selammm.. herkese güzel bir gün mutlu bir hafta sonu diliyoruz...
kayra ya geçmiş olsun bişiy çıkmamasına, sabah gülücükler atmasına sevindim...
yaaa bişiy sorcam sabahtan beri "ilayda" isimliyeni arkadaşın hikayesini arıyom bulamıyom... geçmişi okurken serap yazmış dikkatimi çekti... bilen acil cevap verebilir mi ÇATLAYACAM....
kıslar çoook teşekkür ediyorum.... özellikle ceyocum sana:) yormadın beni... ohh beeee.... ama üzüldüm ilaydaya.... Allah yard etsin... kimseyi şaşırtmasın özellikle eşlerimizi.... artık dışarı çıkabilirim....inanmıcaksınız ama meraktan çıkamadım......
günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep
mügecim nice mutlu yıllara..a.s.
ya bursalı annecikler sultan seher elif spor salonuna gitmek istiyorumkaydirigubbakcemile2 sizin bildiğiniz iyi bir yer var nı,, beyge var ama fiyatını falan bilmiyorum sayfası da açmıyor, bir de fit24 diye konak caddesinde bir yer var ordan mail gelmş eşime bir fikriniz var mı siz gidiyorsanız veya çevrenizde giden varsa
günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep
valla canım benim kızım öyle değil maalesef. hanımı ilk günden beri yalnız bırakır bırakmaz basıyor yaygarayı... işin kötüsü o kadar çok ağlamaya başlıyorki hemen tıkanıyorum. yoksa ben değil katılana kadar 3-5 dakikadan fazla ağlatmadım. dedim ya zaten direk katılıyor ağlamaya başlayınca.Zaten katılana kadar ağlatma canım,ben de Sultan ın dediği gibi yapıyordum ilk başta,ama ağlaması sanki kendi kendine ninni söyler gibiydi.Bakıyordum ninnisi kesilmiyor,demekki bir sorunu var deyip alıyordum,ya gaz çıkarıyor,ya da meme verdiğim zaman emiyordu.sonra yine kaldığımız yerden devam..Bazen yeni emzirip yatırdığımda yine ağlıyordu,ilk zaman diyordum ki,karnı tok,uyusun.Ama bakıyorum susmuyor,yine emziriyordum,yine emiyordu,bazen kendi tam doymamışken de bırakabiliyormuş memeyi,ya da memeye alıştığı için onunla uyumak istiyordu.Şu anda da zaten emerek uyuyanlardan oldu.
al benden de o kadar :)))yani sen 30-32 ile dana olduysan ben oldum fiiiilllll, banyoya giirince de su aygırıyıımmm, mor giyininceee milka ineği oluyorummafoldumben
ama bu haksızlık yaaa... benim kızımda almıyor almayacak da sanırım... alışmamış olması iyi hem de alışsa belki yalnız uyurdu ama olmadı. bizde de 5-6 adet emzik oldu....AAA NASIL ALIŞTIRIYOPRSUN KESİNLİKLE ALMIYOR BİZİMKİ EVDE 5-6 TANE EMZİK VAR HİÇ BİRİNİ ALMADI HER YOLA BAŞVURDUM.. :uhm:
canım yaa çok geçmiş olsun :1hug: özellikle bebekliklerinde bari yaşamasak bu olayları. ömrümüzden ömür gidiyor vallaa. ben okurken bile fena oluyorum.günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep
slmm kızlarrrrrrr biraz önce geldimmm sınavdan hukk güsel geçiiiiii muhasebeyi seneye bıraktımm çünkü anlamıyorumm ya hoca tutcz yada halkegitime falan giderim yarında iktsat varr kızlar bunuda atlattm mı okkkk
günaydınlar kızlar .....
