• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

@ merakli_misafir : sağol canım yaa. haklısın kaşla göz arasında oluyor her şey. sakınan göze de çöp batar demiş atalar. ne de haklılar...

mügecim nice mutlu yıllara..a.s.
ya bursalı annecikler sultan seher elif spor salonuna gitmek istiyorumkaydirigubbakcemile2 sizin bildiğiniz iyi bir yer var nı,, beyge var ama fiyatını falan bilmiyorum sayfası da açmıyor, bir de fit24 diye konak caddesinde bir yer var ordan mail gelmş eşime bir fikriniz var mı siz gidiyorsanız veya çevrenizde giden varsa
bende gitmek istiyorum ya beygeyi aradım ben fiyat vermediler
gelin burda görüşelim sorunuza göre yönlendiriyor hocalarımız falan dedi
bende gidemedim kaldı öle

günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep:(
ay Allah korumuş ya çok geçmiş olsun

biz de istiyoruz ayırmak,eşimle gece her yatırışımızda bu sepet artık dar geliyor deyip yine oraya yatırıyoruz,ayrılamadık kızımızdan.
Benim de eşim Miray sabah 6 da uyandıktan sonra bizim yanımıza alıyor,çok hoşuna gidiyor onunla oynamak,aslında bıraksa kendi kendine uykuya dalacak ama onun aaaa uuuuu larına dayanamıyor.
aynen elif sabah alıyoruz aramıza birde neşeli oluyorki sonra bana doğru dönğyor elini yanağıma koyuyor uyua kalıyor bende yatağına postalıyorum:jeyyar:

canım çok geçmiş olsun. Allah korumus.Sen de bebişi düşenler kervanına katıldın desene...

sevindim canım iyi geçtigine..

canım bu fitil paranox fitil mi? 3,5 fitil çok değil mi? bizim dr. yarım attırıyor eger paranoxsa ki prospektüsünde de yazar zaten..

çok sevindim canım yaa.. inşallah hep böyle devam eder..

canım sana mı söylemiştim bilmiyorum ama yine yazayım. bebekleri yatarak emzirmek, biberonla beslemek orta kulak enfeksiyonuna sebep oluyor.
ayaktamı vercez biberonla mamayı.....

bu arada dün biz de bir badire atlattık. kızımı beşiğine koymuştum. orada oynuyordu biz de iftar hazırlığı yapıyorduk annemle. kızım birden ağlamaya başladı. annem koştu yanına. kendi beşinden yatak korumalarından kurtulup aşağı kaymış. düşmemiş ama kayarak aşağı inip yerde oturmaya başlamıştı. ne kadar korktuğumuzu/korktuğunu anlatamam. düşse ben de çıldırırdım sanırım. çok şükür mevlam her zamanki gibi kusursuz yaratmış bebeklerimizi. bebeklik dönemlerinde düşmeler, çarpmalar vs bunlara dayanıklı oluyorlar ama bizler ruhen o kadar dayanıklı değiliz...

sanada geçmiş olsun cnm

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim valla allah koruyo meleklerimizi allah herkesin yavrusunu korusun.anneme tel.de anlatırken bile dayanamıyıp ağladım düşünün artık psikolojimi.bugun ablam geliyo iftara oğlumla banyo yaptık beraber şimdi o mışıl mışıl uyuyo tabii kendi beşiğinde artık asla bırakmam bana iyi bi ders oldu.zaten bizim sıpa sanırım bayrama kadar emeklicek:)

allah iyiliğini versin meraklı şey seni kaydirigubbakcemile3
ama çok merak etmiştim kıss tubaa....
geda yeni fark ediyorum avatarda kızının resmi süper ya bayıldım tam prenses olmuş :))

teşekkürler teyzesi.....

bu arada dün biz de bir badire atlattık. kızımı beşiğine koymuştum. orada oynuyordu biz de iftar hazırlığı yapıyorduk annemle. kızım birden ağlamaya başladı. annem koştu yanına. kendi beşinden yatak korumalarından kurtulup aşağı kaymış. düşmemiş ama kayarak aşağı inip yerde oturmaya başlamıştı. ne kadar korktuğumuzu/korktuğunu anlatamam. düşse ben de çıldırırdım sanırım. çok şükür mevlam her zamanki gibi kusursuz yaratmış bebeklerimizi. bebeklik dönemlerinde düşmeler, çarpmalar vs bunlara dayanıklı oluyorlar ama bizler ruhen o kadar dayanıklı değiliz...

canım çok şükür bişiy olmamış... dikkat etmek lazım artık durmuyolar....

