Çiçekçim çok güzel olmuş saçların,bu fotoğrafta CanCan la tıpatıpsınız valla.kızlarrrrrrrr
iyi akşamlarherkse saçımı boyattım bugün facebook a koydum fotoğraf
Kaşık mamalarını annesütüne,emzirmiyorsan da Devam mamalarına ek gıda olarak veriyorsun canım,ama onları evde de kendin hazırlayabilirsin.arkadaslar bir sey danışcam size ben sadece anne sğtğ veriyorum ama bakıcıya bırakmaya basladığımdan beri bıraktığım süt yetmedi dr. az da olsa mama ver dedi...baktım markette devam sütü ve maması ..aralarındaki fark ne? bir de siz irmikli, sebzeli mamalar da veriyorunuz galiba ...ben aptamail 2 mama aldım ama kafam karıştı...Ay cok cahilim yaaa
Ben de 8-9 gibi uyumadan önce banyo yaptırın diyecektim ama sen cevabı yazmışsın zaten,geç kalktığı iç.in geç de yatıyordur.ya bizimki neden gece uykusuna 1 de yatıyo yaaa 1 den önce uyumuyooooo bu çocuukkkkkk
50 cc süt çok az bence de.sağol canım paylaşımın için...ben meyve sularına basladım bi de yarım fincan yoüurt veriyorum gün için de ama benim obur prensese 50 cc süt ve bu ıvır zıvırlar 4 saat yetmiyor ...eylulde corbalara baslatacak dr.kaydirigubbakcemile2 o zaman iyice rahatlarım..
Ben gelene kadar herkes kaçmış:-((
Çiçekçim çok güzel olmuş saçların,bu fotoğrafta CanCan la tıpatıpsınız valla.
Kaşık mamalarını annesütüne,emzirmiyorsan da Devam mamalarına ek gıda olarak veriyorsun canım,ama onları evde de kendin hazırlayabilirsin.
Ben de 8-9 gibi uyumadan önce banyo yaptırın diyecektim ama sen cevabı yazmışsın zaten,geç kalktığı iç.in geç de yatıyordur.
50 cc süt çok az bence de.
devam sütü değil devam mamsıvercccen ilknurcum aptamil 2ye benim dr.6.aydan sonra geççez dedii..arkadaslar bir sey danışcam size ben sadece anne sğtğ veriyorum ama bakıcıya bırakmaya basladığımdan beri bıraktığım süt yetmedi dr. az da olsa mama ver dedi...baktım markette devam sütü ve maması ..aralarındaki fark ne? bir de siz irmikli, sebzeli mamalar da veriyorunuz galiba ...ben aptamail 2 mama aldım ama kafam karıştı...Ay cok cahilim yaaa
hay maşallah eh okilo almıcakta benmi alcam maşallahanammmm obur prenses diyosunda ben günlük öğünlerimizi sayiim sana
sabah 7 de uyanıo 180 cc mmama içiyo 10 da meyve püresi yiyo yaklaşık 100 gram öğlen 1 de sebze çorbası içinde patates taze fasulye bezelye kabak havuç bazen karnıbahar artı tavuk olmadı mercimek ve pirinç. bunu yiyo 120 grama yakın. 4 de yoğurdu var 90 gram yiyo 8 de 210 ml mama içip uyuyo gece kalkıp 180 cc daha içio. sööle babakılm kim obur. 50 cc çok az canım yazık çocuğa 1. ay da yemesi gereken 50 cc yaw
:roflol::roflol::roflol:niye takılmadı ki:)
kızlar bu arada komik bişey anlatcam ameliyattayım oğlan çıkmış içimden doktor karnımı dikiyo alttan patır patır sesler gelio diorumki içimden ALLAH allah bu sesler ne:) bi farkettimki galiba ben patır patır gaz çıkarıorum hahahahah doktor dedik çiçek nası gidio iyi misin dedi bende duyuyorum alper bey dalga geçmeyin dedim güldüm ama çok utandım ne kötü yaaa osuruğu bile kontrol edemiosun başkası yapıomuş gibi dinliosun
ay çok kötü bişey çok geçmiş olsun yacanım benim ilk kızımda da dikiş falan yoktu çok iyiydim.ama bunda resmen misinayla dikmişler.doktor dikişlerimi bile zor aldı 1 hafta sonra.bir ucunu kesti diğer ucundan sanki yorgan söker gibi çekti.tabi bende çığlıklar havada uçuyo.40 gün boyunca ben dikişlerime ped koydum hep.şansızım valla mutlaka bi aksilik gelir başıma.allahtan kızım iyiydi.senağlama
biz tonimer burun damlası kullanıyoruzkızlar burun speryi kullanan varmı ?varsa ne kullanıyosunuzz
aynen benimde öle oldubenim sondayı epidural katederi taktıp uyuşunca taktılar görmedim bile takılırken ameliyattan snra uyuşukluk gitmeden de çıkardılar hissetmedim.
