2009 Nisan Anneleri buraya

Roseberry Allah bebğinle mutlu uzun ömürler versin inşallah,çok güzel anlatmışsın,çok duygulandım.

kıyamam zeynep e yaa ( gözümün önüne geldi o hali duygusalım zaten oturur ağlarım yine şimdi
oof çok zor çook böyle böyle büyücekler işte allah bize güç versin sana 2 kat versin şenay

işin var o zaman şenaycım zeynep yemek yemıyosa ama alışıcak enınde sonunda kendini uzme genede canım

Ah canım benim ya kıyamam.Şenaycım çok zor ama alışacağız mecbur(

sağolun kızlar yani kaldıracak gücümüz olsa tükürürüm öğretmenliğe diyecem ama nerde yavrularımı öyle bırakıp gitmek içimi çok acıtıyor

olsun şenaycım allah latlanma gucu verır canım sen canını sıkma napalım mecburum dıyosun
denızcım iyi uykular canım

Şenay 2 si birbirinin farkındalar mı,yani birlikte birşey yapıyorlar mı,hani el uzatma falan..Ben hiç ikiz büyüyen bebekler görmedim de,çok tatlıdırlar eminim.

Ya çok duygulandım ama.Ne güzel anlatmışsın.

Benim de en çok takıldığımbu zaten.Benimki 3 arada büyüyecek.Annemle kayınvalidem nöbetleşe bakacaklar.İkisini de karşıma alıp konuşacağım bun böyle şunu şöyle yapın diye ama biliyorum ki kendi bildiklerini okuyacaklar.

Şenay 2 si birbirinin farkındalar mı,yani birlikte birşey yapıyorlar mı,hani el uzatma falan..Ben hiç ikiz büyüyen bebekler görmedim de,çok tatlıdırlar eminim.

ellerini tutuyolar hatta bu gün zeren zeynebin tadına bakmayı denedi:))))))))) en çok birbirlerinin ellerindeki oyuncaklara saldırıyolar ikisindede aynı oyuncak olsa bile diğerindeki cazip geliyo nedense tekrar sağolun kızlar bende yatayım yarın kontrolümüz var öpüyorum hepinizi

Ayyy,çok tatlılar ya,hani kardeş de çok canciğer ama ikiz kardeş çok daha anlamlı olmalı.Çok öpüyorum onları,bütün bebişleri,keşke bir araya gelebilsek,ne güzel olurdu..

Ben anneme çok müdahale edince diyor hemen,sizi ben yetiştirdim falan diye.Bir de düşünüyorum illa ki olacak farklılıklar,sonuçta 2 miz ayrı insanlarız,ama Allah için annem benden çok oynar konuşur ilgilenir,zaten kadınlara kaç yaşından sonra düzenlerini bozup bebek baktırıyoruz(gerçi onlar isteyerek bakıyor da)fazla söylenip de kırmak istemiyorum.

selamlar kızlar.......bu saatte ne selamı değil mi iftara davetliydik te oradan gelip yemek yedirip uyutma bu saati buldu...çok derin uyuyor gibi gözüküyor hemen bende yatacağımda siz bakayım dedim ......bir gece güzel uyuyorsa 3 gece sapıtıyor ya benimki akşamda sabaha karşı 4 te yatırdım sonrada sahur yapıp yatmam 5.30 buldu ee saat 8 de kalktık yine inşallah bu akşam uyurda bende uyurum.....şenaycım Allah büyük yardımcın olsun zamanla alışıyorsun....bende 2.5 aylıkken başlamıştım çom zor günlerdi şimdide zor ama ilk günler gibi olmuyor......herkese tekrar iyi geceler öperim tüm popişleri....

