ipekcim için kalkabilir bence izleme
bilmem ki kız brad yaşlı ela için justin timberlake i falan görür en fazla.yaşına daha uygun :)))rüyasında Brad Pitt i mi gördü acabakaydirigubbakcemile3
günaydın herkese gerçi biz bugun sabah 4.30 da kalktık ya ben bide 3.30 da sahura kalkmıştım uykusuzum anlıcağnız kociş hala uyuyo uyanınca alışverişe gidicez bide eyüp sultana gidicez o gece kayra düşünce eğer filmi temiz çıkarsa eyüp sultana götürücem oğlumu demiştimde.
ihihihihihi saçlarım ihihihihih :kedi:
canım bebişlerimiz biize iice alıştı tabi artık zor ama alışcak merak etme.ben hamile kalmadan önce iş ten ayrılmıştım ve hamile kaldığımı öğrendim eşim bebeğimize sen bak dedi maddi ihitiyacımız yok dedi bide eşim annanesinde büyümüş ya ondan kendi çocuğunu annesi büyütsün istiyo kimileride bana ünv. mezunusun çalış diyo herkes herşeye maydanoz zaten sizene yaaselam kızlar ne var ne yok okul açıldı ben iyice harab oldum kızlar beni çok özlüyo bende onları(((((( hele zeynep ben yokken hiç bişey yemiyo canım çok sıkılıyo ne yapıcam blmiyorum
ya kızlar gece byunca demirin karnı sanki gök gürler gibi gurultuluydu
akşam yatmadan önce milupanın gece çayından da verdim ama
sanki dahada bi gazlandı
çocuğumun gözleri kapalı esniyo
bacaklarını havaaya kaldırıp indiriyo
napıcam ben
önerisi olan varmı
selam kızlar ne var ne yok okul açıldı ben iyice harab oldum kızlar beni çok özlüyo bende onları(((((( hele zeynep ben yokken hiç bişey yemiyo canım çok sıkılıyo ne yapıcam blmiyorum
fıstık gibi olmuşsuuuuunnnnn hihoyyythihoyyyt
bende onu düşünüyorum bizimkini yüzüstü yatırıorum poposunu kaldırıyo tırtıl gibi kendini ileri itiyo ama emekleme değil tabii ne zaman emekliicek acaba. emeklese de eğlensekdün gece sohbet baya iyiymiş bi çiş muhabbeti almış başını gidiyooo:kedi:
oku oku anca bitti valla
dün gece iftara misafirlerim vardı giremedim arkadaşın 5 aylık oğlu var benimkinden 10 gün büyük ,oğlan emekliyor yaaaa5 dakika yerinde durmuyor acayip hiperaktif bişey ,bizimki çok sakin hiç iyi bir ikili olmuyorlar :mymeka:
bende onu düşünüyorum bizimkini yüzüstü yatırıorum poposunu kaldırıyo tırtıl gibi kendini ileri itiyo ama emekleme değil tabii ne zaman emekliicek acaba. emeklese de eğlensek
benimki de öyle. emeklemeye baslayınca eglence çıkar da canımız da çıkar büyük ihtimalle peşinde koşturmaktan :)
günaydın kızlar.. dün kontrolumüz wardı..Umutcuk 7,600 gr boyuda 68 cm olmuş
patlıcan hariç tüm sebzeleri yiyebilirmiş kuzular artık bu ay çorba veya püre olarak..artık aylık 500 gr. kilo artışı normalmiş büyüyo monnişlerimiz artıkkk
benim için farketmez tüm gün kucakta 9 kilo taşımaktansa peşinden koşturmak kolay olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?