evet daha önce bahsetmiştin ama böylede alıştık bakalım... azar azar vazgeçirmeye çalışayım bari saol..
bebek vazgeçer de sen vazgecebilir misin sorun orda :)) insan uykuluyken gece yatarak emzirmek çok rahat geliyor çünkü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet daha önce bahsetmiştin ama böylede alıştık bakalım... azar azar vazgeçirmeye çalışayım bari saol..
bende gitmek istiyorum ya beygeyi aradım ben fiyat vermedilermügecim nice mutlu yıllara..a.s.
ya bursalı annecikler sultan seher elif spor salonuna gitmek istiyorumkaydirigubbakcemile2 sizin bildiğiniz iyi bir yer var nı,, beyge var ama fiyatını falan bilmiyorum sayfası da açmıyor, bir de fit24 diye konak caddesinde bir yer var ordan mail gelmş eşime bir fikriniz var mı siz gidiyorsanız veya çevrenizde giden varsa
ay Allah korumuş ya çok geçmiş olsungünaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep![]()
aynen elif sabah alıyoruz aramıza birde neşeli oluyorki sonra bana doğru dönğyor elini yanağıma koyuyor uyua kalıyor bende yatağına postalıyorum:jeyyar:biz de istiyoruz ayırmak,eşimle gece her yatırışımızda bu sepet artık dar geliyor deyip yine oraya yatırıyoruz,ayrılamadık kızımızdan.
Benim de eşim Miray sabah 6 da uyandıktan sonra bizim yanımıza alıyor,çok hoşuna gidiyor onunla oynamak,aslında bıraksa kendi kendine uykuya dalacak ama onun aaaa uuuuu larına dayanamıyor.
ayaktamı vercez biberonla mamayı.....canım çok geçmiş olsun. Allah korumus.Sen de bebişi düşenler kervanına katıldın desene...
sevindim canım iyi geçtigine..
canım bu fitil paranox fitil mi? 3,5 fitil çok değil mi? bizim dr. yarım attırıyor eger paranoxsa ki prospektüsünde de yazar zaten..
çok sevindim canım yaa.. inşallah hep böyle devam eder..
canım sana mı söylemiştim bilmiyorum ama yine yazayım. bebekleri yatarak emzirmek, biberonla beslemek orta kulak enfeksiyonuna sebep oluyor.
bu arada dün biz de bir badire atlattık. kızımı beşiğine koymuştum. orada oynuyordu biz de iftar hazırlığı yapıyorduk annemle. kızım birden ağlamaya başladı. annem koştu yanına. kendi beşinden yatak korumalarından kurtulup aşağı kaymış. düşmemiş ama kayarak aşağı inip yerde oturmaya başlamıştı. ne kadar korktuğumuzu/korktuğunu anlatamam. düşse ben de çıldırırdım sanırım. çok şükür mevlam her zamanki gibi kusursuz yaratmış bebeklerimizi. bebeklik dönemlerinde düşmeler, çarpmalar vs bunlara dayanıklı oluyorlar ama bizler ruhen o kadar dayanıklı değiliz...
ayaktamı vercez biberonla mamayı.....
ama çok merak etmiştim kıss tubaa....allah iyiliğini versin meraklı şey seni kaydirigubbakcemile3
geda yeni fark ediyorum avatarda kızının resmi süper ya bayıldım tam prenses olmuş :))
bu arada dün biz de bir badire atlattık. kızımı beşiğine koymuştum. orada oynuyordu biz de iftar hazırlığı yapıyorduk annemle. kızım birden ağlamaya başladı. annem koştu yanına. kendi beşinden yatak korumalarından kurtulup aşağı kaymış. düşmemiş ama kayarak aşağı inip yerde oturmaya başlamıştı. ne kadar korktuğumuzu/korktuğunu anlatamam. düşse ben de çıldırırdım sanırım. çok şükür mevlam her zamanki gibi kusursuz yaratmış bebeklerimizi. bebeklik dönemlerinde düşmeler, çarpmalar vs bunlara dayanıklı oluyorlar ama bizler ruhen o kadar dayanıklı değiliz...
yahu kızlar benimki yine kaka yaptı sabah 7 dede yapmıştı bide akşam yapar. ama ishal gibi de değil yeşilde deil.. kilo alımı normal.. eskiden günde 1 yaptımı sevinirdim. yaklaşık 1 haftadır durum böyle sizinkilerinde değiştimi
annesütü veriyorum ek gıdaya daha aman aman geçmedimde ....
günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep![]()
yaa tuğbacım aynen bizim yaramazda alıştı galiba bizim yatağımıza bunu yazdığın iyi olmuş cnm hemen müdahele ediyim...kıyamıyorum kendi yatağı dar geliyo artık...Kızlar bu arada ben umutu kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum zor olurmu?? bebişlerle odayı ayıran varmı???
ben çoğunu hatırlamıyorum bile.girip listeye adını yazdırıp gidenlerde vardır.hani oluyor ya merhaba bende nisan annesiyim falan bidaha ses yok..doğumlar başladığında da tanımadığımız birileri girip şu gün şu saatte doğurdum yazıyodu.
sultan sen bikere iyi doğurduysan doğurdun nüfus memurumuyuz demiştin ne gülmüştüm dobra insanları severim![]()
yahu kızlar benimki yine kaka yaptı sabah 7 dede yapmıştı bide akşam yapar. ama ishal gibi de değil yeşilde deil.. kilo alımı normal.. eskiden günde 1 yaptımı sevinirdim. yaklaşık 1 haftadır durum böyle sizinkilerinde değiştimi
annesütü veriyorum ek gıdaya daha aman aman geçmedimde ....
doğuruyo giriyo merhaba bende nisan annesiyim benide kabul edin
ii geldin hoşgeldin
bidaha yok lar en sonunda ben de öyle dedim valla ,
bazılarıda sohbete girmezler bişey konuşmazlar resimlerini koyarlar bebeklerinin
egolarını tatmin ediyorlar heralde
bende senin gibi çok yazamıyordum adaşım yeni açıldık biz seninle ben nisan annesiyim deyip bidaha girmeyenlere diyorum.
bide sırf soru sormak için gelip cevaplarını alıp kaçanlara kızmaktayım
kızlar milupa dan geldi numuneler
2 paket sütlü pirinçli kaşık maması(zaten kullanıyorum)
2 paket sütlü karışık sebzeli çorba
1 paket 8 tahıllı ballı kahvaltı
1 paket sütlü bisküvili gece kaşık maması
1 adet önlük
1 adet kitapçık
yaa bu arada bebelac tan gelenler de milupa dan gelenler de hep 5-6. aydan itibaren kullanılacak olanlar. gelmedi bir 4 aylık numune sütlü pirinçli harici. hero baby de umudum. onun irmikli 5 meyvelisi var 4. aya uygun. onu bekliyorum.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama