2009 Nisan Anneleri buraya

bende de beyaz akıntı var şu anda azaldı ama dönem dönem çok yoğunlaştığı oldu sadece peçete kulanıyorum yetiyor. biraragünlük ped kullanıyordum. hamilelerde normal kiminde günlük ped bile kar etmiyormuş o derece çok olduğu oluyormuş bir de bu dönemde vajinal kaşıntılara çok yatkın bir dönemdeyiz akıntılarda arttı temizliğe çok önem vermek lazım

ay kızlar biraz önce bebişim ilk hediyesini aldım...arkadaşım patik örmüş ...ay çok duygulandım ağlıyacam şimdi ...şaka falan derken anne oluyoruz yaaahihoyyyt

ay kızlar biraz önce bebişim ilk hediyesini aldım...arkadaşım patik örmüş ...ay çok duygulandım ağlıyacam şimdi ...şaka falan derken anne oluyoruz yaaahihoyyyt

güle güle giysin minik kuzun. tıpış tıpış yürüsün

canım ya bende zaten akıntı hep vardı.şu anda da açık kahve devam ediyor ama işin en ilginci ben de bir de su gibi günde 2 kez falan bi akıntı oluyor.renksiz akıcı anlamadım.bi ara doktoruma sorduğumda kulnadığım vajinal jelden olabileceğini söyledi.3 hafta oldu jel biteli ama akıntı devam ediyor.diğer rahatsızlıktan bunu sormayı unttum.benzer durumda olan var mı nisan anneleri.:1no2:

Kızlar şimdi kızıma genç odası aldık eşimle.Oranj , baza yatak çalışma masası falan.Ayrıca oğluşumada mavili yün aldım Kızımada pembeli ikiside hani şu akıllı yün dediklerinden.Napalım anneleri becerikli olamayınca yünümüz akıllı olsun dedik.düz örücem .Kolsuz jile olarak kızımınki daha cicili bicili olacak gibi.Oğluşumki yanında sönük kald Eşime söyledim bu sönük kaldı diye hemen anladı sakın ha tekrar dönüp bir saat karar vermeni bekleyemem dedi.Zaten çok zor karar verdim :) Napalım bu sade olur artık oğluma.İçimden acaba kızıma torpil mi geçiyorum diyorum :))

ebrartuba kızın odasını güle güle kullansın canım ...
bende ip almayı düşünüyorum aslında pek marifetli değilim bu konuda ama tv de şhow tvnin proğramında bi battaniye modeli gördüm örmesi çok kolay ve çok da güzeldi onu örücem .. fazla yelek kazak öremem .bi kaç tane yapabilirsem denerim .. .zaten bizim çocuklar bahara geliyo yaz çocuğu olcaklar ..ama büyük olursa tabii kışa girer ken giyerler.. bu örgü işini ben kayınvaldeme havale ediyorum,,,kaydirigubbakcemile3 o beceriklidir bu işlerde.............

Kızlar slm arkadaşım 14 haftalık hamileydi benden rica etti doktora beraber gittik kanaması olmuş boşalmış birden yani,meğer bebeği karnında ölmüş ,şimdi hastaneye sevk ettiler sanırım 2 hafta fln önce öldü yatcakmış bu gece haber alamdım bi daha kürtaj olacaktı hayırlısı bakalım ..................

allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...............

kızlar bugun işler biraz yogunda
daha yeni girebildimmm

kasım annesi gercekm, cok üzüldüm neden öle bişi olmus ki????

yuksel canım tesekkür ederim ben haftaya ozel dogusta 4 boyutlu ultrason var ona gitmeyi düşünüyorum hem 19 haftalık olacak tam zamanıymıs hemde arslan bey i cok övdüler sonra da ramazan beyle devam etmeyi düşünüyorummm tabi arslan beylede devam edebilirim ama özel dogusta dogum yok devlet hastanesinde dogum yaptırıyormus sanırım:::

8 nisan canım kaplıca biraz sakıncalı olabilir kasların gevseyecegi için masaj eger profesyonel değilse yaptırma derim!!! gerci ben 1 aylık ken karadeniz turunda rize de ayder yaylasında bir kaplıcaya girmiştim daha bebişten haber yoktu ve kaplıca kapısında hamileler giremez yazıyordu::))))
havuza girme mikrop kapabilirsin
ben yüzmeye gidiyordum sürekli havuza ama doktor hemen yasakladı...deniz evet ama havuz yok dedi
cok sıcakta kalma canım ama sular sifalı yararlanmaya calıs

kocaman öpüyorum herkesiiii

kızlar bu arada benimde beyaz akıntım var

benimde midem tekrar bulanmaya basladııı

ve artık kasıklarım da değil göbegimde bebişşşş

göbiş önden gidiyoooo

çok üzüldüm selinaycım ya. geçmiş olsun dileklarimizi söylee. :çok üzgünüm:inşallah ALLAH birdaha yaşatmaz.. benimde 10 haftalıkken karnımda kalbi durmuştu ..o yüzden çok iyi anlıyorum .ben sık sık usg ye gittiğim için farkedilip kürtajla alınmıştı .. inşallah birdahaki bebeği sağlıklı olur.:teselli:

