2009 Nisan Anneleri buraya

5. ayda rota aşısı varmı ki..
hem canını sıkma onlar daha bu dünyaya alışmaya çalışıyolar daha 5 ay oldu dünyaya geleli kiloda alacaktır büyüyecektir de:)):Saruboceq:
normalde 2 ve 4. aylarda..ama 2. ay 3 tane aşı olduğu için rotayı 3 e ertelediler..o yüzden bu ikincisi de 5. ay olmuş oldu..

bebeklerin günde ort 800 ml süt alması lazım mış benimki taş çatlasa 600 ml alıyor..bunu arttırmanın bir yolu yok mudur arkadaşlar yaa

şeftali ile alakası olabilir canım..benimkide bi gün çok şeftali yemişti ve hiç kaka yapmamıştı o gün..şimdi de günd sadece 1 kere yapıyor gerçi...

bilemiyorum ki nasıl artar anne sütü alıyorsa sürekli emzireceksin başka çaresi yok ama fazlasınıda kusuyolar benimki çok kusmuklu şöyle tril tril giydirp çıkaramıyorum anlicanCADIARZU

sinehas eşim fizik tedavi uzmanı gelirsen yardımcı olurum çook geçmiş olsun..

kızlar mama sandalyesi bakıyorum annem gereği yok diyor evde yer kalmadı acaba lazım olur mu ev anaokulu gibi yo yok

sağol canım perşembe günü geleceğim kısmetse ne tarafta dr aslında iyi bir fizik tedaviciye ihtiyacım var

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay çiçek çok şekersin yaa

"tuğba arslan özgür" ekle adaşım face de beni
tmm ekliyorum cnm tugba k dıe gelır

evet keşke annelerimiz hep yanımızda olsa ben izmirdeyim annem adıyamanda offff offf
atospatos h.g

meraklı dünden beri ferro sanol veriyorum oğlişe içiyo valla sanırım benim oğlum obez olacak baksanıza sizin bebişlere iğrenç gelen şeyleri bile yiyor, kakamızda simsiyah oldu bile...

damla sıyah mı yapıomus delikafadulden

ferro sanolu lekesi kesinlikle çıkmıyormuş dikkat edin kızlar biz daha başlamadık ama bi arkadaştan duydum
senağlamasenağlama ewet cıkmıo senağlamasenağlama

Benim oğlum da 5 aylık oldu.

ne guzel anlatmıssın allah uzun ömur versın bebısıne

teşekkür ederim canım keşke geçse valla bu saat oldu ağrı sızı off
bide hala 1 tane daha doğururum diyorum delimiyim bilmiyom...

cnm gecmıs olsun

ekle cnm müge serttop
yaa ben herşeyi deniyorum ama yok ek gıdalara başlayınca geçer diyolar bakalım
sakın sakınnn gerçi ben sezeryan olmaktan memnunum ama normali varken neden sezeryaan olasın hayatım zorlkları daha fazla hem o zmn bebişinde büyümüş olacak 2.sine bakman daha zor olur

öyle diyolar evet bi cesaret yapacaz deli cesareti lazım ama
kaydirigubbakcemile3var var bizde var ondan
kıs çiçek hani istemiyodun

müge bende hemen istiyom ama öle 3-4 sene soora değil hemen seneye felan akannehir
wuuuuuuuuuuuuuwwwww bu ne hıızzzzzzz hadi bakalım hayırlısıııı:1ninca:
bu arada yaşadığım yer istanbul yazıyo hala ama antalya dayım 4 aydır..
hala sevemedim alışamadım buraya herkes alıştığı yeri seviyo valla
aaahhh aahhhh gözünü sevdiğimin ist.uuuu bende hala alışamadım bu bodrumaaaaaaa
ooohhhh ne kdr kolay olmuş doğumun maşallah bende öyle olmasını çok isterdim maşallahhh
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay çiçek çok şekersin yaa

