- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
konuyu toplam 15 kullanıcı okuyor. (12 kayıtlı kullanıcı ve 3 misafir)
sinehas, aysunsudenaz, bursasu+, ceyo16, chveneburi, ekim.29, gulshenidil, ilayda85, kzmnsn, ovtemizkan, sev_rey, sinemsin2811
uzun zamandır böle göremiyodum sevindim :))
canım allah yardımcın olsun sınavlarda .... Ben bu sene girmedim ne vizeye ne finale kısmet inşallah seneye ....
Bi kaynana muhabbeti kokusu alıyorum çiçekkkk nerdesin çiçekkk
hoşgeldin ilayda :teytey:sayfaları şöle bir taradımda gerçekten negüzel şeyler paylaşmışsınız
keşke bende aranızda olabilseydim..
ama olsun artık bundan sonra..
eğer kabulederseniz
sinemcim hoşgeldin canım nasılsın nasıl oldun ....
hoşbulduk canım daha iiyim bel fıtığı varmış tam ortada ödem yapmış ödem yapıp şişincede omurgaya baskı yapıyomuş,böylece bende yürüyemiyorum.
2 hafta kadar daha yürüyemezsin dedi dr ama en azından oturmaya başladım,sağlık çok güzel bişeymiş((
ee napalım çekecekler analarından sebep analarıyla kavga etsek daha mı hoş olurnasılsnz kızlar ben bu arlar pek giremiyorum bakıp çıkıyorum bu haftasonu sınavm vr son hamleleri yapıyorumm ne olur dua edin geçtim geçtim gecemdm sınıf tekrarı böle oluncada okulu bırakıcm
ayy bide sinirim çok bozuk c.tesi misafirim var ve yatılı zaten anneler cuma bana gelckler c.tesi pazar ben sınavdaykn zeynebe bakacklar ama kaynanama laf anlatamıyorum yaa gelmesnler başka gün gelsnler benm sınavm var diyorum kadın yok gelsnler bize gecerler sende bize gelirsn ne fark var zatn benm kaynana yemk bilmz evleneli 2 sene oluyo hep ben yapıyorum oraya gttmde yine ben yapcm. ama akşam bana gelck ne de olsa o zamn ben biliyorumm yapacagmı bu yüzden dün sebebsz yere adama küstm yaa yüzümü astm oturdm yazık ondan önce yatmştm bi ara uyandm yanıma yatmş ban asarılm niye böle yapıyon niye suratını asıyon ben napıyom sana diyoo yazık yaaaaa bütün hırsmı ondan alıyomm off çok uzattm
canım çok çok geçmiş olsun ....
geçmiş olsun cnm bel ağrısıda çok kötü çocukları büyütene kadar başka ne hastalıklar çıkacakhoşbulduk canım daha iiyim bel fıtığı varmış tam ortada ödem yapmış ödem yapıp şişincede omurgaya baskı yapıyomuş,böylece bende yürüyemiyorum.
2 hafta kadar daha yürüyemezsin dedi dr ama en azından oturmaya başladım,sağlık çok güzel bişeymiş((
Gülşen sen Tchibo kullanıyorum demiştin,sitesinden mi yapıyorsun alışveriş yoksa mağazadan mı,ya süper şeyler varmış,ben mağazasını görüyordum ama pek birşeye benzetemeyip girmemiştim hiç şimdiye kadar,Bakım çantasından ben de almayı düşünüyorum,biberon bölümü var ya,o uzun süre sıcak soğuk tutuyor mu?
evet:))hoş geldin ilayda ben seher
kız sultan sendemı basvurdun bende pazar başvurmuştum ama gelen yok daha
Sultan canım dÜn bİ karıŞım vermİŞsİn yaĞ yakıcı dİye onu yapcamd kullanan olmuŞ mu kaÇ kİlo vermİŞler merak ettİm ....
geçmiş olsun cnm bel ağrısıda çok kötü çocukları büyütene kadar başka ne hastalıklar çıkacak
GeÇmİŞ olsun sİnemcİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?