2009 Nisan Anneleri buraya

forumlarda hayatın içinden,alt forum eş ve eşin ailesşi-,dertleşmek istiyorum

aferin idile büyüyo artık annesi hep bööle olucak üzmücek artık seni inşallah valla birileri uyudum çok şükür deyince ben seviniyorum çook banada çocuk büyütmeyle ilgili gelen en zor şey uykusuzluk çünkü

kızlar bizim yatışımız komik

burası sıcak olduğu için oturma odasında yatıyoruz yatak odası sıca k oluyo..oturma odasına bi yorgan seriyorum. üzerinde çağan ile ben yatıyoruz koltuğun birinde de babiş yatıyorr... babişi okul açılmadan önce uyandığımız zaman yatak odasına göeriyodum malum oruçlu erken kalkmasın die. ama şimdi okullar açıldığı için sabah 7 de bizimkini kaldırıyorum 1,5 saat falan oynuyorum ki ben giderken uyuyakalsın babasına huysuzluk etmesindiye.. sonra emziriyorum çıkıyorum uyuyumamışsa bile benden sonra uyuyomuş kendi kendine.. ..

bu sırada diklemesine yatıyoruz sabah ise yatay olaak kalıyoruz o döndükçe gece bende dönermişim yatak emziriyorum çok kolay oluyor ...eskiden göğüsler büyük diye üzülüyodum şimdi hayrını görüyorum.. ben uyuyakalırmışım emziriken bebişimde doyunca uyurmuş:))

kıslar çoook teşekkür ediyorum.... özellikle ceyocum sana:) yormadın beni... ohh beeee.... ama üzüldüm ilaydaya.... Allah yard etsin... kimseyi şaşırtmasın özellikle eşlerimizi.... artık dışarı çıkabilirim....inanmıcaksınız ama meraktan çıkamadım......

allah iyiliğini versin meraklı şey seni kaydirigubbakcemile3

büyük geçmiş olsun, Allah koruyor bebekleri çok şükür
bebişleri kendi yataklarında uyutmak en doğrusu aslında
insan yıllar geçse de unutmuyor böyle şeyleri

ihsaniyede asya spor tesisleri var, tavsiye ederim, hocaları ve programları iidir

gunaydınlar bana göre tabi
kayra bebeğe geçmiş olsun allah korumuş canım
gulşencim çok sevındım canım idilin senı uyutmasına onun yerinğ selen aldı bu gece sabah 5 te uyudu haliyle 10 da kalktı şimdi gene yatttı bızdede babası aktığı için bende 12 ye kadar uyudum valla şimdide hazırlık yapıcam akşama misafirlerim var

canım cok gecmiş olsun gercekten cok üzüldüm

valla canım benim kızım öyle değil maalesef. hanımı ilk günden beri yalnız bırakır bırakmaz basıyor yaygarayı... işin kötüsü o kadar çok ağlamaya başlıyorki hemen tıkanıyorum. yoksa ben değil katılana kadar 3-5 dakikadan fazla ağlatmadım. dedim ya zaten direk katılıyor ağlamaya başlayınca.

yani sen 30-32 ile dana olduysan ben oldum fiiiilllll, banyoya giirince de su aygırıyıımmm, mor giyininceee milka ineği oluyorummafoldumben
al benden de o kadar :)))

AAA NASIL ALIŞTIRIYOPRSUN KESİNLİKLE ALMIYOR BİZİMKİ EVDE 5-6 TANE EMZİK VAR HİÇ BİRİNİ ALMADI HER YOLA BAŞVURDUM.. :uhm:
ama bu haksızlık yaaa... benim kızımda almıyor almayacak da sanırım... alışmamış olması iyi hem de alışsa belki yalnız uyurdu ama olmadı. bizde de 5-6 adet emzik oldu....

canım yaa çok geçmiş olsun :1hug: özellikle bebekliklerinde bari yaşamasak bu olayları. ömrümüzden ömür gidiyor vallaa. ben okurken bile fena oluyorum.

canım çok geçmiş olsun. Allah korumus.Sen de bebişi düşenler kervanına katıldın desene...

sevindim canım iyi geçtigine..

canım bu fitil paranox fitil mi? 3,5 fitil çok değil mi? bizim dr. yarım attırıyor eger paranoxsa ki prospektüsünde de yazar zaten..

çok sevindim canım yaa.. inşallah hep böyle devam eder..

canım sana mı söylemiştim bilmiyorum ama yine yazayım. bebekleri yatarak emzirmek, biberonla beslemek orta kulak enfeksiyonuna sebep oluyor.

bu arada dün biz de bir badire atlattık. kızımı beşiğine koymuştum. orada oynuyordu biz de iftar hazırlığı yapıyorduk annemle. kızım birden ağlamaya başladı. annem koştu yanına. kendi beşinden yatak korumalarından kurtulup aşağı kaymış. düşmemiş ama kayarak aşağı inip yerde oturmaya başlamıştı. ne kadar korktuğumuzu/korktuğunu anlatamam. düşse ben de çıldırırdım sanırım. çok şükür mevlam her zamanki gibi kusursuz yaratmış bebeklerimizi. bebeklik dönemlerinde düşmeler, çarpmalar vs bunlara dayanıklı oluyorlar ama bizler ruhen o kadar dayanıklı değiliz...

evet daha önce bahsetmiştin ama böylede alıştık bakalım... azar azar vazgeçirmeye çalışayım bari saol..

çok geçmiş olsun.. dikkat etmek lazım işte. kaşla göz arasında derler ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…