çok kötü bir gece geçirdik sabaha kadar ıhh ııhhh sürekli kalktım ağzından memeyi atıyor başlıyor ağlamaya 3,5 fitil attım hiç değişiklik olmadı,yatmadan 50 cc süt vermiştim sabah 80 cc yi zar zor içirdim sonra bebe bisküvisine devam aması koydum nafile ağzında 10 dakika tutuyo ama yutmuyor çok hayret bişey yaptığı şeyi normalde 2 yaşında falan yapıyorlar zamane çocukları allah günah yazmasın yemek saatlerinde çocuğumdan soğuyorum çünkü ona 1 yudum birşey içirmek çooooooooook zor emmeyen bebeği büyütmek çok zormuş allah yardımcımız olsun.
burcu arda,canım çook geçmiş olsun okurken gözlerim yaşardı meleklerimizi allah korusun zaten onları koruyan melekler var allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler.
günaydın kızlar.......elifçim gelmişsin gece ama ben demekki kapatmışım......valla bu gece kızım beni çok mutlu etti...hani yazmıştım ya gece 3 te inşallah 6 ya kadar uyur diye maşallah diyeyim 8 ekadar uyumuş çok şükür....bir sevindim valla uzun zamandır böyle uyumamıştım yaşasın....
bu arada geçmiş olsun kayra bebeğe Allah yaşatmasın bir daha......ben idilin odasını 2 aylıkken ayırdım zaten bambuyu hiç sevmemişti benim ki..yandaki satenleri elleyip uyanıyordu.....kendi odasına bazen gecede 20 tur yapsamda almıyorum yanıma....yanımdaki bambuda boş duruyor sanki evde 2 bebek var:)) şimdi yine uykuya yattı benim ki bende dinleneyimde biraz evle ilgileneyim
kızlar bizim yatışımız komik
burası sıcak olduğu için oturma odasında yatıyoruz yatak odası sıca k oluyo..oturma odasına bi yorgan seriyorum. üzerinde çağan ile ben yatıyoruz koltuğun birinde de babiş yatıyorr... babişi okul açılmadan önce uyandığımız zaman yatak odasına göeriyodum malum oruçlu erken kalkmasın die. ama şimdi okullar açıldığı için sabah 7 de bizimkini kaldırıyorum 1,5 saat falan oynuyorum ki ben giderken uyuyakalsın babasına huysuzluk etmesindiye.. sonra emziriyorum çıkıyorum uyuyumamışsa bile benden sonra uyuyomuş kendi kendine.. ..
bu sırada diklemesine yatıyoruz sabah ise yatay olaak kalıyoruz o döndükçe gece bende dönermişim yatak emziriyorum çok kolay oluyor ...eskiden göğüsler büyük diye üzülüyodum şimdi hayrını görüyorum.. ben uyuyakalırmışım emziriken bebişimde doyunca uyurmuş:))
canım çok geçmiş olsun. Allah korumus.Sen de bebişi düşenler kervanına katıldın desene...
sevindim canım iyi geçtigine..
canım bu fitil paranox fitil mi? 3,5 fitil çok değil mi? bizim dr. yarım attırıyor eger paranoxsa ki prospektüsünde de yazar zaten..
çok sevindim canım yaa.. inşallah hep böyle devam eder..
canım sana mı söylemiştim bilmiyorum ama yine yazayım. bebekleri yatarak emzirmek, biberonla beslemek orta kulak enfeksiyonuna sebep oluyor.
bu arada dün biz de bir badire atlattık. kızımı beşiğine koymuştum. orada oynuyordu biz de iftar hazırlığı yapıyorduk annemle. kızım birden ağlamaya başladı. annem koştu yanına. kendi beşinden yatak korumalarından kurtulup aşağı kaymış. düşmemiş ama kayarak aşağı inip yerde oturmaya başlamıştı. ne kadar korktuğumuzu/korktuğunu anlatamam. düşse ben de çıldırırdım sanırım. çok şükür mevlam her zamanki gibi kusursuz yaratmış bebeklerimizi. bebeklik dönemlerinde düşmeler, çarpmalar vs bunlara dayanıklı oluyorlar ama bizler ruhen o kadar dayanıklı değiliz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?