2009 Nisan Anneleri buraya

kolay gelsin, allah yardımcın olsun...bu işler bu yaramazlarla çok zor oluyo..kaydirigubbakcemile

saolasn canm
vallla bugn zeynebe fitil verdim 5.30 bi verdim 8.38 kalktı 10 eve geldik kardeşim ayagında salladı uyyuttu hala uyyo nazar degmesnn dee bugn kuzum benden yanaaaaaa zaten sahura kadar yatmıcamm yatarsamda sahurda kalkıp 6 kadar çalşrmm

bende çalışayım dedim ama hiiiç canım istemiyo..yapılacak bi kaç çizim var onları bari tamamlayayım dedim, ama yapmıcam galiba kaydirigubbakcemile3

evet kullanıyoruz ve aşı yaptırdık.

canım basarılar. valla ben girmeyecegim yarın. çok dersim var kalan. saldım gitti bu sene. seneye uzatıyorum çaresiz..

senin kız da fenaymıs yani hee.. yaz bu lafı bir kenara. seni özledim falan derse bir gün yapıştırıverirsin t shitlerimi kokla kızım diye

bzmkı ferro sanol acaba baska damlamı alıp versem
yaaaa

ferrum al canım ferro sanol igggreeennçç!

hadi bakalım hayırlı olsun. sıkı bir çalışma dönemi seni bekliyor...

bizimki de yapıyor özellikle uykusu geldigi zaman. sanki gözleri acık uyuyor gibi. ben bazen elimle kapatıyorum göz kapaklarını. ölülerin kapatırlar ya. tövbe tövbe.... ve ışık da çok dikkatini çekiyor evet..

bu arada sayfa sürekli açık dediğim gibi ama çok okuyamıyorum sadece gözüme takılanlardan bazıları;ilayda85 adında yeni bi arkadaş katılmış aramıza hoşgelmiş..ben hikayesini okuyamadım ama kızkardeşim 85 li o merak edip okumuş ve bana anlattı.çok üzüldüm.bundan sonrası için allah yardımcısı olsun..

bide emelcim pompa sormuş..ben elektrikli denedim kullanamadım..aventin manuelini kullanıyorum ve çok memnunum..üstelik emir hiç emmediğinden neredeyse 4 aydır sürekli sağıyorum.

ya bu arada şu ticker ını değiştirsen artık diyorum. emir bebek geldiiiiiiiiiiiiiii yap sen onu :))

ya ne bilim cnm bazı bebklerinki çıkmış galiba benim sıpanın dişleri çok kaşınıyo ama çıkmadı bi türlü
Benim arkadaşımın oğlu var,7 aylık,daha onun bile çıkmadı,6 aya kadar sadece anne sütü almış bebek,belki ondandır?
Maşallah Ela'ya,ele avuca sığmaz artık o )

bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzhihoyyyt
Nice mutlu senelere!

evet,onu dedim,ben ilk anda yanlış yaptım sandım ama meğer tatlının özelliği oymuş.

milupa ve hero babyden mail geldii yollicaklarmış kaç günde gelirkiiiiiiiiiii
Ben Hero Baby e mail atalı 1 hafta olmamıştır,geldi.

Biz de bu akşam yemeğe davetliydik,orada bir tane yürüteç vardı,Miray ı ona koydum ama bir tekerleği kırıkmış,kuzucum süremedi,zaten pek de anlamadı ne yapacağını.

bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzhihoyyyt
nice seneleree

yarım sünnetli nasıl oluyo yaw

bol şans canımm

kızlar benimde doğumdan sonra göbeğimde kat oluştu nasıl düzleşir acaba artık oturmaktan utanıyorum kat kat duruyor
vallabi yolunu bulursan banada söle
hay maşallah
sidale bak sen nelerde bilirmiş:))

tuğbiş hemen cvp gelior

bizde bu akşam iftarda misafirlikteydik keremin düzeni bozuldu 12 de uyudu zırlaya zırlaya

Milupa nın numune yeri nerede yahu,ıletişim demeyin,iletişimden sonra nereye yazacağız,Milupa@milupa.com.tr ye mi

Biz de bu akşam yemeğe davetliydik,orada bir tane yürüteç vardı,Miray ı ona koydum ama bir tekerleği kırıkmış,kuzucum süremedi,zaten pek de anlamadı ne yapacağını.

anlamıyorlar zaten ben 5 dk koyuyorum anca önundekı oyuncaklarına bakıo

tuğbiş hemen cvp gelior

bizde bu akşam iftarda misafirlikteydik keremin düzeni bozuldu 12 de uyudu zırlaya zırlaya

misafır gıtmek ve mısafır agırlamak zor ıs sıpalarla
ayıptır soylemesı mısafır gelmesını bıle ıstemıorum galıba :kedi:

bebek bezi firmalarından da bez istesek fazlamı olurki:))

onuda yaparızz nolcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama 2-3 tane yolluyorlarmıs

Milupa nın numune yeri nerede yahu,İletişim
demeyin,iletişimden sonra nereye yazacağız,Milupa@milupa.com.tr ye mi
ewet cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…