sidikli seni:)):roflol::roflol:Sonda demişsiniz de,ben de epidural normal yaptım.Benim de ebe hemşire Dr um falan hepsi tepemde,ıkın diyorlar,ama ben ıkınamıyorum,çünkü ıkınınca kasıklarım çok acıyordu.Dr. da dedi ki sonda takalım ,çişi vardır,ama benim hiç yoktu aslında,neyse taktılar,hepsi aaaa aaaa diyorlar,tabi ben aşağısı uyuşuk olduğu için farkında değilim nolduğunun,meğer 1 torba yapmışım,1 kg cık ,2. torbaya geçeceklerdi nerdeyse))
evet in.ramazanda sonra düşünüyorummaşallah oku oku bıtıremedim muhabbet baya iyiyimiş bu gece
çiçekcim saçlarını gule gule kullan çok guzel olmuş
denızcım muhakkak epiduralden sonra takmışlardır sondayı takılmazmı o iğrenç şey,
çiçek ameliyatındakilere baya guldum maşallah
burcu kayranın ıyı olmasın a sevındım
sultan sendemı spora başlıcan
elif biz gelene kadar herkes gıtmiş
ayyyyyyyyyyyyy içim bi tuhaf olduuu geçmiş olsn cnmaraştırma hastanesiydi yeni açıldı çok büyük tertemiz ablam hemşire o tavsiye etti kendiside geçen yıl orda doğum yaptı bende yanında kaldım hoşuma gitti yani.ayrıca eltimde bende 6 ay önce orda doğum yaptı. doktorumda çok iyiydi ama dikişleri öğrencilere yaptırıyolarmış galiba.şansın olmayınca nerde yaptırırsan yaptır başına bişey geliyo benim gibi.
demmeki öyle olmuş enteresan aman ya amliyattan hemen sonra gelseydi ilginçheh işte benimde kesin öyle olmuştur o zaman ama ben epidural olduğum halde çok konuştuğum için sanırım hissediyorum diye adam verdi ilacı uyuttu beni o zaman da çıkarırlarken anlamamışımdır.zaten benim dr ben bi işin kolayı varsa acı çekmek istemem kimseyede çektirmem derdi hep ondan öyle taktırıyo olabilir sondayı
müge çok kolay epidural ya valla çok rahat
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sonda demişsiniz de,ben de epidural normal yaptım.Benim de ebe hemşire Dr um falan hepsi tepemde,ıkın diyorlar,ama ben ıkınamıyorum,çünkü ıkınınca kasıklarım çok acıyordu.Dr. da dedi ki sonda takalım ,çişi vardır,ama benim hiç yoktu aslında,neyse taktılar,hepsi aaaa aaaa diyorlar,tabi ben aşağısı uyuşuk olduğu için farkında değilim nolduğunun,meğer 1 torba yapmışım,1 kg cık ,2. torbaya geçeceklerdi nerdeyse))
herkese günaydınlar iyi pazarlar kzılar facebook ta bi sezeryan videosu izledim varyaa inanılmazdı çok korkunç biz neler yaşamışız çok zor neler yapıolar ben bunu doğumdan önce seğretseydim korkudan bayılırdım hastanede kesinlikle hamileler byle şeyler izlememl bence vay anaam neler ediyolar 9 kat deri kestiler(((
face de nerden ızledın kıss
bende bakımm
face de nerden ızledın kıss
bende bakımm
günaydın ben açamadım tükkanı ama nerdeyse kapanmamış ki zatenbiz aylar sonra ilk defa gece 5 te kalktık cin gibi uyandı benimki nedense dün kakasını yapamadığı nadir günlerden biriydi o mu rahatsız etti acaba ya ıkınıyo gibi sesler çıkararak uyandı ama keyfi pek yerindeydi bi gülücük bi gülücük o saatte anlamadım
herkese günaydınlar iyi pazarlar kzılar facebook ta bi sezeryan videosu izledim varyaa inanılmazdı çok korkunç biz neler yaşamışız çok zor neler yapıolar ben bunu doğumdan önce seğretseydim korkudan bayılırdım hastanede kesinlikle hamileler byle şeyler izlememl bence vay anaam neler ediyolar 9 kat deri kestiler(((
Güle güle kullanın,inş Yasemin sever de paketlerini alırsınız.
Ben de yazdım ama gönderilecek diye cvp gelmedi,sana gelmiş miydi İpek,yoksa direkt numune mi geldi?Hero dan bana 2 tane Organic 4.ay geldi,bir de bisküvi 4.ay,kavanoz mamsı da 4 aydı sanırım.
meraklı misafir 3,5 fitil değil saat 3,5 ta yazacağıma 3,5 fitil yazmışım
arkadaşlar ben yeni buldum bu siteyi inşallah devamlı girecegim kabul ederseniz tabi
ihihihihihi saçlarım ihihihihih :kedi:
eheheh sabun mu oley :) magnum reklemı olmaz mıydı ki.P
sağol canım çocuk gibi çıkmışım ama neyse.)
selam kızlar.ben sabahları cicibebe veriyorum adaçayı ile içine bazen peynirde koyuyorum ama haftada 3 gün falan.siz vermiyomusunuz.biz hiç mama kullanmadık sadece anne sütü ve ek gıda veriyorum.programımız. sabah bisküvili kahvaltı içerse çay, öğle sebze çorbası bazen tarhana bazende domates çorbası tavuk çorbasını daha az veriyorum şimdilik. akşam üzeri meyve suyu kendim sıkıyorum.akşamlarıda çorba.yada yoğurt.
aaaa ben şimdi düşündüm de bana sonda takılmadı ...???allah allah
ay müge manyaklaştım hee doğru ööle bişii çıkarmadıklarına göre takmadılar da :))
ewet hemşire geldi tuvaletini yapmaya çalış dedi bende yaptım ama çok şükür benim sezeryan çok iyi geçmişti zaten hemen ayağa kalktım hemşire ağrı kesici vermeye geldi istemedim çok az ağrım vardı çünkü onun sayesinde yaptım demekki tuvaletimi kolayıkla aaa benden başka sonda takılmayan yok mu yaa anlamadım ben bu işi sizin sondalar hastaneden çıkarken mi çıkarıldı??
9 muymuş ben 8 diye biliyodum
ben onu geçen güün izlediğimde
elim ayağam terledi titremeye başladım
midem bulandı
tansiyonum düştü
başım dönmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?