2009 Nisan Anneleri buraya

tamam..... zaten benim kızı bi görse kıskanır gene emer... sürekli emse....

bi de herkesin bebişi agu auu der bizimki "mmmmeeemmmeee mmm mmmeeee" diyo... siz düşünün ne kadar obur.... ne görse ağzını açıyo hiç bişiye hayır demiyo... geçen limonu tuttum ağzına napcak diye.. yüzünü buruşturuyo ama bıraksam yicek....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sinemcim bu arada zeynebin iyi olmasına sevindim.... ayy yaa dikkat etmek lasım havalar düzensiz...

maaşallah kuzucuğa ,daha ne istiyosun ne güsel işte bizimki de sımsıkı kapatıyo ağzınıÇok üzgünüm çoook

kızlar bizim çağan hani hediye jelatinlri var ya önü renkli arkası aliminyum renkli.. onla oynamays bayılıyorrr çıkardığı hışır hışır ses çok hoşuna gidiyorr. deneyin huysuzluk yaparken hemen susacaktırr:)opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ticker yapmayı başardımmmmmmmmm
jeandark
namem saoln kızlarrr bilgiler içinn hep yanlş yeri kopyalıyomşmmm

dilekcim rüzgar la uyumunuz süper... diğer topiğin yorumu burda:)

ya kızlar bızımkı acayıp sesler Çıkarıyo ama hıÇ kelıme Çıkarmadı..
ınsan bı anne der yan gel yat bÜtÜn gÜn:)))

maaşallah kuzucuğa ,daha ne istiyosun ne güsel işte bizimki de sımsıkı kapatıyo ağzınıÇok üzgünüm çoook

ayyy o yönden haklısın... inş. ek gıdaya cidden başlayınca da böyle olur.. ama o kadar emse de kilo çok yok... çünkü yerinde saniye durmuyo.... odanın ortasına kocaman bi yorgan serdim onu da bırakıp parkelerde sürünüyo...........

ya kızlar bİzİmkİ acayİp sesler Çıkarıyo ama hİÇ kelİme Çıkarmadı..
İnsan bİ anne der yan gel yat bÜtÜn gÜn:)))

konuşunca bundan daha çok yorarlar emin o.... "bu ne? bu ne? bu ne? .... mı? ....mı? sen de tekrar etmekten bitab düşersinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman tek sorsun...
suratına bakıp an-ne an-ne dıyorum beklıyorum tekrarlasın dıye..
saf saf bana bakıyo ne dıyo bu salak karı der gıbı:))

yaa bıde bır esnıyor anlatamam..
uzatıyoda uzatıyo...
Çok komık annemle kırılıyoruz gÜlmekten..
bıgÜn Çekcem gÖstercem sızede..

kıslar bu arada ben dün netten "kabak bayıldı" diye bi tarif denedim.... eşim fena değil dese de bence ıĞRENÇti... ya da bana hitap etmiyodu.... sakın denemeyin...

benim kızım da artık ağzı kapalı dolaşıyor yeni yeni ek gıdalara başlıyorum diye mi acaba. ağzımı açsam kaşık gelir herhalde diyor. eskiden ne güzel sesler çıkarıyordu şimdi ağızı kapalı olduğundan hiç ses çıkarmıyor

ya bıde benımkı arabalara bayılıyor..
dıreksıyona oturtuyo babam resmen dıreksıyonu kavrıyor 2 elıyle.
bıde kornaya bastırıyoruz.
Önce bı sesınden ırkılıyor..sonra sankı uzun yol ŞofÖrÜ gıbı davranıyor..
Şakacıktan Çevırıyoruz dıreksıyonu dÜt dÜt gıdıyo..
ya pedallar ne olcak:))

tembel bunlar
ben Öle dıyorum bızımkıne oo yan gel yat 2 kelıme Çıkarayım 2 emeklıyeyım deme sen dıyorum..
annemde kızıyor ne yapcak Çocuk ÇalıŞcakmı dıyor:)

sizin bebişlerde kakasını yaparken sen çıkarıyo mu ikıkınomu yani.. kabızda değil ama ıkınıyor.. bi arkadaş böyle olduğunu muhahkkak doktora söyle dedi...:S:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…