5. ayda rota aşısı varmı ki..
hem canını sıkma onlar daha bu dünyaya alışmaya çalışıyolar daha 5 ay oldu dünyaya geleli kiloda alacaktır büyüyecektir de:)):Saruboceq:

ii geceler kızlar nasılsnz ben çok iiyim sınavları atlattık solugum genişledi vallaa artık rahat raht oturrm pc başındaaaaa
kızlar büyük ihtimalle geçtim bugnkü sınavda ii geçtiii

kızlar ank gelirken feci kaza olmuş resmn trafik durmuşbi görseydnzzzz çok kötydü yaaa biz geldik bizim geldgmz yoluda kapatmışlar ucuz atlattk çünkü zeynep durmazdı arabadaaa

ne kadar güzel aslında allah kurtarmış seni..:)..o anı iyi hatırlamak harika olsa gerek...

rosemary
çok duygulandım yaa. allah sağlıklı sıhatli ömürle versin kuzucuklara........

bizmkide 5 aylık oldu yarın kontrolae götüreceğim bakalım demir ilacını sorcam ben daha başlamamıştım.. ek gıdaları soracam neler yapayım diye.. başka ne sorabilirim kii.. :)))) aklınıza gelirse söyleyinnn:)) genel konualrdan......

ay kızlaaar biizimki armut yoğurt yemiyor yüzünü ekşitiyor diyodum yaa. bugun ilk defa şeftali vedim bi sev di bi sevdi... 1 kaseye yakın şeftali püresini bitirdi.. ama 1 haftadır günde 3 kere kaka yapan çocuk bugun hiç kaka yapmadııı

Son düzenleme:
yaşadıklarını ne kadar da güzel tanımlamışsın..ben de ailemden ayrı yaşıyorum ve yanımızda tek bir akrabamız bile yok..20 günlükdğ benim de kıızm elime kaldığında..her şeyini eşimle beraber yaptık..hala da öyle..ah bi de çalışmasaydım keşke...sanki daha önce hiç mutlu olmamış gibiyim...

ya bende diorumki arayı fazla açmadan 2. bebeği mi yapsak

anam çiçek niyeti bozmuş! :)) kız dur, daha iki gün önce aglıyordun hamileysem ben napacağım diye?..

geçmiş olsun canım.

sinehas eşim fizik tedavi uzmanı gelirsen yardımcı olurum çook geçmiş olsun..

kızlar mama sandalyesi bakıyorum annem gereği yok diyor evde yer kalmadı acaba lazım olur mu ev anaokulu gibi yo yok

IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

ben bundan alacagım biraz büyüsün de. tepsisi de var, önüne takılabiliyor. hem hafif, hem de fazla yer kaplamaz.

meraklı dünden beri ferro sanol veriyorum oğlişe içiyo valla sanırım benim oğlum obez olacak baksanıza sizin bebişlere iğrenç gelen şeyleri bile yiyor, kakamızda simsiyah oldu bile...

Bizimki de ferro sanol içiyor ve rahatsız oluyor gibi bir hali yok.

bizim dr. damak tatları güçlü olan bebekler içemeyebiliyor, her bebek ferro sanol u tolare edemez dedi. yanlış anlamayın sakın ha..

canım zorluk çekmişsin gerçekten. ben bebegimin hiç bir şeyini yaptırmadım anneme, ben baktım hep, annem bana baktı sağolsun. onun yemek ve temizlik yapması, misafirleri agırlaması da bana ilaç gibi geldi tabi, bebegimle basbasa kaldım, dinlendim. allah basımızdan eksik etmesin onları...

canım zorluklar çekmişsin ama sonu mutlu bitmiş hikayenin ne güzel işte.. bu arada yine genel anestezinin berbat bir örnegini okuduk yine sayende. uyanışın çok kötü olmuş. çok mutluyum spinal anestezi ile olduguma.allah yasatmasın genel anestezi ile ameliyat bana...

ii geceler kızlar nasılsnz ben çok iiyim sınavları atlattık solugum genişledi vallaa artık rahat raht oturrm pc başındaaaaa

hadi canım inşallah geçmişsindir. verirsin haberini artık buradan sonuclar acıklanınca :)

i i hadi vermişsin sınavları rahatlamışsındır.. sonuçlarda ii olur inşallah..:Saruboceq: nisan annelerii pek bi çalışkan :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…