2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu arada annem bizim gelinimize çocuğu senin yatağına yatırma diye tembihlerdi ama o da rahat ediyor diye dinlemedi şimdi yeğenim kendi yatağında yatmayı hiç sevmiyor annesinin yatağında yattımı deliksiz uyuyor kendi yatağından kalkmış geçen gece annesinin yatağına gidecekmiş düşmüş.çok huysuzlanırsa abim çekyatta yatıyor yeğenim annesiyle.velhasıl küçüktür anlamaz demeyin alıştırmayın kendi yatağınıza.

hadi yaaa benimki de alıştı desene, kendi yatağında 15-20 dakika uyuyor benimkine yatınca 2 saat .ni olcek şimdi ?:1no2:

canım çok çok geçmiş olsun çok temkinli olmak lazım film temiz çıktıysa sanırım bişey olmaz bizimde olmuştu filimler felan insan çok kötü oluyo .... geçti bitti inşallah allah bi daha göstermesin

ayyy yerim ben onu yaaa kardeşinin badisine bakıcakmış öle mi canım yaaa

hadi geçmiş olsun bitti gitti ben bu sen hiçbir sınava giremedim malumunuz doğum v.s. bakalım seneye başlıycak tekrar maraton ...

alıştı bileeee bi<imkide sabah 04.00 sonra yanımızda yatıyo yatağına koysam dön sağa dön sola uyandırıyo kendini yanıma ala ala alıştırdım sanırım
şimdide unutturmaya çalışcaz ben de istemiyorum yanımda yatağımda alışmasını çok zor oluyo kendimden bilirim bende annemleri bırakmazmışım hihihihi

günaydın hepinize .................

günaydın kızlar bizimki pek aydın başlamadı ama günün devamı güzel olur umarım
annemler bizde allahtan annem çok yardım ediyo ama tam yemek yaparken çamaşır yıkanıp elanın meyva suyunu sıkarken sular gitti her yer heryerde üzerine gittim elimide yaktım şimdi sinirden bıraktım herşeyi geldim buraya halbuki bugünü kendime ayırıp elya bayramlık bişeyler faln bakıp gezecektim ( banyoda yapamıyorum şimdi.neyse geçmişi okuyayım biraz da kafam dağılsın

yaa tuğbacım aynen bizim yaramazda alıştı galiba bizim yatağımıza bunu yazdığın iyi olmuş cnm hemen müdahele ediyim...kıyamıyorum kendi yatağı dar geliyo artık...Kızlar bu arada ben umutu kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum zor olurmu?? bebişlerle odayı ayıran varmı???

günaydınlar kızlar .....

çok kötü bir gece geçirdik sabaha kadar ıhh ııhhh sürekli kalktım ağzından memeyi atıyor başlıyor ağlamaya 3,5 fitil attım hiç değişiklik olmadı,yatmadan 50 cc süt vermiştim sabah 80 cc yi zar zor içirdim sonra bebe bisküvisine devam aması koydum nafile ağzında 10 dakika tutuyo ama yutmuyor çok hayret bişey yaptığı şeyi normalde 2 yaşında falan yapıyorlar zamane çocukları allah günah yazmasın yemek saatlerinde çocuğumdan soğuyorum çünkü ona 1 yudum birşey içirmek çooooooooook zor emmeyen bebeği büyütmek çok zormuş allah yardımcımız olsun.

burcu arda,canım çook geçmiş olsun okurken gözlerim yaşardı meleklerimizi allah korusun zaten onları koruyan melekler var allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler.

günaydınlar iyi hafat sonları 1 1 haftayı bitirdik okul maceramızda annem baktı 4 saat cerene iyiydi kaşık maması yiyor ben yokken heronun sütlü pirinçli varyaa nasıl seviyo tabağı görünce ağzını açıp çırpınıyo sıpa bayıldı ona şükür ityi yiyo günde 1 öğün verdik şimdide bu hafta ülker gogle muzlu pirinç unu aldık bgn deniycem ne olcak bakalım

yusuf artık istemediği şeyleri eeeeeeeeee diye red edidiyor zorlarsam avazı çıktığınca bağırıyor,gün içinde sürekli sesler çıkarıyor ve sürekli hareket halinde kendi etrafında dönüyor oyun parkını sevmiyor beni görmesi lazımmış pis sıpa.

