günaydınnnnn!!
günaydın hem adaşım hem hemşerim güzel denizim..
ve güzel anneler..
valla haftasonum güzeldi.
çünkümm artık cumartesileri çalışmıyacağız
genel müdür izin verdi:)
2 tam gün tatil yaptım:))
geçmişi çok okuyamadım.
günaydın kızlar uyumuyorum valla ağrı sızı.. off off
aman ihmal etmeyin ağrılarınızı,ağrı önemli nereden zarar geleceğinin habercisi.
bende çok kilo aldım diye belimin ağrıdığını düşünmüştüm ama mr çektirmeden karar vermein anlamı yokmuş
kendinizi unutmayın bebelerden..
evet cnm bende de 1-2 hft oldu başlayalı sonra açılıyor ama bende tutulmuşumdur filan diyordum gece oğlişi emzirmeye kalkıyorum yanında üstüm açık uyuya kalıyorum ondandır diyordum demek ki doğumla alakalı üçümüzde de olduğuna göre
facebook sezeryan videosunu silmiş tuğbişin şansına izleyemedi kız gerçi youtube da feriştahı vardır =)
sinemcim geçmiş olsun çok haklısın bak beni doktor 40 çıkınca bekliyordu gitmedim ağrılar dehşet gitmiyorum çok ihmalkarız sağlık konusunda.bende kilo fazla geliyo bele ondan ağrıyo diye düşünüyorum valla
ay evet cnm ya bende de aynıları var sırtım hep ve ayağa kalkarken özellikle uykudan sonra eklem yerleri özelliklede ayak bileklerim parmaklarım doğuma yakında olmuştu ama şimdi neden oluyor acaba ipeğe soralım o bilir
hadi cnm ya sende de mi oluyo ben pek doğumla alakası yoktur sadece bendedir diye düşünmüştüm dr a falan gitmeyi düşünüyorum bu yüzden ya 3. ay civarı başladı artarak devam ediyo bende de hatta abartmıyorum sabah kalkınca 9 aylık hamile gibi yürüyorum ilk başta
ıpek geçmişi okuyorum da ıkea' daki mama sandalyesinden alıcam demişsin bende görmüştüm onu ama sert değilmi hemde sanki küçük gibi bebekler rahat edermi ki içinde ??
ya kaç gündür bişii sorucam unutuyorum her sabah kalktığımda artık bileklerim dizlerim ağrıyo sırtım kollarımda ağrıyo ama onu ela yı kucaklamaya bağladım da bacaklarım ama eklem yerlerim daha çok ağrıyo bileklerimin üzerine basarken zorlanıyorum ilk kalktığım da zor yürüyorum sizin böyle bişey oldumu hamilelikten falan mı halsizlik var merak ettim birde düzenli olarak çocuk taşıdığım halde vücudum hala nasıl ağrır alışmaz anlamadım ben
facebook sezeryan videosunu silmiş tuğbişin şansına izleyemedi kız gerçi youtube da feriştahı vardır =)
inş.ikna edersiniz cnm c.tesileri çalışmak çok zor hemde bebişle....hamıleyken kabustu yaa...
bı saĞa dÖn bı sola dÖn
nefes alamazsın ne gÜnlerdı be..
bayrama kadar tatıl denızcım ama sonrası ıÇın de belkı ıkna edebılırız:))
bizde de aynı ne zaman geçecek yawamanınn yaŞlanıyoruz ya(aĞrılar falan..
genÇ ıken hıÇ aĞrı sızı olmazdı
baŞ aĞrısı nedır bılmezdım..
ınsan hep saĞlıklı olcam sanıyor...
kızlar benİmkİnİn sol kolundakİ aŞı kabuk baĞlıyor.
sonra kabuk dÜŞÜyor hafİf ŞİŞp İltİhap topluyor.
sonra tekrar kabuk baĞlıyor...
İlk baŞlarda bİŞey yoktu songÜnlerde bÖle oldu.
sİzİnkİler ne alemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?