2009 Nisan Anneleri buraya

çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatır inşallah...

kızlar milupadan benim üyeliğim var ama numune ile işlgili bir şey bilmiyorum. ben mi bir şey yapmalıyım yoksa onlar zaten üyelere yolluyorlar mı??

milupa@milupa.com.tr adresine kendi mailinden mail at hemen cevap geliyor.

yardım edelim. ya da hangi resimleri istiyorsun söyle ben yapıp link vereyim sana
bende istiyorum ticker 10,04,2009 yusuf ben beceremiyorum bi zahmet

benimkiler bembeyaz oldu fazla çatlağım yok

kızlar bende milupa ya üye oldum ama nerden numune isticem baktım bulamadım zaten ela da durmuyo ayrıntılı bakamıyorum

canım kızımı emzirmeye gidiyorum. hangi resmi ya da nasıl bi şi istediğini ve kızının doğum tarihini ve ismini ver ben yaparım iki dakikada 15-20 dakika sonra buradayım....opuyorumnanaktan

geçmiş olsun arkadaşım bebegine maşallah benimki geçen ay sadece350 gr almıştı bu ayda fazla almadı doktor tahlil istedi bizden neden kilo almıyo acaba inşallah önemli bişey yoktur allah hepimizin bebegine saglık sıhhat versin

arve ve sinemcim geçmiş olsun kızlar bbeklere maşallah zeynepe sinemcim

SAOLUN ARKADAŞLAR ANNEMDEN HABER GELDİ ŞÜKÜR İYİYİMİŞ ZEYNEP HANIM DOLVEN DİYE BİR İLAÇ VERMİŞ HAFİF BİR SOĞUK ALGINLIĞIYMIŞ VE BU HAVALARDA ÇOK NORMALMİŞ OLMASI :ecrin_bebek:

kızlar milupadan benim üyeliğim var ama numune ile işlgili bir şey bilmiyorum. ben mi bir şey yapmalıyım yoksa onlar zaten üyelere yolluyorlar mı??

ben mail attım iletişim kısmına ertesi gün telefon geldi.normalde bebeklere bu aylarda numune gönderiyorlarmış ama bizim yaz aylarına denk geldiği için gönderilmemiş. Eylül 15 'den sonra göndereceklermiş. Yazın kimse eve olmuyor kargolar geri dönüyor dedi kadın

canmmmm aynı sorun benm sıpada da var yaa hep düz yatıyo yan çeviriyorum geri dönüyoooo ve kafasınn arkası düzleştiii
kulakta yumuşak olunca kepce şeklini alıyooooo
kepçük olcak bular kepçüükkkkkkaydirigubbakcemile3
al benden de o kadar. ölüyorum uykudan ama nerdeee?? en son ne zaman 8saat uyumuştum hatırlamıyorum. hatta ben hiç 8 saat uyumuş muydum??
valla ben en son hmileliğimde uyumuştum
tkleerrrr
evet evet aynen öyleyiz
ama annelik iştee

geçmiş olsun cnmmmm
bnm hiç çatlağım olmadı mustela die bi krem kullanmıştım
bi de tubacım sen yaz helvası diyodun ya... nasıl hangisi iyi.... bi deneyim benim obura yetemicem yakında.....
senin bebişi bizim demirle tanıştırsak ya ona sütün yararlarını anlatsaaa ona anneni bnm gibi em sömür deseeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[

geçmiş olsn canmm
yardım edelim. ya da hangi resimleri istiyorsun söyle ben yapıp link vereyim sana
canm banada yardm ett :çok üzgünüm: bende yapıyorum ama kopyalaynca çıkmıyo
canm maşşallhh kuzuna ne güsel kilosu boyuuu falann bu arada geçmiş olsn dikkatet canm

saol canm bide böle deyelim inşş olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…