cnm bak buda benim kızım hiç 6.900 dermisiniz yani doğum kilosuna göre şuanki kilosu normal dedi doktor tabi ben şöle 8 kilo filan olsun istiyorum ama nerdeeeeee
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/4/3172.jpg
amaan süper bu kız annesi ısır yanaklarını işte daha ne kilosu istiyosun 6900 diyosun ama fotoya bakınca elayla aynı görünüyolar bence
aman artık saldım ya boşveeeeerrrkızlar bebişlerimiz kilo alıyor almasınada bizim kilolar ne olacak kendimden nefret etmeye başladım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah ağzından yel alsın bazen şüphelenmiyor değilimsultancım emzirmeyi kestiysen 4-6 hafta içinde regl olabilirsin -tabii hamile değilsen :kedi:
kızlar ben ne yapim ya benimde kotlarım 26 beden ama denediğim kot galiba 30veya 32 beden ben oldum bildiğiniz danaaaaaaaa
canım o kota varya zorla girdim zannetmiyorum 32 beden olduğumu yani ki düğmesi bile kapanmadı delikafadulden tartıya çıkmakdan korkuyorum en son tartıya çıktığımda 79 kiloydum bennnnnnn daha önce 57 kiloydumm yaaaaaaa gözüm yok 57 de 60 olsamda veyada 65 olsamda oluryani sen 30-32 ile dana olduysan ben oldum fiiiilllll, banyoya giirince de su aygırıyıımmm, mor giyininceee milka ineği oluyorummafoldumben
yinemi kilo mevzusu kaçsam mı ne yapsam
62 63 kiloyla kiloluyum diye yakınıyosunuz Allahın gücüne gider valla bizimde gücümüze gider:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?