- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
sizin bebişlerde kakasını yaparken sen çıkarıyo mu ikıkınomu yani.. Kabızda değil ama ıkınıyor.. Bi arkadaş böyle olduğunu muhahkkak doktora söyle dedi...:s:bbo:
[ımg]http://lilypie.com/pic/2009/09/05/aaus.jpg[/ımg][ımg]http://lb1f.lilypie.com/lynfp3.png[/ımg]
ayyy o yönden haklısın... inş. ek gıdaya cidden başlayınca da böyle olur.. ama o kadar emse de kilo çok yok... çünkü yerinde saniye durmuyo.... odanın ortasına kocaman bi yorgan serdim onu da bırakıp parkelerde sürünüyo...........
senin oğluşuna da maşallah
çıkarıyo..
bide sesizleşiyor boş boş bakıyor..
kesin bişeyler karıştırıyor bu diyo annem..
allahtan hiç kabızlık problemi çekmedik biz.
bide çiş yaparken gülüyo
Aynen öyleydi bizim de,Dr.umuz iltihabı akarsa baticonlayın dedi.Bir kere yaptım şimdi kuruyor.kızlar benİmkİnİn sol kolundakİ aŞı kabuk baĞlıyor.
sonra kabuk dÜŞÜyor hafİf ŞİŞp İltİhap topluyor.
sonra tekrar kabuk baĞlıyor...
İlk baŞlarda bİŞey yoktu songÜnlerde bÖle oldu.
sİzİnkİler ne alemde...
Ay evet ben de çok dikkat ediyorum ona,kepçe kalmasın diye.kızlar bebişlerin kafaları ne zmna kdr düzeliyo
bizimkinin arkası düzleşti yan yatırıyorum dönüyo
bide kafasını yana döndürünce kulağı katlanıyo
gördükçe düzeltiyorum ama
kepçük olcak bizim oğlan ya :)))
Çok geçmiş olsun Sinemcim.ArkadaŞlar zeynep bİraz hasta gİbİ hırıltısı var gecede burnu tıkandı bİr saĞa bİr sola dÖnÜp dÖnÜp durdu İŞtahıda azaldı dİyebİlrİm .... DÜn ÖĞlen 3 te yoĞurt yedİrmİŞtİm saat 20.00 de gÜzelce kaŞık mamasını yedİ Çok acıkmıŞtı ÇÜnkÜ bİrde gece 70 cc mama İÇtİ Çok Çok az normalde kontrolÜmÜz haftayaydı ama ben bugÜn 12.30 a randevu aldım doktorundan ecrİnde bÖle olur gİbİ olmuŞtu tuĞba doktora gÖtÜrerek ÖnÜnÜ almıŞtı bende hemen gÖtÜreyİm dİye dÜŞÜndÜm havala bİ sıcak bİ soĞuk bİz bİle İyİ deĞİlİz babasıda bende boĞazlar acıyo yanİ ufacık bebekler aman arkadaŞlar dİkkat edİn annemİn demesİne gÖre hastalık havalarımıŞ bunlar ....
Çok geçmiş olsun.hepinize merhaba şimdi hastaneden geliyorum küçük bey üşütmüş hemde çok kötü boğazları iltahaplanmış çok korkuyorum ilk hastalanmamamız havalar bir sıcak bir soğuk sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı giydiriyordum ama demakki yetrli değilmiş
Maşallah Zeynep e annesi,boyu da kilosu da gayet iyi.Zaten bundan sonra 1 ayda 500 gr almaları normalmiş.tekrar herkeze selam zeynep hanım iyiden iyiye üşütmüş boğazları kızarmış kan tahlili istedi doktor aldırdık kanı maşallah kuzuma hiç ağlamadı bi,zde laborantta şaşırdı sonuçlar çıkınca doktora gösterilcek benim iş yerine dönmem gerekti annem halledicek artık geri kalanını bakalım ne diycek doktor bu arada kilosu 8.500 gr olmuş boyuda 69 cm bu ara boya gitmişiz 3 haftada 550 gr almışız yalnızca ...
ne güzel kolay bbi doğum olmuşmerhaba güzel annişler geçmişi okumayı bitiremedim daha ama doğumlar konuşulmuş benimde baya komikti normal doğum yaptım 5'e kadar sancı çektim eşimi kaldırdım yok dr daha gelmedi yok 5 dk ara olmadı sancı banyo yaptım oyalana oyalana 8:30 yaptım dr a hstde bir poğaça yiyeyim girerken su mak.gördüm su içeyim doğuhaneye bir girdim sancınmı var dediler belim ağrıyo filan diyorum bi muayene ettiler bir panik bir panik herkes bende rahat epidural istiyorum filan diyorum kadında demezmi epidural yapılana kadar doğurursun az daha evde kalsam yolda doğuracakmışım 8 cm le hstye gittim tamamen normal oldu doğumum)
biz aldık oturmaya başlayınca çok lazım olcak dün arkadaşlar iftarday kzı 2 yaşındaydı bzizimle masaya oturdu mamasandalyesi çok işe yaradısinehas eşim fizik tedavi uzmanı gelirsen yardımcı olurum çook geçmiş olsun..
