2009 Nisan Anneleri buraya

sinemcim hoşgeldin canım nasılsın nasıl oldun ....

amanın çok kalabalığız.....çiçek kartın hayırlı olsun canım açtı seni kırmızılar valla bizde alalım da topic daha bir şenli olsun....yeni gelen arkadaşımız ilayda hoşgeldin canım gülşen ben...
ve rosemaryden gülşen olduğunu anlamalıydım ama eski cinliğim kalmadı artık benimkaydirigubbakcemile3.....tamamdır adaş bundan sonra unutmam artık...

Gülşen sen Tchibo kullanıyorum demiştin,sitesinden mi yapıyorsun alışveriş yoksa mağazadan mı,ya süper şeyler varmış,ben mağazasını görüyordum ama pek birşeye benzetemeyip girmemiştim hiç şimdiye kadar,Bakım çantasından ben de almayı düşünüyorum,biberon bölümü var ya,o uzun süre sıcak soğuk tutuyor mu?

sinemcim hoşgeldin canım nasılsın nasıl oldun ....

hoşbulduk canım daha iiyim bel fıtığı varmış tam ortada ödem yapmış ödem yapıp şişincede omurgaya baskı yapıyomuş,böylece bende yürüyemiyorum.
2 hafta kadar daha yürüyemezsin dedi dr ama en azından oturmaya başladım,sağlık çok güzel bişeymiş ((

canım çok çok geçmiş olsun ....

ee napalım çekecekler analarından sebep analarıyla kavga etsek daha mı hoş olur

geçmiş olsun cnm bel ağrısıda çok kötü çocukları büyütene kadar başka ne hastalıklar çıkacak

elifcim bana en yakın alışveriş merkezinde mağazasından alıyorum.....aslında eşimle kahve içmeye giderdik oraya çok severim kahvelerini...sonra ilk kez idile 2 aylık hamileyken uyku tulumuna benzer bişey gelmişti onu aldım birde üzerinde günlerin yazılı olduğu 7 önlük......5 aylık hamileykende bu bahsi geçen çantayı aldım şimdi yine varmış sanırım aynı çanta yine....biberon bölümüne genede termosumu koyuyorum biberondan ziyade...mamayı gittiğim yerde hazırlıyorum....yine söylemem gerekir ki çok uzun süre dışarda kalmadım ama 3-4 saat idare ediyor ......(bu arada o mağazaya bak arasıra çok ilginç şeyler gelebiliyor.....yoğurt makineside vardı 5-6 önce 22 lira idi hemde 6 bardak yoğurt olabiliyordu)

hoş geldin ilayda ben seher
kız sultan sendemı basvurdun bende pazar başvurmuştum ama gelen yok daha
evet:))

Sultan canım dÜn bİ karıŞım vermİŞsİn yaĞ yakıcı dİye onu yapcamd kullanan olmuŞ mu kaÇ kİlo vermİŞler merak ettİm ....

olmuş baya bi mesaj vardı o topikte aradım konuyu bulamadım ama ben yorumlarıda okudum gerçketen işe yarıyormuş

sinem ne zaman hastalandı sen ya hiç haberim yok çok geçmiş olsun
insan hasta olmadan sağlığının değerini bilmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…