dr. 1 saat bir hastayla ilgilendiğini gördüm...yerimseniben
slm kizlar,ben yarin,tam 4 aylik yani 16 hafdalik oluyorum.ve bu benim ikinci gebeligim ama hic bir hareket kipirdama hissetmiyorum ,sizlerde ne zaman basladi bebek hareketleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?