demek azalar biticek bulantılar inşallahh.. kasım anneleri topiğine ben geremiyorum girme yetkiniz yok diye yazıyor. bir anne vefat etmiş inşallah haber doğru değildir. mart ayı annelerini okurken gördüm. :a015:Eda hoşgeldin canım
Bendede ara sıra oluyor bulantı
Kasım anneleri topiğinde ne olmuş
Moraller bozlumasın demişside canım
evet gün gün nerdfeyse bütün yaşadıklarımızı yazıyoruz çok güzel bir anı defteri olucak bencede.Kızlar düşünsenize gelecek sene veya 3 sene 5 sene sonra bu yazdıkalrımızı okuyabilsek hatta çocuklarımız büyüdüklerinde kendileri okuyabilseler ne hoş olurdu değilmi??Neler hissetmişiz gün gün hatıra defteri gibi kalsa:):)
ben giremiyorum bursesu sen girip bakarmısın geçemn haftalarda bir anne vefat etmiş mi inşallah yanlış haberdir. senağlamaedanur giriliyo cnm kasım annelerine ben girdim baktım nasıl engelliceklerki
canım keşke benimde fırsatım olsada gidebilsem ama işten hiç fırsatım yok bence git geçen sene havuza üyeydim ablamın arkadaşı hamileydi doktoru önermişti 5-6 aylık hamileydi o da yüzmeye geliyordu havuz suyu klorlu olduktan sonra sakınca yok yüzme kolay doğum yapmaya yardımcı oluyormuşBirde bişey soaracağım..Ben cuma günü annemelrle kaplıcaya gideceğim.Sanırım sıcak olması sebebiyle hamam kısmına hiç girmem ama normal soğuk havuzuna girmem de bir sakınca var mı acaba??Yüzmek iyi diyorlar ama mikrop filan kaparmıyım bilmiyorum??Birde sırt -boyun masajı çok severim ben acaba masaj yaptırmamda bir sakınca var mıdır??
ben gördüm yaaa çok tuaff onun ne kadar kalın et gibi bebeğin sonu dedikleri şey bu mu acaba :uhm:kızlar plasenta yani bebeğin eşi var ya onun resmini koydym geçen gün buraya gördünüzmü ne acayip bişey doğumda bebek çıktıktan sonra birdaha ıkınıyrmuşsun ve oda çıkıyormuş bana çok acayip geldi görmeyenler varsa link vereyim
selam kızlar...öğürsem de böğürsemkafamçokkarıştı de işe geldim yine sabahtan dünya kadar iş vardı anca girebildim siteye ...hepinize bulantısız günler diliyorum...fisfisfisay kızlar biraz önce düşüyordum zor kurtuldum..bizim okulda yere tiner dökmüşler bir batım Allahıma şükürler olsun düşmedim ama çok korktum... aman kızlar siz önünüze bakın
Birde bişey soaracağım..Ben cuma günü annemelrle kaplıcaya gideceğim.Sanırım sıcak olması sebebiyle hamam kısmına hiç girmem ama normal soğuk havuzuna girmem de bir sakınca var mı acaba??Yüzmek iyi diyorlar ama mikrop filan kaparmıyım bilmiyorum??Birde sırt -boyun masajı çok severim ben acaba masaj yaptırmamda bir sakınca var mıdır??
megulcüm çok geçmiş olsun canım.arkadaşlar hepinize merhabalar.kaç gündür giremiyordum.bir sürü bişeyler olmuş.öncelikle cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı olsun.
bulantısı devam eden arkadaşlar.buna yapacak bişey ben dde bulamadım.benim de hala devam diyor.ama başlardaki gibi şiddetli değil.2 günde bir çıkarıyorum.
pırıl geçmiş olsun.geçen hafta aynı sorunu ben de yaşadım.plesentadan kaynaklı kanama.fitil kullandım.hep yattım.şu an çok açık kahverengi devam ediyor.ama doktorum 17. haftadan sonra plesenta yukarı çıkacak.o zamana kadar kanama oalbilri demişti.yan komşum aynı sorunu yaşamış şimdi maşallah 6 aylık oğluşu var.onun hiç yukarı çıkmamış plesenta.
benden bu kadar ama baya özlemişim sizi.
iyuksel aman dikkat li ol.selam kızlar...öğürsem de böğürsemkafamçokkarıştı de işe geldim yine sabahtan dünya kadar iş vardı anca girebildim siteye ...hepinize bulantısız günler diliyorum...fisfisfisay kızlar biraz önce düşüyordum zor kurtuldum..bizim okulda yere tiner dökmüşler bir batım Allahıma şükürler olsun düşmedim ama çok korktum... aman kızlar siz önünüze bakın
pırılcım sanada çok geçmiş olsun.yorum yapan melek anneleri hepinize teşekkürler.. doktor rahimde çok kasılma var senin şuanda ağrının olması lazım var mı dedi yok dedim ağrı eşiğin çok yüksek o zaman tehlike oluştaracak düzeyde kasılma görünüyor çünkü dedi bir iğne verdi düşük tehlikesi için ne berbat yakıyor üç günde bir vurul yemek ve tuvalet dışında yataktan kalkma dedi. kanamam hala devam ediyor ama kavrengiye döndü. bunların neden olduğunu bir türlü anlamadım sorunsuz bir üç ay geçrmiştim üstelik çok hastada olmuştum öksürmekten uyuyamıyordum resmen o zamanlar hiç bir şey olmadı da.. neyse çok şükür bebeğim iyi aman kızlar dikkat edin yormayın kendinizi çok su için iyi beslenin ne bileyim biz herşeyi yapalımda gerisi kader... bebişlerimiz allaha emanet.
ha bu arada arkadaşlar istanbul şişlide çapa ünv. profösörü bülent baysalın çok iyi bi doktor olduğu haberi geldi.ben perşembe gününe randevu aldım.plesentanın durumu için kontrole gideceğim inşallah.biraz tuzlu olacak ama aklımda kalıp husursuz olacağıma kafam rahat etsin dedim.doğumu hizmet hastanesinde bizzat kendisi yaptırıyormuş.bizim bütçemiz için fazla lüks ama değerlendirmek ve görüşünü almak isteyenler için yazayım dedim.
şemşamer sağol canım.inşallah bu günler bitecek di mi.?minnoşlarımızı kucağımıza aldığımızda bu yazdıkalrımıza çok güleceğiz inşallah.
arkadaşlar bu arada benim karnımda artık çıkmaya başladı.sanırım hamileyim :)))
ben bu hafta gidcem doktora inxşallah. ikili testimin sonucu normal çıkmış. bakalım bu hafta neler söyleyecek.slm kızlar nasılsınız benim geçen cuma dr randevum vardı.herşey ii dedi ama bebişim aşşağıdaymış bol bol dinlenmemi önerdi.inşallah bi sorun olmaz.bidahaki ay büyük ultrason istedi benden 2. düzey diyede geçiyomuş.sizdende istedimi yada yaptıran varmı arnızda???
arkadaşlar size bi sorum olacak ....sizde de beyaz akıntı var mı ...benim istisnasız hergün oluyor..dr. günde bir pedi geçmiyecek akıntı normal rahim akıntısı, plesanta büyor dedi ama yine tedirgin oluyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?