kimmiş kız allah korusunn akannehir
bence de kapatma tabi evde konuşma ama burası içini dökme yeri içinde biriktirme....saĞolun kızlar
sızlerıde Üzmek ıstemezdım.
Ama bızım aılede konuŞulmuyor artık bu konu babam ÜzÜlmıyelım dıye aÇtırmıyor.
PaylaŞmak benıde rahatlattı..
ınsanın hayatta ummadıĞı gelıyor baŞına
öyle tabi ama öyle bir babayla olmadığına yüzkere şükretmen gerekir, bundan sonra hayat eminim daha güzel olacak seninle ve altın topunla.ama okuyunca sızın doĞum sayfalarınızı eskılerı
kıskanmadım deĞıl tabı..
ınsanın o dÖnemde eŞının destĞı Çok Önemlı.
Tabı Şımdıde...
ya uykum kaçtımı uyuyamıyorum dün 1 gibi yattım dön sağa dön sola yok kalktım bende dolandım evin içinde ruh gibi
aklıma bişey takılsın kesinlikle uyku tutmaz beni
Çoğu annede bu var sanırım.Bende öyleyim.Ne kadar yorgun olursam olayım yattığım zaman dönüp duruyorum,uykuya çok zor dalıyorum.Sultan bende senin gibi uyuyamayınca kalkıyordum,sonra ablama anlattım bu durumu ,ablamında 1 yaşında bir bebeği var.Ablamda bana, Nuray'cım uyuyamasanda yat dinlen vucudun dinlensin,yatarken uykunda gelir, stres yapma dedi.Bende dediğini uyguluyorum uykum olmasa da yatıyorum sonunda uykuya dalıyorum,yoksa vücut dayanmaz Sultan'cım.
Acaba ne zaman deliksiz uyumaya başlayacağız. Kızlar ben çoğu zaman kızım uyanmasa da gece uyanıyorum,uykum bölük pörçük. Sizinde böyle mi? Yakında çalışmaya başlayacağım bakalım ne olacak o zaman...
öyle valla dörtgözle bekliyorum tüm gece uyumayı ah ah...ya uykum kaçtımı uyuyamıyorum dün 1 gibi yattım dön sağa dön sola yok kalktım bende dolandım evin içinde ruh gibi
Çoğu annede bu var sanırım.Bende öyleyim.Ne kadar yorgun olursam olayım yattığım zaman dönüp duruyorum,uykuya çok zor dalıyorum.Sultan bende senin gibi uyuyamayınca kalkıyordum,sonra ablama anlattım bu durumu ,ablamında 1 yaşında bir bebeği var.Ablamda bana, Nuray'cım uyuyamasanda yat dinlen vucudun dinlensin,yatarken uykunda gelir, stres yapma dedi.Bende dediğini uyguluyorum uykum olmasa da yatıyorum sonunda uykuya dalıyorum,yoksa vücut dayanmaz Sultan'cım.
Acaba ne zaman deliksiz uyumaya başlayacağız. Kızlar ben çoğu zaman kızım uyanmasa da gece uyanıyorum,uykum bölük pörçük. Sizinde böyle mi? Yakında çalışmaya başlayacağım bakalım ne olacak o zaman...
ya uykum kaçtımı uyuyamıyorum dün 1 gibi yattım dön sağa dön sola yok kalktım bende dolandım evin içinde ruh gibi
uyuyamayınca afakanlar basıyor bana yatamıyorum
uzanamıyorumda
normalde kerem en geç 11 de yatar bende yarımda ramazan olmasa 5-6 da kalkardım yani deliksiz 5 saat uyuyabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?