2009 Nisan Anneleri buraya

CNM nasıl yanı kasık mamalarını annesutune emzıyorsan devam mamalarına pek anlamadım da :uhm:

:1shok:
Kaşık mamalarını anne sütüne ek olarak vereceksin.
E emzirmiyorsan da devam maması veriyorsundur,o zaman da onlara ek vereceksin.Yani kaşık mamaları ekgıda.

tünaydın kızlar........

yusuf gece uyumadı acaippppppp başım ağrıyor gözlerimden yaş akıyor başıma elektrik çarpıyor sanki.

çay ne çayı rezene mi var içinde ,,ben öyle olunca sırt masajı yapıyorum ya da neo baby gripe water diye bitkisel bir ilaç var onu veriyorum,,bi de banyodan sonra rahat yapıyor ama ben suyun içinde tutuyorum

papatya çayı ama içinde rezenede var
uyurken sırt üstü döndürürsem uyanır diye yapmadım şimdiye kdr
ama gerçekten gök gürültüsü gibiydi
sabah uyanınca bir gaz bir gaz gümbürdedi resmenkaydirigubbakcemile3

benim için farketmez tüm gün kucakta 9 kilo taşımaktansa peşinden koşturmak kolay olsa gerek

aynen ya kaç gündür bende onu söylüyorum evdekilere bu kadar kiloyu kucakta taşıyıp yürümektense bişii taşımadan yürümeyi tercih ederim ama hakkını da yemiyeyim ya kendi kendine yatarak da zaman geçiriyo o zaman hiç yatmıcaklar
rosemary maşallah cnm çok iyi boyuda kilosuda

bu arada biz ilk kez yanlız yürüyüş yaptık 1 saat kadar 40 dk sonra pusetten sıkıldı az kucak da gezdi sonra tekrar koydum pusete eve vardık zaten.ilk yanlız gezme maceramız uzun süreli :) ama çok şükür eskiden 2 dk durmazdı pusette büyüdü bakınıyo şimdi ağaçlar falan

aynen denizcim eskiden uyusun diye pusetine koyar gezdirirdik şimdi uyumuyo etrafını izliyo ve en son eve dönerken yorulup uyuyakalıyo

ben her gun selenı 1 saat pusetle gezdiririyom o zaman gece uykusunda daha rahat ediyom alıştı oda çıkmassak yadırgıyo

herkese merhaba arkadaşlar..
eşimin yüksek becerileri sayesinde ki o beni de suçluyor laptopumuz arıza yaptı.yapabilirler diye bi teknik servise verdik onlarda harddisk in canına okumuşlar..yani minik bebeğimin 5 aylık resimleri-videoları, benim hamilelik resimlerim hepsini yok etmişler sağolsunlar..hatta o kadar iş bilmezlermişki harddiski bile yanlış takmışlar..zonguldak da yapılacak hiç bişey yoktu ve ist a veri kurtarma merkezine gönderdik..akıllı biz..hiç bir resmi yedeklememişiz..sadece benim arkadaşlara mail attığım resimler var..işin kötüsü hamileliğe kadar bütün resimler yedekli..umarım bebeişim fotolarını kurtarabilirler...

ben size örnek olayım arkadaşlar muhakak bebeğinizin ve değerli şeylerinizin hatta her şeyinizin yedeklerini yapın..

bebeği kontrole götürdüm cuma günü ve rota aşısını yaptırdım.....yine çok az kilo almış..6,300 civarı.boyu da sadece 1 cm uzamış bu aya 63,5 olmuş..doktorumuz sağolsun ek gıdayı kesmemi söyledi..uyurken süt verme dedi..ben derdimi anlatamıyorum ki almıyo işte çocuk..kesin bişeyi yanlış yapıyorsunuzdur diyor..of offf...

bu arada diğer kontrole giden bebişlerimize maşallah..büyüsünler kocaman olsular inşallah hihoyyyt

darısı başıma sehercim bende çıkabilirim inşallah ela izin verirse tabi ama dediğin gibi alışırsa sorun olmaz

geçmiş olsun pınarcım
çok ağlıyodu ilk zamanlar denız sonra bı oyuncağını yanına koydum sevdiği onla çıkardım baktım buğuz yapmadı onsuz çıkmıyoruz şimdi dışarı ama artık çarşı pazardanda eksik kalmıyoruz sende öyle dene bı ıstersen sevdiği oyuncapını koy yanına

var ya tam dönerken mızıldayınca o geldi aklıma keşke bi oyuncak alsaymışım diye saol cnm unutmayayım bi dahakine bir de güneşten nefret ediyo ya güneş geldimi bağırıyo şaşkın ağaç altına koşmaktan yürüdük mü koştuk mu anlamadım :)

selende aynı surata guneş geldimi huysuzlanıyo bende arabaın üstünü iyice kapıyom yada battanıyesinii güneşliğin üstüne atıp az asağıya sarkıtıyom o zman guneş gelmiyo suratına

selamm..
ayyy pınar çok üzüldüm yaaa... bizim de haziranda harddisk bozulma alarmalarını verince eşim yedeklemişti.... hatta yedeklerken gitmişti 2 gece uğraştı ulaşmak için.... ama değdi.... şimdi ikişer tane yedek:)

çok teşekkür ederim seher cim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…