"tuğba arslan özgür" ekle adaşım face de beni

cnm bende ekleyeyim mi bende kimse yok :kedi:
benide ekleyebilirsin cnm müge serttop
selam herkese yorgunum yorgunum yorgunummm kayra anca uyudu kıçım yer görmüyo bu ne yav bu ne yav bu ne yav ((
bizimkide öyle bu aralar
geeelll geeelll kertekduruverelim gaarriiiiiiiieeeekaydirigubbakcemile3
:a015:kıyamammm bnm annem hemen ön evdeee bzen ist.a gidiyorum özleyelim birbirimizi diye ama o zmnda gerçekten çok özlüyorum anne olunca annemi daha iyi anlıyorum
:gitme::gitme::gitme::gitme:çok duygulandııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm şu saatte gözlerim dolu dolu olduuuuu
Benim oğlum da 5 aylık oldu.

lmaz:lmaz:lmaz:lmaz: kızarım sizeeee kader kısmet işlerişekerim bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır aynen bende olduğu gibi:roflol::roflol:

ya kaç gündür bişii sorucam unutuyorum her sabah kalktığımda artık bileklerim dizlerim ağrıyo sırtım kollarımda ağrıyo ama onu ela yı kucaklamaya bağladım da bacaklarım ama eklem yerlerim daha çok ağrıyo bileklerimin üzerine basarken zorlanıyorum ilk kalktığım da zor yürüyorum sizin böyle bişey oldumu hamilelikten falan mı halsizlik var merak ettim birde düzenli olarak çocuk taşıdığım halde vücudum hala nasıl ağrır alışmaz anlamadım ben

ay evet cnm ya bende de aynıları var sırtım hep ve ayağa kalkarken özellikle uykudan sonra eklem yerleri özelliklede ayak bileklerim parmaklarım doğuma yakında olmuştu ama şimdi neden oluyor acaba ipeğe soralım o bilir

ıpek geçmişi okuyorum da ıkea' daki mama sandalyesinden alıcam demişsin bende görmüştüm onu ama sert değilmi hemde sanki küçük gibi bebekler rahat edermi ki içinde ??

hadi cnm ya sende de mi oluyo ben pek doğumla alakası yoktur sadece bendedir diye düşünmüştüm dr a falan gitmeyi düşünüyorum bu yüzden ya 3. ay civarı başladı artarak devam ediyo bende de hatta abartmıyorum sabah kalkınca 9 aylık hamile gibi yürüyorum ilk başta

günaydıııııııııııııııııın.

denizcim benimde ağrıyor eklemlerim hele diz ağrısı offf yani.herşeyin hazırını istemeyelim googledan araştıralım ipekde doktor değilki oda araştırıp söylüyor bize neden hep onu yoralım dimi hadi araştırmaya koyulalım

günaydınnnnn!!
günaydın hem adaşım hem hemşerim güzel denizim..

ve güzel anneler..

valla haftasonum güzeldi.
çünkümm artık cumartesileri çalışmıyacağız
genel müdür izin verdi:)
2 tam gün tatil yaptım:))

geçmişi çok okuyamadım.

ne olduğunu söliyeyim sana..
yaşlanıyosun ve romatizmaların azmış.bir iki güne yağmur yağcak:)))

şaka tabiki...
bende aynı şekilde oluyorum ağrılarla uyanıyorumm..
sanırım sürekli bebek taşımaktan.
bide ben hiç oturmuyorum sürekli ayaktayım

anammm
uyumuyomusunuz bacılar siz yaaaa...
sabahlara kadar burdamısınız..
gerçi olsaydı evde benimde bilgisayarım bende öle olurdum herhalde..
ama ben eve gidince popomu koymuyorum koltuğa((
çok yoruluyorum çokkk
hizmetcim tutcam canım olmucak böle hem masajda yapsın bana:)))

evet cnm bende de 1-2 hft oldu başlayalı sonra açılıyor ama bende tutulmuşumdur filan diyordum gece oğlişi emzirmeye kalkıyorum yanında üstüm açık uyuya kalıyorum ondandır diyordum demek ki doğumla alakalı üçümüzde de olduğuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…