Herkes sırayla alınıyo bende alınim bari, beni merak etmediniz diyekaydirigubbakcemile3
Şaka şakahihoyyyt size alınmam beeeennnhihoyyyt
Sabah kontrolüm vardı malum:) Çok şükürler olsun, bi sorun yok. Bebiş 17 haftalık olmuş, dr. amcası uzun uzun kafasını beynini inceledi. 203gr. olmuş ağırlığı ama bacaklarını karnına topladığı için boyunu ölçemedi tahmini 17-18 cm gibidir dedi. Kan verdik. Afp, toksoplazma, kansayımı için. Bide idrar tahlili yaptı her ihtimale karşı. Az da olsa sancılarım ve akıntım var benimde sordum çok normal dedi hamilelikte olurmuş. Göğsümdeki ağrıyı sordum, 2 hafta daha bekleyelim sürerse göğüs cerrahisine gönderirim seni dedi önemli olabilirmiş. Test sonuçlarımızı cuma günü alıcam. Bebişim çok usluydu, bizim ona baktığımızı anlayınca hemen yüzünü çevirdi, uslu uslu durdu. Bu defa bana çok göstermedi dr. kendi daha çok inceledi. Bakması gereken şeyler varmış. Babasıda bebişimi görebildi sonunda:)) Herzamanki gibi ve her bebek gibi o da melek işte çok şeker şımarık bişey işte

sağolun kızlar kendime gelemedim daha yaaaaaaaaa hayırlısı böyleymiş..................
didem sen nesin böyle , insana artı elektrik yüklüyosun valla saol yaaa..............

SELİNAYCIM cok gecmiş olsun ve rabbim yanında olsun arkadasının o şimdi lohusa sayılıyo ve onun hiç bir duası reddolunmuyo bolca dua etsin rabbim hakkında en güzelini nasip etsin

ŞEMŞAMARCIM üzgün değilde buruk diyelim

EBRARTUBA evet canım ilkim oğlan 28aylık şimdi oun dışında biz 3 kardes evliyiz ve ilk yiğenim hariç bu 6. oğlan oluyo kız yiğenim 10 yasında hatta adı EBRAR anlayacağın 10 yıldır kıza hasretiz

ama ne yapalım demek buda hasreti dindirecek bebek değilmiş ama tabiki bebeğimin yaride ayrı en basiti bu süpriz bir bebek allahım sen herkese hayırlısını nasip et sen herşeye KADİRSİN

eyşancım oğlunmu oluyo canım seninde hayırlsı bakalım bak aynı kaderi paylaşıyoz hehe................................

günaydın bu arada kızlar ,
mutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle,
benim bebiş günaydın diyo kıpırdıyo acıktı herhalde..............

kızlar günaydın herkese ;
işe başlamadan önce size bir selam verim dedim.
Ailem gibi oldunuz. bilgisarın karşısına geçince ilk sizleri arıyor gözlerim.
iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.......

sağolun kızlar kendime gelemedim daha yaaaaaaaaa hayırlısı böyleymiş..................
didem sen nesin böyle , insana artı elektrik yüklüyosun valla saol yaaa..............

günaydın kızllararrrrr

alın size bir nazarlıkkk

hepinizeeee

selinaycım ben didem immmm::)))laelaelaelaelae
ve sizi cok seviyorummmmmmmŞeniz

bu arada kızlar aş eriyormusunuz:ecrin_bebek:
ben eriyim diyorum aklıma değişik seyler getiriyorum sırf kocacıma eziyet yapayım diye ama en ii becerebildiğim gece 4-5 arası deli gibi acıkıp ekmek istemek oluyoorrr
ne sanslı adam demi sadece kuru ekmek istiyorummm

bazen kızınca diyorum bak aş ericem diyeesengözlerimebaksanab
arkadaslarından mı ögrendin diyoooo::???:sm_cool:
herseyi sizden biliyooo haberiniz olsunnnnn:enbuyukkk:

saglıcakla kalınnn:1hug:

günaydın güzel anne adayları. İsim aramaya başladınız mı? İnsan hiç bir ismi yakıştıramıyor dimi? Benim kızım adsız olacak galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…