küçükken sorun olmuyordur da biraz büyüdülermi babayıda istemiyor yaramazlar üçümüze bu yatak dar gelir deyip kocişlerden ayırırlar valla :) gerç, benimki alışsaydı babasını değil beni postalardı zira babaya fecii aşık :)

biz de istiyoruz ayırmak,eşimle gece her yatırışımızda bu sepet artık dar geliyor deyip yine oraya yatırıyoruz,ayrılamadık kızımızdan.
Benim de eşim Miray sabah 6 da uyandıktan sonra bizim yanımıza alıyor,çok hoşuna gidiyor onunla oynamak,aslında bıraksa kendi kendine uykuya dalacak ama onun aaaa uuuuu larına dayanamıyor.

benim favorim de sütlü pirinçli.
ben de herodan numune gelmişti ya,Organic kahvaltı(pekmezli) verdim ,Miray resmen sevmedi,ilk verdiğimde yüzünü bir buruşturdu ki,şimdiye kadar sevmediği tek bu oldu.Ben oruçlu olduğum için tadına bakamadım ama kokusu kötüydü gerçekten.
Hero nun Organic olanlarında şeker yokmuş bu arada.

burccuarda çok geçmiş olsun cnm içim gitti resmen.bizimkide bizim yatağı seviyo ama artık hep kendi yatağına koyuyorum bende sizin gibi bunu fark ettikten sonra kızlar.odayıda bu ay ayırcaz inşallah ama banada çok zor olcak gibi geliyo
ekim gözünaydın cnm iyi geçmiş sınavın

kızlar bu arada elanın baby tvde sevdiği 2 çizgifilm var toplasan 3-4 dk sürüyo ama onlar çıkınca izliyo ve rsmen onlara her çıktığında gülüyo çok seviyo yaa büyüdü de onlar bile hoşuna gidiyo tepki veriyo ya

aslında artık odalarına geçirsek iyi olur elifcim...bizde sizin gibi her gece kıyamıyoruz uyuyuş şekline..bizimki yüzüstü yatıyo elleride uçak gibi tam açıyo ama yatağının darlığından açılmıyo oda yolunu bulmuş çapraz yatıyo zavallım ellerini açmak için...walla bunların aklı bi ererse bidaha hayatta geçmezler başka odaya...

günaydın kızlar.......elifçim gelmişsin gece ama ben demekki kapatmışım......valla bu gece kızım beni çok mutlu etti...hani yazmıştım ya gece 3 te inşallah 6 ya kadar uyur diye maşallah diyeyim 8 ekadar uyumuş çok şükür....bir sevindim valla uzun zamandır böyle uyumamıştım yaşasın....
bu arada geçmiş olsun kayra bebeğe Allah yaşatmasın bir daha......ben idilin odasını 2 aylıkken ayırdım zaten bambuyu hiç sevmemişti benim ki..yandaki satenleri elleyip uyanıyordu.....kendi odasına bazen gecede 20 tur yapsamda almıyorum yanıma....yanımdaki bambuda boş duruyor sanki evde 2 bebek var:)) şimdi yine uykuya yattı benim ki bende dinleneyimde biraz evle ilgileneyim

selammm.. herkese güzel bir gün mutlu bir hafta sonu diliyoruz...

kayra ya geçmiş olsun bişiy çıkmamasına, sabah gülücükler atmasına sevindim...

yaaa bişiy sorcam sabahtan beri "ilayda" isimliyeni arkadaşın hikayesini arıyom bulamıyom... geçmişi okurken serap yazmış dikkatimi çekti... bilen acil cevap verebilir mi ÇATLAYACAM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…