ade_merke -------------------ERKEK
fato 83---------------------------
RUMELİLİ ---------------------KIZ
Lana01 -----------------------
nalan82 ------------------------
galatea79-----------------------KIZ
ekim29-------------------------
sapphire-----------------------KIZ
betül19------------------------- KIZ
meral_83 -------------------- KIZ
gülemnur---------------------
eysan ------------------------- ERKEK
hewal_25 -------------------- ERKEK
GECEYARISIGÜNEŞİ -- ERKEK
s_ebru ------------------------
sekiznisanikibindokuz -- KIZ
aliye83------------------------ KIZ
ınspire------------------------- ERKEK
selinay2002-----------------ERKEK
cicoşş ------------------------
özlem1979-------------------
necla80-----------------------
Armonia-----------------------
urla -----------------------------ERKEK
kselma ------------------- ----
sinemsin2811 ---------------
seaflower -------------------------ERKEK
CHOSEN-------------------------KIZ
april16 --------------------------
ela-çınar -----------------------ERKEK
tuğçe8 --------------------------KIZ
tüley ----------------------------
elavinya ------------------------KIZ
akyamm -----------------------
nisanur_25 --------- ---------
prettybaby--------------------
womanly ---------------------KIZ
şen_ay -----------------------bir minik KIZ
birde ERKEK
nefisem ----------------------ERKEK
roseberry --------------------
yakamozzzzzz ------------
shiny---------------------------
elfide --------------------------ERKEK
demet -------------------------
giznur----------------------ERKEK
dermanz------------------ERKEK
ebrartuba--------------------ERKEK
gonya ------------------------
delikizin turkusu --------- ERKEK
gonya ------------------------
bebeklik ---------------------
aprıl23-------------------------
APRIL23----------------------
Esennn -----------------------KIZ
glnm_kvrck------------------- ERKEK
Omrumnaz-------------------
ŞİRVAN-----------------------ERKEK
bursasu------------------------ERKEK
sema.cık ---------------------
eda_edanur-------------------ERKEK
ssengun------------------------KIZ
sinem ozler -------------------
tazefasülye--------------------
avşarkızı38---------------------
pırıl--------------------------------
Fatoş3458 --------------------
poemee ------------------------
dozkan------------------------ERKEK
burcu_arda-------------------
zerran81------------------------
lana01--------------------------ERKEK
sena.kocer--------------------ERKEK
şemşamer---------------------
iyuksel--------------------------KIZ
beşincimevsim---------------KIZ
asyacenk----------------------
e.tosun-------------------------ERKEK
sürmelim----------------------ERKEK
ESOS17-----------------------
Yasemink---------------------KIZ
Takvim ----------------------
geda-------------------------------KIZ
benanber-------------------------ERKEK
_cybel_---------------------------ERKEK
EnderDeniz---------------------KIZ
şemşamer----------------------KIZ
boncukgöz---------------------ERKEK
buzprensesi--------------------ERKEK
a83i76---------------------------ERKEK
gerekli---------------------------ERKEK
cice cicek----------------------ERKEK
cankuska------------------------KIZ
sevvalnaz_29nisan-----------KIZ
Bonadea-------------------------KIZ
etoprak---------------------------ERKEK
croxilex--------------------------ERKEK
sinehas_______________KIZ
papatyass......................ERKEK
chveneburi----------------------KIZ
nehir_25-------------------------KIZ

35 ERKEK
26 KIZ

kızlar ne kadar çokmuşuz ama patır patır döküldüler ocak ayındaki konudan aldım bu yazıyı

ben çoğunu hatırlamıyorum bile.girip listeye adını yazdırıp gidenlerde vardır.hani oluyor ya merhaba bende nisan annesiyim falan bidaha ses yok..doğumlar başladığında da tanımadığımız birileri girip şu gün şu saatte doğurdum yazıyodu.

sultan sen bikere iyi doğurduysan doğurdun nüfus memurumuyuz demiştin ne gülmüştüm dobra insanları severim :D

yahu kızlar benimki yine kaka yaptı sabah 7 dede yapmıştı bide akşam yapar. ama ishal gibi de değil yeşilde deil.. kilo alımı normal.. eskiden günde 1 yaptımı sevinirdim. yaklaşık 1 haftadır durum böyle sizinkilerinde değiştimi

annesütü veriyorum ek gıdaya daha aman aman geçmedimde ....

