canım yaa noldu?bizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm
merhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.
canım yaa noldu?
maşallah demıre
senağlamasenağlama o zmn benımkı zayıf kalmıs senağlamasenağlama
demırde 4 aylık dııl mı
kızlar ben normalde çok heyecanlı sabırsız hatta endişeli bi insanım sanırım bu bebek yetiştirmeme de yansıdı can şuan sanırım 7*8 aylık bebek gibi beslenio. mama sandelyesinde oturuo sabah kahvaltısı var sonra 10 da meyvesi 12 buçukta öğlen çorbası(içinde bi ben yokum mercimek bile var) 3 de yourdu 6 da kaşam yemeği derken biz sadece uyumadan önce ve uyku arasında mama içiyoruz memeyi zaten bıraktı. doktor kesin kızacak bu çocuk herşeyi yiyo ama kilo alımı yavaşladı ondan memnunum
bizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm
kızlar ben normalde çok heyecanlı sabırsız hatta endişeli bi insanım sanırım bu bebek yetirmeme de yansıdı can şuan sanırım 7*8 aylık bebek gibi beslenio. mama sandelyesinde oturuo sabah kahvaltısı var sonra 10 da meyvesi 12 buçukta öğlen çorbası(içinde bi ben yokum mercimek bile var) 3 de yourdu 6 da kaşam yemeği derken biz sadece uyumadan önce ve uyku arasında mama içiyoruz memeyi zaten bıraktı. doktor kesin kızacak bu çocuk herşeyi yiyo
çığırtma ne bacılar
demir 6 nisan doğumlu.
ama doktorda söyledi zaten iri bi bebek bu dedi.
beslenme uzmanıda ek gıdaya geçme bırak dedi
anne süt çok iyi gelmiş 1 ay daha ek verme 7 aylık çocuk büyüklüğünde
dedi anlayacağın seninki küçük değil bizimki biraz iri.
b.tan sebep işte bgn beni bankadan aradılar burdaki öğretmenlere istemeden kredi kartı çıkarmışlar gittim aldım kullanmıycam zaten ama aldım işte eve geldim aldı cüzdanımdan bu sende duramaz dedi bende annemim yanındaver bana kullannamam zaten dedim ters ters bakıp veremem dedi surat astı gitti yanına gidip sen bna güvenmiyonumu kullanmıycam cüzdenımda dursun sadece dedim öküz gibi bağırıyo ailenin yanında ne dayılanıyon bana diyo oruş diye sustum devamı iftardan sıonra
hımmm patlıcana da bayılırım zaten denesem mı kı agzım sulandıkaydirigubbakcemile3
aman canım yaa hakikaten sudan sebep yani.. oructan oluyor oructan bütün bunlar. sıkma canını.. :teselli:
dilekimm demirciğime maşallah basketbolcu bebek bunlar
teşekkür ederiz teyzesi.Maşallah Demir'e boyu ve kilosu çok iyi.
evlilik yıldönümün kutlu olsun canımbizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm
evet ya ama biz markete gitmek zorundayız ya gitmesemmi evdede bişey kalmadımaluum akşam yaprak dökümü da başlıyor .......dondurmayla keyiff yapacamm
:ecrin_bebek:
maşallah nisan bebklerinin tosunları bunlar heöde anne sütüyle maşallahmerhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.
ay cnm erkek olma faktörünün üstüne bide oruç ekleniyobizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm
hay maşallah ama olsun mamayla şişeceğine faydalı şeyler alsınkızlar ben normalde çok heyecanlı sabırsız hatta endişeli bi insanım sanırım bu bebek yetiştirmeme de yansıdı can şuan sanırım 7*8 aylık bebek gibi beslenio. mama sandelyesinde oturuo sabah kahvaltısı var sonra 10 da meyvesi 12 buçukta öğlen çorbası(içinde bi ben yokum mercimek bile var) 3 de yourdu 6 da kaşam yemeği derken biz sadece uyumadan önce ve uyku arasında mama içiyoruz memeyi zaten bıraktı. doktor kesin kızacak bu çocuk herşeyi yiyo ama kilo alımı yavaşladı ondan memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?