2009 Nisan Anneleri buraya

gülşencim geçici bi dönemdir belki takılma fazla belki diş çıkarıyordur idilcik..gündüzleri o uyudukça sende uyumaya çalış..4-5 aylık bebekler geceleri 10 saat gündüzleride aralıklı olarak 5 saat toplam 15 saat uykuya ihtiyaç duyarlarmış bi yerde okumuştum..

aman yaz canım yaa, sen de böyle at stresini ne olacak...

canım ben çalışıyorum dolayısıyla gündüz uyuma gibi bir şansım yok ne yazık ki.....babaannesi sanırım boş buldukça uyutuyor benim kızı aklıma başka bişey gelmiyor......şimdi uyutma azıcık oyala desem uyumazsa daha kötü olacaktır diye ahkam kesicek...baktığı için minnettarım ama herkes kendi rahatını düşünüyor...oda gündüz dinleniyor diye seviniyordur....aman gülşencim ne yapalım idili veren Allah sabrınıda verir:Saruboceq:

haklısın canım babaannesinin bakması büyük şans en azından için rahat bakıcıdan çok çok iyi ama bence idil geceyle gündüzü karıştırmış durumda...5 saatten fazla uyutmasa bari gündüzleri...yazık kıyamam yaa zor walla

oh bee sonunda bitti buzdolabım temiz oldu valla ne zamandır gözümde büyüyodu.gülşen canım idil bence de geceyle gündüzü karıştırmış olabilir uyku düzeni bozulmuş tamamen eğer gündüz çok uyuyorsa gece doğal olarak az uyur.ama yinede bu pıtırcıklar çok tatlı herşeye değer dimi.

benimki de 6500 gr falan. ama ortalama değerde çıkıyor çizelgelerde napalım annesi gibi şişman olmasın zaten zayıf olsun

ilk tattığında benimki de yüzünü buruşturuyor ama 2-3 kaşık sonra normale dönüyor. bir armut ne kadar ekşi olabilir ki bence değişik bir tat geldiğinden yüzünü ekşitiyordur

benim dayımın oğluna da ananem bakardı. yani kayınvalide bakıyordu. yengem ananemi hep uyarırdı gündüz çok uyutma gece uyumuyor yoksa diye. ama ananem kıyamazdı uykus gelince hemen uyuturdu. inşallah seninki öle değildir ama benim ananem annesinin yapıp bıraktığı mamaları da yedirmezdi tadı kötü diye kendi birşeyler verirdi. gerçi sana söylüyorum ama ben de çalışmaya başlayınca bizim kıza da kayınvalidem bakacak. bakalım biz neler yaşayacağız.

günaydın kızlar.....

süt sağıyorum ama artık sütüm iyice azldı buna çok üzülüyorum eskiden 3-4 saatte süt dolardı şimdi bomboş herhalde emmediği için bitiyor.

canım yaa allah yardımcın olsun. gerçekten zor bir durum. denedin mi uyumasına yakın emzirmeyi??? mesela geceleri uykuda bak bakalım emer mi?? yani belkide denediğin şeyler ama aklıma gelenleri paylaşmak istedim.
bir de aklına takmamaya çalış. aslında süt verme olayı psikolik de diyorlar. yani sen sürekli "aayy olmadı, bak emmedi, ahaa sütüm azaldı,ahaa azalıyor " gibi düşünme. annem hep i " emzireceğim, sütüm olacak, yavrum emecek de. sakın omaz deme" der. geç kalmadın bence bundan sonra böyle devam et.
okuduğum kitaplarda emzirmekten vazgeçip bırakan ama bıraktığına pişman olup tekrar başlayan annelere verilen tavsiyelerde hep olur. tekrar emzirebilirsin diyorlar. dene bence....okuduğum kitapları tekrar karıştıracağim. bir şey bulursam yazarım sana yine... iyi haberlerini alacağıma inanıyorum. sen de inan!.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

valla al benden de o kadar kızım uyumuyor. hele gündüzleri uyuduğu en uzun süre 10-15 dakika o kadar. uyku akıyuor gözünden bana mısın demiyor. ağlıyor bazen paralıyor kendini uyumaya çalışıyor, ninni söylüyor kendine ama nafile kapatmıyor gözünü. bazen canı istediğinde ve sokaktaysak 2 saat uyuyor. valla en son ne zaman 5-6 saat uyumuştum hatırlamıyorum. bir de ben hamileyken de uyuyamıyordum

kızlar bu arada kimler gece çaylarını kullanıyor ve nasıl?? paylaşırsanız sevinirim. malum ben geç geldim o kadar takip edemedim opuyorumnanaktan

selamlarr....
ecrinimize geçmiş olsun sanırım hastamış.. geçmişe henüz bakamıyom pın pın mızmız....
bişiy sorcam...
göğüs pompası almam gerekiyo artık... malum okul başlıyo... hangisini tavsiye edersiniz? ben hiç bilmiyom da...

slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum

slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum

ayyy kötü olmuş be yaaa... geçmiş olsun sana daaa...
sanırım salgın var ammaannn dikkat edelim kıslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…