ay kızlar biraz önce bebişim ilk hediyesini aldım...arkadaşım patik örmüş ...ay çok duygulandım ağlıyacam şimdi ...şaka falan derken anne oluyoruz yaaahihoyyyt
ay kızlar biraz önce bebişim ilk hediyesini aldım...arkadaşım patik örmüş ...ay çok duygulandım ağlıyacam şimdi ...şaka falan derken anne oluyoruz yaaahihoyyyt
bende de beyaz akıntı var şu anda azaldı ama dönem dönem çok yoğunlaştığı oldu sadece peçete kulanıyorum yetiyor. biraragünlük ped kullanıyordum. hamilelerde normal kiminde günlük ped bile kar etmiyormuş o derece çok olduğu oluyormuş bir de bu dönemde vajinal kaşıntılara çok yatkın bir dönemdeyiz akıntılarda arttı temizliğe çok önem vermek lazım
Kızlar slm arkadaşım 14 haftalık hamileydi benden rica etti doktora beraber gittik kanaması olmuş boşalmış birden yani,meğer bebeği karnında ölmüş ,şimdi hastaneye sevk ettiler sanırım 2 hafta fln önce öldü yatcakmış bu gece haber alamdım bi daha kürtaj olacaktı hayırlısı bakalım ..................
allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...............
sağolun kızlar kendime gelemedim daha yaaaaaaaaa hayırlısı böyleymiş..................
didem sen nesin böyle , insana artı elektrik yüklüyosun valla saol yaaa..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?