2009 Nisan Anneleri buraya

ben çıkıyyorum kızlar iftara davetliyiz hazırlanmam gerek ii akşamlar

heh meraklı misafir de gelmiş aklımdaydı görünmedi die

benim de ayaklarım kötü durumda, basamıyorum üstüne..

sağolun kızlar sonzamanlarda haksız yere çok ceza aldımbi de caydırıcı oluyo sayfamızda bitane kırmızılık olsun malum 2010 annelerinde ilginç tipler var

hayırlı olsun çiçekçim..

merhaba arkadaşlar!!!
ismim ilayda
bende nisan annesiyim..
aranıza katılabilirmiyimmma.s

hoşgeldin aramıza..

ben çıkıyyorum kızlar iftara davetliyiz hazırlanmam gerek ii akşamlar

heh meraklı misafir de gelmiş aklımdaydı görünmedi die

geldim geldim.. saat birbuçuktan beri ayaktaydım az önce bitti. iftara misafir gelecek. hazırlık yaptım.. çok yoruldum ama yaaa...

bizi dr 6. ayda başlarız demire dedi vermedi.biz mi geç kalacağız siz mi erkn başladınız:uhm:
bızede dr vermedı yarın asımzı var gecen ay bı daha kı ay demıre baslıcaz zdemıstı yarın verır herhelde . her doktor baska bızımde kafaları karıstıryorlar

sayfaları şöle bir taradımda gerçekten negüzel şeyler paylaşmışsınız
keşke bende aranızda olabilseydim..
ama olsun artık bundan sonra..
eğer kabulederseniz

hoşgeldın ilayda benn tugba

dün egeyi oyun halısına bıraktım mutfağa gidip geldim ve yüzüstü duruyordu.
bugün birçok kez yine tekrarladı çok hoş oluyor dönmesi:)
evet ya cok guzel oluyo bı gıdıp gelıosun aboww donmus kaydirigubbakcemile2

keremde dönemiyor ya bende takıyorum kafaya ama 1 gün bile farkediyor
meesela kerem ayaklarını tutmaya başladı yatarken

takma cnm kafana hergun yenı bırsey ogrenıyorlar yakında yapmadıgı kalmaz kaydirigubbakcemile3

benimde misafirim var kaynımla kız kardeşim yemekleri yaptım bitirdim 7 gibi sofrayı kurarım
bende çok yoruldum ama

Eee neler yaptınız akşama kızla,ben de Cuma istiyorum misafir çağırmak,ama ne yapacağıma karar veremedim.

Bir derdim var:Eşi ve eşiin Ailesi.

ok cnm tsklr

Eee neler yaptınız akşama kızla,ben de Cuma istiyorum misafir çağırmak,ama ne yapacağıma karar veremedim.

bende mısafır cagırıcamda bu hafta ama bı saydık 20 kısı oldu kafamçokkarıştı 4-5 ksı ayrı ayrı davet edıcez artık
yemek yapmak bısey degıl ılgılenemem yoksa
gelenlerın 11 ı cocuk o sıpayı rahat bırakmazzlar dıe tedırgın oldum

yayla çorbası,
ortaya iftariyelik tabagı(peynir,zeytin, tereyağ vs.)
ıspanaklı saray böreği,
zeytinyağlı barbunya,
garnitürlü tavuk sote,
pilav,
kemalpaşa tatlısı kaymak ile.

Ya ayrı çağırınca da aynı şeyi bir daha yaşamak gerekiyor.Bir kere de bitiveriyor,ama insan hiçbirşey anlamıyor,bebekle ilgilenecek biri olsa yemek anında ,ya da servisi yapmak için biri,kolay da,bebişlerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor,genelde bizim kız akşamları huzursuz oluyor ,ben de çok yakınlar dışında pek kimseyi almayı düşünmüyorum.

bzmkı gunduz uyuyo genelde oyle olsa yemeklerı yaparım ama servıste de bebekle kım ılgılenecek servısı gelen arkadaslardan bırı yapsa o da ıcıme sınmez yakın oturan akraba vs de yok kı cagırayım bebıse baksın. misafırden zıyade cocuklarından korkuyorum ne zmn gelseler bebısın odasa hucum edıyorlar. esım tabı gıderler lunapark gıbı oda dıyor ( oyuncak cok oldugu ıcın) kapısını kılıtlemek ayıp olur laelaelaelaelaelaelaelaelaelae az da dııl kı 11 sıpa abowww parcalarlar benım sıpayı

kızlar bu arada dr. umuzu aradım demir damlası için, ferrro sanol u her bebek tolare edemeyebiliyor dedi ferrum önerdi, tadı güzeldir dedi. ama eczacı kız bunun da pek bir farkı yok dedi. neyse, bakalım görecegiz yarın var mı yok mu...

sultannnnn bak bu mesajını buldum 7 nisanda yazmışsın ben doğurdum diye şirvanı aramıştım canım yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…