yahu kızlar benimki yine kaka yaptı sabah 7 dede yapmıştı bide akşam yapar. ama ishal gibi de değil yeşilde deil.. kilo alımı normal.. eskiden günde 1 yaptımı sevinirdim. yaklaşık 1 haftadır durum böyle sizinkilerinde değiştimi

cnm yeşil değilse krkma 2-3 kere yapmaktan bişiicik olmaz bizimkide hergün aynı saatte yapıyo nerdeyse 1 kere ama kırk yılda bi 2 ye çıkarıyo ne oluyo diyorum bende ama bi sorun yoktur

doğuruyo giriyo merhaba bende nisan annesiyim benide kabul edin
ii geldin hoşgeldin
bidaha yok lar en sonunda ben de öyle dedim valla ,
bazılarıda sohbete girmezler bişey konuşmazlar resimlerini koyarlar bebeklerinin
egolarını tatmin ediyorlar heralde

günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep:(

cnm cok gecmıs olsun kendını suclama.yastık koy yatagın etrafına cemberın ıcınde kalsın ben oyle yapıyorum. allah korumus kayrayı.

yaa tuğbacım aynen bizim yaramazda alıştı galiba bizim yatağımıza bunu yazdığın iyi olmuş cnm hemen müdahele ediyim...kıyamıyorum kendi yatağı dar geliyo artık...Kızlar bu arada ben umutu kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum zor olurmu?? bebişlerle odayı ayıran varmı???

ben dogdugundan berı ayrı yatıryorum kızlar.1 kaç kez uyanıo o zmnda odasında bı cekyat var. orda oturup emzırıyorum emerken uyuyo tekrar ve yatırıyorum.
odası bzm yatak odasının yanındakı oda. zor olmuo bence dene

ben çoğunu hatırlamıyorum bile.girip listeye adını yazdırıp gidenlerde vardır.hani oluyor ya merhaba bende nisan annesiyim falan bidaha ses yok..doğumlar başladığında da tanımadığımız birileri girip şu gün şu saatte doğurdum yazıyodu.

sultan sen bikere iyi doğurduysan doğurdun nüfus memurumuyuz demiştin ne gülmüştüm dobra insanları severim :D

aşk olsun adaş
bende ilk zmnlar pek gıremıyordum annem babam vs bı suru ınsan vardı evde fırsatım olmuodu. nısan annelerıne gırıp slm verdım bı kac kez
sonrada dogum yaptım yazmıstım. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama sultanın lafı cok guzelmıs
sımdı fırsatım var gırebılıyorum

bızımde ılk defa gece yapmıs bugun hıc yapmazdı gece
dun meyve puresı verdım 2-3 tatlı kasıgı ondan olabılır belkı bzımdde yesıl falan da degıl bende anlamadım valla.

doğuruyo giriyo merhaba bende nisan annesiyim benide kabul edin
ii geldin hoşgeldin
bidaha yok lar en sonunda ben de öyle dedim valla ,
bazılarıda sohbete girmezler bişey konuşmazlar resimlerini koyarlar bebeklerinin
egolarını tatmin ediyorlar heralde

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar milupa dan geldi numuneler
2 paket sütlü pirinçli kaşık maması(zaten kullanıyorum)
2 paket sütlü karışık sebzeli çorba
1 paket 8 tahıllı ballı kahvaltı
1 paket sütlü bisküvili gece kaşık maması
1 adet önlük
1 adet kitapçık

yaa bu arada bebelac tan gelenler de milupa dan gelenler de hep 5-6. aydan itibaren kullanılacak olanlar. gelmedi bir 4 aylık numune sütlü pirinçli harici. hero baby de umudum. onun irmikli 5 meyvelisi var 4. aya uygun. onu bekliyorum.

bende senin gibi çok yazamıyordum adaşım yeni açıldık biz seninle ben nisan annesiyim deyip bidaha girmeyenlere diyorum.

bide sırf soru sormak için gelip cevaplarını alıp kaçanlara kızmaktayım

bende senin gibi çok yazamıyordum adaşım yeni açıldık biz seninle ben nisan annesiyim deyip bidaha girmeyenlere diyorum.

bide sırf soru sormak için gelip cevaplarını alıp kaçanlara kızmaktayım

ama bende eskıden gırıp sorup cıkıodum senağlamasenağlama
neyse artık gırıyorum ya kaçanlardan dıılım hihoyyythihoyyyt

kızlar milupa dan geldi numuneler
2 paket sütlü pirinçli kaşık maması(zaten kullanıyorum)
2 paket sütlü karışık sebzeli çorba
1 paket 8 tahıllı ballı kahvaltı
1 paket sütlü bisküvili gece kaşık maması
1 adet önlük
1 adet kitapçık

yaa bu arada bebelac tan gelenler de milupa dan gelenler de hep 5-6. aydan itibaren kullanılacak olanlar. gelmedi bir 4 aylık numune sütlü pirinçli harici. hero baby de umudum. onun irmikli 5 meyvelisi var 4. aya uygun. onu bekliyorum.

istedıkten kac gun sonra geldı numuneler bızde ıstedıkte kaydirigubbakcemile3

Back
X