kızlar bu arada annem bizim gelinimize çocuğu senin yatağına yatırma diye tembihlerdi ama o da rahat ediyor diye dinlemedi şimdi yeğenim kendi yatağında yatmayı hiç sevmiyor annesinin yatağında yattımı deliksiz uyuyor kendi yatağından kalkmış geçen gece annesinin yatağına gidecekmiş düşmüş.çok huysuzlanırsa abim çekyatta yatıyor yeğenim annesiyle.velhasıl küçüktür anlamaz demeyin alıştırmayın kendi yatağınıza.
slmm kızlarrrrrrr biraz önce geldimmm sınavdan hukk güsel geçiiiiii muhasebeyi seneye bıraktımm çünkü anlamıyorumm ya hoca tutcz yada halkegitime falan giderim yarında iktsat varr kızlar bunuda atlattm mı okkkk
günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep
o bilmiş görecek gününü bi gelsin bayramlık falan yok.
bu arada çaktırmadan bizim fotoğrafları kardeşininde badysini almış giderken
telefonda söylüyo ben özleyince bakıyorum kokluyorum diye.
çok çok geçmiş olsun canım. insanın ömründen ömür gidiyo valla böyle şeyler olunca.
neyseki bişeyi yokmuş.
slmm kızlarrrrrrr biraz önce geldimmm sınavdan hukk güsel geçiiiiii muhasebeyi seneye bıraktımm çünkü anlamıyorumm ya hoca tutcz yada halkegitime falan giderim yarında iktsat varr kızlar bunuda atlattm mı okkkk
kızlar bu arada annem bizim gelinimize çocuğu senin yatağına yatırma diye tembihlerdi ama o da rahat ediyor diye dinlemedi şimdi yeğenim kendi yatağında yatmayı hiç sevmiyor annesinin yatağında yattımı deliksiz uyuyor kendi yatağından kalkmış geçen gece annesinin yatağına gidecekmiş düşmüş.çok huysuzlanırsa abim çekyatta yatıyor yeğenim annesiyle.velhasıl küçüktür anlamaz demeyin alıştırmayın kendi yatağınıza.
yaa tuğbacım aynen bizim yaramazda alıştı galiba bizim yatağımıza bunu yazdığın iyi olmuş cnm hemen müdahele ediyim...kıyamıyorum kendi yatağı dar geliyo artık...Kızlar bu arada ben umutu kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum zor olurmu?? bebişlerle odayı ayıran varmı???kızlar bu arada annem bizim gelinimize çocuğu senin yatağına yatırma diye tembihlerdi ama o da rahat ediyor diye dinlemedi şimdi yeğenim kendi yatağında yatmayı hiç sevmiyor annesinin yatağında yattımı deliksiz uyuyor kendi yatağından kalkmış geçen gece annesinin yatağına gidecekmiş düşmüş.çok huysuzlanırsa abim çekyatta yatıyor yeğenim annesiyle.velhasıl küçüktür anlamaz demeyin alıştırmayın kendi yatağınıza.
yaa tuğbacım aynen bizim yaramazda alıştı galiba bizim yatağımıza bunu yazdığın iyi olmuş cnm hemen müdahele ediyim...kıyamıyorum kendi yatağı dar geliyo artık...Kızlar bu arada ben umutu kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum zor olurmu?? bebişlerle odayı ayıran varmı???
günaydınlar iyi hafat sonları 1 1 haftayı bitirdik okul maceramızda annem baktı 4 saat cerene iyiydi kaşık maması yiyor ben yokken heronun sütlü pirinçli varyaa nasıl seviyo tabağı görünce ağzını açıp çırpınıyo sıpa bayıldı ona şükür ityi yiyo günde 1 öğün verdik şimdide bu hafta ülker gogle muzlu pirinç unu aldık bgn deniycem ne olcak bakalım
biz de istiyoruz ayırmak,eşimle gece her yatırışımızda bu sepet artık dar geliyor deyip yine oraya yatırıyoruz,ayrılamadık kızımızdan.
Benim de eşim Miray sabah 6 da uyandıktan sonra bizim yanımıza alıyor,çok hoşuna gidiyor onunla oynamak,aslında bıraksa kendi kendine uykuya dalacak ama onun aaaa uuuuu larına dayanamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?