2009 Nisan Anneleri buraya

geda ve eysan tebrik ediyorum sizleri.
eysan sen biraz üzgünmüsün , banamı öyle geldi?

benim dünkü yazdığım mesajlarım silinmiş hep yaaaaaaaaa:1no2:

Evet koşuyolu medipol.
Benim doktorum biraz ciddi biri o nedenle beğenmeyenler oluyor. En ufak bir sorunu bile sana söylüyor. Ama sorularıma detaylı cevap veriyor. Hastaneyi genel olarak gezdim ama yoğun bakımı, doğumhaneyi görmedim. SSK'ya muayene 10 YTL idi. Ama en son gittiğimde 25 YTL olmuştu ve muayene süresi 30 dakikadan 15 dakikaya inmişti. Doktorlar da hastalar da şikayetçiydi.

Arkadaşlar herkese günaydın.8nisan2009 yeni cicileriniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip etsin allah.Gedacım kızını tebrik ediyorum sağlıcakla kavuşursun inş.Diğer cinsiyet öğrenenleride tebrik ediyorum.Bende dün başka bir doktora gitmiştim ama hiç memnun kalmadım.Oğluşum hareketliydi yine.Kendi doktorumun kıymetini daha iyi anladım valla.Bu arada ben pek hareket hissetmiyorum.Erkek çocuklar fazla hareket etmez diyolar sizler nasılsınız bi karşılaştıralım, ben korkuyorum dünkü doktora söyledim gayet hareketli dedi.

evet yıkıldı hayallerim cinsiyetiiz belli oldu oğlan
neyse vardır bundada bi hayır allah herkesin bizden sonrakilerin gönlüne göre versin

Eysancım senin ikinci oğlan mı yani o yüzdenmi kız istiyosun?Hayırlısını dile allahtan kız erkek önemli değil.Sağlıklı ve Hayırlı evlet versin allahım hepimize.:CüvCüv:

canım sistemde problem varmış, sistem saati bozulmuş. sabah en son sen yazmışsın gibi gözüküyodu ama senin yazın yoktu.
düzeldi sanırım.

herkese günaydın arkadaşlar
benimde dün yazdıklarımın hepsi silinmiş yaaa(((( ikili test sonuçları ile ilgili yazmıştır.
cinsiyeti belli olan arkadaşlara hayırlı olsun. allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin.
bende ilk bebişimin cinsiyetinin belli olmasını dört gözle bekliyorum :))))) ama 3 hafta kadar beklicem galiba.....

günaydın kızlar dün akşam çok sinir oldum saat 21:45 falandı hatta geda cinsiyet mesajı yazmıştı ona cvp yazdım mesjım taa 3.sayfada sanki sabah 11 miş gibi çıkmış ve 2li testimin sonucunu yazmıştım hepsi gitmiş yaaa tühhhh

evet canım bizde aynı dertten muzdariptik. sistemde hata varmış, ilden bişey gelmez ne yapacan kader.:sm_confused:

günaydın güzel hamişler :CüvCüv: iyisinizdir inşallah. benim bulantılarım geri döndü yaa tam bitti derken kafamçokkarıştı dün çıkarttım yine ne zamandır herşeyi yiyordum yine aşırı bir iştahsızlık başladı ne yesem diye 1 saat düşünüyorum. benim gibi bulantı durumu tekrar eden varmı allahım inşaşllah kısa süreli bir durumdur. bu arada cinsiyetler belli oluyor gedacım kızın hayırlı uğurlu olsun birde ebrar canım ne güzel aslan gibi oğlun olacak allah sağlıklı versin lütfen böyle dua et. en önemlisi bu zaten yıkılacak bir durum yok. bu arada kasım anneleriyle ilgili kötü bir haber aldım şimdi kasım anlerinin topiğine girmeye çalıştım girişe izin verilmiyor demek moraller bozulmasın diye engellediler.
selinay ssengün canlarım sizi göremedim iyisinizdir inşallah bir ses verin. herkesi öpüyorum. kaydirigubbakcemile5

Eda hoşgeldin canım
Bendede ara sıra oluyor bulantı
Kasım anneleri topiğinde ne olmuş
Moraller bozlumasın demişside canım

Kızlar düşünsenize gelecek sene veya 3 sene 5 sene sonra bu yazdıkalrımızı okuyabilsek hatta çocuklarımız büyüdüklerinde kendileri okuyabilseler ne hoş olurdu değilmi??Neler hissetmişiz gün gün hatıra defteri gibi kalsa:):)

Birde bişey soaracağım..Ben cuma günü annemelrle kaplıcaya gideceğim.Sanırım sıcak olması sebebiyle hamam kısmına hiç girmem ama normal soğuk havuzuna girmem de bir sakınca var mı acaba??Yüzmek iyi diyorlar ama mikrop filan kaparmıyım bilmiyorum??Birde sırt -boyun masajı çok severim ben acaba masaj yaptırmamda bir sakınca var mıdır??

kızlar plasenta yani bebeğin eşi var ya onun resmini koydym geçen gün buraya gördünüzmü ne acayip bişey doğumda bebek çıktıktan sonra birdaha ıkınıyrmuşsun ve oda çıkıyormuş bana çok acayip geldi görmeyenler varsa link vereyim

8NİSAN2009 sıcağın zaararlı olduğunu bende duymuştum ama havuzlardanda mikrop bulaşabilir masaj yaptırmanın bi zararı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…