bebelac iletişimdenmi numune istiyorsunuz
evet sizin yediğiniz yoğurttan ver dedi danone mesela dedi.
tavuk suyunda sebze haşlama işine ne diyosunuz kızlaaar hadi sebze yapıcam kızıma heveslendim.tavuk suyunda haşlasam ağır gelirmi
kızım sen anne sütü veriyosun dahacoştun heeevet sizin yediğiniz yoğurttan ver dedi danone mesela dedi.
tavuk suyunda sebze haşlama işine ne diyosunuz kızlaaar hadi sebze yapıcam kızıma heveslendim.tavuk suyunda haşlasam ağır gelirmi
dilek ya anlamadım nasıl yani ben emzirmiyorum 2 haftadır falanek gıdaya yeni geçiyoruz sadece ara öğün gibi 11 civarı meyve suyu veriyorum pazar günü de öğleden sonrasının ara öğünü olarak yoğurt başlıycaz
benimki de emzik ve biberon almıyor ağzına verince öğürüyor ağlıyor ben de artık denemiyorum:ecrin_bebek:
ben de 4. ayda regl oldum ,bunda kiloların etkisi büyük ne kadar çok yağ o kadar çok östrojen bu da sonuçta erken regl olmanı kolaylaştırıyor
ya ben sinir oldum şu hero baby e mailimi giriyorum daha önce kaydedilmiş bi mil diyo bi kaç tane mail adresi denedim üstelik..Aaa bu arada bana da Hero Baby den geldi numune,onu söylemek için girdim,unutmuşum.
1 adet Karışık meyveli kavanoz maması
1 adet Sütlü Armutlu 8 Tahıllı kaşık maması
1 adet Sütlü bisküvili Muzlu kaşık maması
1 adet Organic Kahvaltı Saati kaşık maması
1 adet Organic İyi Geceler kaşık maması
1 tane de Bilgilendirme kitapçığı
her bebek bir değilki dert etme illak çıkacak dişleri çıkınca bişey farketmicek
hem ne kdar geç çıkarsa o kadar geç çürürmüş
bu arada kerem çok iştahsız 1 gibi 90cc mama yedi bidaha bişi yemedi
Danone dediğiniz bildiğimiz büyükler için olan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?