2009 Nisan Anneleri buraya

canmmmm aynı sorun benm sıpada da var yaa hep düz yatıyo yan çeviriyorum geri dönüyoooo ve kafasınn arkası düzleştiii
kulakta yumuşak olunca kepce şeklini alıyooooo

ArkadaŞlar zeynep bıraz hasta gıbı hırıltısı var gecede burnu tıkandı bır saĞa bır sola dÖnÜp dÖnÜp durdu ıŞtahıda azaldı dıyebılrım .... DÜn ÖĞlen 3 te yoĞurt yedırmıŞtım saat 20.00 de gÜzelce kaŞık mamasını yedı Çok acıkmıŞtı ÇÜnkÜ bırde gece 70 cc mama ıÇtı Çok Çok az normalde kontrolÜmÜz haftayaydı ama ben bugÜn 12.30 a randevu aldım doktorundan ecrınde bÖle olur gıbı olmuŞtu tuĞba doktora gÖtÜrerek ÖnÜnÜ almıŞtı bende hemen gÖtÜreyım dıye dÜŞÜndÜm havala bı sıcak bı soĞuk bız bıle ıyı deĞılız babasıda bende boĞazlar acıyo yanı ufacık bebekler aman arkadaŞlar dıkkat edın annemın demesıne gÖre hastalık havalarımıŞ bunlar ....

kızlar bu toplu alıntıyı nasıl yapıyosnzzzzzzz

canım alıntı yap butonun yanında mq var alıntı yapmak istediklerinden buna basıyorsun en son bitirdiğinde son alıntı yapmak istediğinin kişinin yazısına alıntı yap butonuna tıklıyorsun hepsi geliyo .... Karışık oldu biraz ama böle hehehehe

Hangi kitabı okuduğunu merak ettim.............

Benim de dizlerim felaket resmen sızlıyor.....Her kalkışta zorlanıyorum.....

Sinehas canım çok geçmiş olsunnnn

mesajın altındaki alıntı yap varya onun yanındaki no yazan yere tıkla alıntı yapıcağın tüm mesajlara o şekilde tıkla en son alıntı yapıcağın mesajın altındaki alıntı yapa tıkla sonra aralara notlarını ekle..umarım anlatabilmişimdirrr karışıkmı oldu biras ???

geçmiş olsun cnmm götür bencede çok ilerlemeden şurupla halleder doktor antibiyotiğe gerek kalmasın..

günaydın kızlarrrrrr opuyorumnanaktan

canmmmm aynı sorun benm sıpada da var yaa hep düz yatıyo yan çeviriyorum geri dönüyoooo ve kafasınn arkası düzleştiii
kulakta yumuşak olunca kepce şeklini alıyooooo

kızlar milupadan numune için mesaj geldi ama ben annemdeyim ev adresimi vermiştim annemin adresini mail atsam gönderirler mi.

oldu sanırımm çok saoln kızlar yaaaaaaaa opuyorumnanaktan

slm kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama o kadar gevezesinizki yetişemiyorum valla
öncelikle mügecim nice yıllara

milupadan numuneleri nerden istiyorsunuz
ya ben hala şu konuyu anlamış değili ne numunesi ya banada anlatınnnn

kızlar benimde doğumdan sonra göbeğimde kat oluştu nasıl düzleşir acaba artık oturmaktan utanıyorum kat kat duruyor
canım benimde öyleydi mekik çekmeye başladım ilk önce yarım mekik çekmeye başladım sonra tam mekik şimdi göbeğim iyi fena değl tavsiye ederim

canım bende erken değil ama sütün yetiyorsa bence bunlara hiç gerek yok bend 4. aydan sonra başladım benim sütüm az geliyordu çünkü

bebek bezi firmalarından da bez istesek fazlamı olurki:))
ayyyy çatlıcam ha ne beziiiii

canım benim allahdan kayra bebeğimize bişey olmamış çok üzüldüm geçmiş olsun cnm mafoldumbenkendini suçlama bence olur böle şeyler düşe kalka büyücekler işdea.s.

kızlargecen demiştim ya zeynebe devam sütü aldım diye ama benm sıpa içmemişti şimdi ben onu nasl içirebilirmmm

al benden de o kadar. ölüyorum uykudan ama nerdeee?? en son ne zaman 8saat uyumuştum hatırlamıyorum. hatta ben hiç 8 saat uyumuş muydum??

nagıhan bu kaşık mamalarınden sütlü pirinçli al karıştır ondan az içine öyle sevebilir selene 1 kutuyu öyle yedirmiştim ben 2 ölçek ondan 2 ölçek ondan koyup yapıyodum

kızlar valla geçmişi okuyaadım o kadar ilerlemişki sayfalar okursam akşam olacak kaydirigubbakcemile3 ve ben bişi yazamıcam herkezler iyidir umarım

bizimki de öyle..

kızlar siz muz verdiniz mi nasıl ezip verdiniz di mi ben ilk denememi yapsammıki diye düşünüyorum

bizim dr. muz için erken dedi. zaten muz kabızlık yapar. ishal tedavisinde kullanılır patates ve havuc ile birlikte.

canım 1 yas civarı düzeliyordu yanlış hatırlamıyorsam

geçmiş olsun canım. evet mevsim değişimleri hastalıklar artar hep..

ya ben hala şu konuyu anlamış değili ne numunesi ya banada anlatınnnn
.

mama firmalarından mama numunesi istiyorsun onlar da çeşitlerinden gönderiyorlar canım.

kızlar bu mamalardan bahsetmişiniz ben gece tahıllı mama aldım milüpanın sütlü muzlu defne hiç sevmedi ama allah var bende tadına baktım bende hiç sevmedim ıyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…