2009 Nisan Anneleri buraya

çok sağolun teyzeleri.uyurken nefes alamıyordu hııımm hııımmm diye inliyodu kuzum ya spreyi sıktım rahat etti.

Son düzenleme:

GEÇMIS OLSUN adaşımm
uyurken terlıyormu ecrının kafası. terlıyorsa o yuzden burun tıkanıklıgı da oluyo
cabuk atlatırsınız ıns

GEÇMIS OLSUN adaşımm
uyurken terlıyormu ecrının kafası. terlıyorsa o yuzden burun tıkanıklıgı da oluyo
cabuk atlatırsınız ıns

sağolasın adaşım valla çok terliyor kafası bizimkininde saçlar gür minik bi havlusu var hemen kuruluyorum o derece ıslanıyor.üstünüde değiştiriyorum her uyanışında.terlememesi için ne yapabilirim ki acaba yastığına havlumu sersem çeker teri :uhm:

anlamadım canım ya neden yapacamm ne işe yarıyo .. fisfisfis

bundan önceki mesajında senin resmin ve bebeğinin ayı görünüyor ya,onu sen msj yerine yazdın sanıyorum.Hani herkesin mesaj yazdığında çıkıyor ya,bebeğinin nekadar aylık olduğu falan yazıyor,onu gösteriyor.Sen hazırlamışsın zaten sanırım,o hazırladığını Profiline yapıştırırsan,sen de her mesaj yazdığında görünür.Anlatabildim mi,uzun oldu galiba??

Tuğba Miray da çok terliyor,çarşaf ıslandığı gbi bir de yatağa bile geçiyor yani,o kadar.

oyy canlarım hasta olmasınlar dikkatli olalım annesi kıyamam yaa ecrinin inlemesi gitmiyor kulağımdan.bi ara demir eksikliği terletir bebeklerin kafasını diye konusu olmuştu sanırım ama doktor bişey demedi bugün keşke sorsaydım.demir damlası da kullanmıyorum ben.

geçmiş olsun tuğbacım selende terliyodu o yuzden ben havlu yyadım doktora sorduğumda vitamınle alakası yok dedi bana

evet cnm havlu koy bızde oyle yapıoruz havlu koydugumdan berı bzm burun tıkanıklıgımız bıttı gıbı

geçmiş olsun tuğbacım selende terliyodu o yuzden ben havlu yyadım doktora sorduğumda vitamınle alakası yok dedi bana

bende demırle alakalı dıye duymustum terlemeyıCADIARZU

kızlar ben bugun bıde erene armut verecektım
rendeleyıp tulbentten sıkıp suyunu vereyım dedım ama hıc ıcmedı yuzunu burusturdu
eskı falan mı geldı acaba dıe baktım cok az eskımsıydı bır cımdık seker attım( sakıncalı oldugunu bıldıgım halde) yınede ıcmıyo siz amutu nasıl verıyosunuz

Havlu çarşafların yastık kılıfı da iş görür mü ki,ince mi kalır onlar,hani ağzına yüzüne götürmesin diye..

Ben ilk baştan beri püre olarak veriyorum,ilerde yutma çiğneme problemi olmasın diye böylesi daha iyimiş,çok şükür ki,Miray da yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…