2009 Nisan Anneleri buraya

dr bızede demır damlası verdı
prospektusunde meyse suyu veya mamaya karıstırlıarak verılıbılır yazıo bu sekılde veren varmı arkadaslar
bı de cok pıs kokuo
kuzum un agzı bıle kokuo bı sure verdıkten sonra
sızınde oyle mı

canım bu seferde kattığın meyva suyunun tadını bozduğu için o meyvadan tiksinebiliyomuş bebişler sölim dedim

merhaba benim oğlum eylül 13 de 5. ayını bitirecek biz daha demir damlasına başlamadık .ama rota aşısının ilk dozunu yaptırdık ve hiç bir yan etkisini görmedim .

herkese iyi gecelerrrr
ya bi türlü giremedim bugün evde temizlik vardı
arkasından haber almış gibi kirletmeye misafir bastırdı
umarım herşey yolundadır herkes iyidir.
biraz geçmişi okuyayım.

bizde nisanda dolduracaz daha doktora kontrola götüremedim tatildeydik. 6 eylülde götüreceğim. bakalım o zamn verir herhalde anladığım kadarıyla ferrum iimiş ferro sanol acı diyolar

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerrrr
ya bi türlü giremedim bugün evde temizlik vardı
arkasından haber almış gibi kirletmeye misafir bastırdı
umarım herşey yolundadır herkes iyidir.
biraz geçmişi okuyayım.

tamam işte tam misafir gelecek zaman ii omuş işte canım. neden kimsesizsin hayırdır:))))CADIARZU

anladım haklısın ozaman eşler en büyük destek insana o ykken bebişe bile zor bakıyorum nwerdeyse allah kavuştursun ne diim :))

anladım haklısın ozaman eşler en büyük destek insana o ykken bebişe bile zor bakıyorum nwerdeyse allah kavuştursun ne diim :))

valla öyle akşam gelip bir saat ilgilenmesi bile baya dinlendiriyo.
benim kızım da çok yardımcı oluyodu enazından kardeşini oyalıyodu
bu arada bende bi işimi hallediyodum. neyse bir hafta kaldı dönecek annesinin kuzusu.
bu arada bu sıpalar büyüyünce çok vefasız oluyolar.
kızıma gitme ben seni çok özlerim diyorum
annecim özlersen tişörtlerimi koklarsın dedi gitti sıpa.
ahh emeklerim ahhh

kızlar bu arada arzu06 nihayet evine taşındı yerleşti hatta ben dün ona çay içmeye gittim.
daha doğrusu o bana gelmişti ama evde çaydanlığın altını açık unuttuğunu farkedince topladık bebişleri ona gittik. henüz telefon ve interneti bağlanmadığı için giremiyo.

selam kızlar,

ah bu sidal ne kadar bilmiş böyle! demek t-shirtlerimi koklarsın hee!
valla site genelde açık ama ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum..bu hafta doktora mülakatları falan vardı..doktoraya kabul edildim bakalım dersler emirle nasıl olacak..önümüzdeki hafta tezimi son haline getirmek için sürekli okulda olmam gerekecek ayın 15 indede sunum yapıcam..noluuur dua edin benim için..bitsin artık bu çile...!

bu gün emire buharda patates ve havuç pişirdim içinede yoğurt koydum biraz..daha yumuşak bir kıvam alsın diye..önce suratını falan ekşitti ama bi taraftanda istedi..bi kaç kaşık verdim fazlasına cesaret edemedim açıkçası ama sevdi..
kızlar benim sormak isteğim bir şey var; bebekleriniz gözlerini sık kırpıyorlarmı? emir sabit bir noktaya gözlerini hiç kırpmadan çok uzun süre bakalbiliyor..babasıda bende denedik gözümüzün içine hiç gözlerini kırpmadan bakıyor biz dayanamıyoruz gözlerimiz sulanıyor..buna dikkat ettiniz mi hiç?yani var mı sizde de böyle bir şey?belki ne saçma bişeye takılmış diyeceksiniz ama ışıklı şeyler ve dahası ampuller çok dikkatini çekiyor ve aynı şekilde florasan, ampul vs.. bakıyor..gözleri bozulacak diye korkuyorum.

evet çok uuzun süre bakabiliyorlar... bende farkettim özellikle uykusu geldiği zaman bi yere sabitleniyor.. öylece uyuyor. geri kalan vakitlerde de öyle uzun bakabiliyor. normal sanırım

tezinde başarılar....

saol canım..ya biz bu konu için dr a falan gitmeyi düşündük..ama genel bi durum anlaşılan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…