kızlar mama sandalyesi bakıyorum annem gereği yok diyor evde yer kalmadı acaba lazım olur mu ev anaokulu gibi yo yok
:sinifsinif:ya benide duygulandırdın deniz :çok üzgünüm:
beni annem doğumdan 10 gün sonra bırakıp gitti.dedem çok hastaydı çok kızmıştım ona gidip 3 ay boyunca dedeme baktı ananemle birlikte çok kızıyordum dedemin 5 çocuğu var ama benim 1 annem var beni bırakıp gittin diye 2 temmuzda dedem vefat etti.şimdi hem iyiki gitmiş diyorum hemde çektiğim o zorlukları anımsıyorum.tek başıma büyütüyorum bebeğimi kayınvalidemde yok bi akraba deneyimli bi büyük yok yakınımda.burda sizlerle paylaştıklarımızla birbirimizden öğrendiklerimizi uyguluyorum.ve her gece Rabbime beni mükemmel bi anne yapması için yalvarıyorum.tek yardımcım sensin diyorum.
aydan aya gidiyoruz annemlere 3 4 gün kalıp dönüyorum.dinleniyor muyum HAYIR.öyle alışmışımki kendi başımalığıma düzenimi oturtmuşum hiçbir yer rahat gelmiyor.
ben küçükken oyuncak bebeklerle hiç oynamadım erkek gibiydim kismenin çocuğunuda 2 3 dakikadan fazla kucağımda tutmadım.ama hastaneden çıktım herşeyini ben yaptım bebeğimin 10 günlük sezeryanlı yalnız kaldım ben yıkadım.ellerim titrerdi acıdan.gece bir kez olsunbile eşime ben yoruldum bu seferde sen bak bebeğe demedim.
o benim ilk bebeğim oynadığım bu ilk ve en güzel evcilik oyun olmaktan çıktı.yeni evliyken oyun gibiydi.şimdi ben anneyim.artık kızım için yaşıyorum.kimseye ihtiyaç duymamayı öğrendim.ama onun bana çok ihtiyacı var.o büyüyüp anne olduğunda bile onu asla bırakmıcam
çok uzun oldu ama birden içim doldu dertleşecek sizden başka kimim var ki:a015:
çok haklısın cnmgünaydıııııııııııııııııın.
denizcim benimde ağrıyor eklemlerim hele diz ağrısı offf yani.herşeyin hazırını istemeyelim googledan araştıralım ipekde doktor değilki oda araştırıp söylüyor bize neden hep onu yoralım dimi hadi araştırmaya koyulalım
o mama sandalyesi çok rahatsız bişey tavsiye etmiyorumİpek geçmişi okuyorum da İkea' daki mama sandalyesinden alıcam demişsin bende görmüştüm onu ama sert değilmi hemde sanki küçük gibi bebekler rahat edermi ki içinde ??
ben arada seyrediyordum ama tekrarları hep izlediğim bölümleri veriyorlar bencede güzel dizi...slm kızlar ne çok knuşulmuş nerdeyse 30 sayfa okudum
doktorlar dizisini izleyenler vamı ben tekrarlarını yeni seyredyorum güzel bi diziymiş
dün aniden iftara misafir çıktı elim ayağıma dolaştı vallahikeremden 4gün öndece doğmuş bir erkek bebek ve ablası 2 yaşında
kerem zaten seste yabancılarla uyumuyor ne oturabildim ne misafirlerle doğru düzgün ilgilenebildim
bu çocuk misafir sevmicek vallahi
sağol jeandark ama benim oğlumun 5 aylık olmasına 3 gün var neden öyle oldu acaba
kızlar bizim çağan hani hediye jelatinlri var ya önü renkli arkası aliminyum renkli.. onla oynamays bayılıyorrr çıkardığı hışır hışır ses çok hoşuna gidiyorr. deneyin huysuzluk yaparken hemen susacaktırr:)opuyorumnanaktan
bu arada ben bugün keremin saçlarını kestim
kulaklarının üstündedkiler kulaklarına giriyodu bide önden kestim gözüne gelio die:))
bizimkide ilk kakayı kabız gibi yapıyo sonra patır kütür gidiyo
geçen baktım nasıl zorlanıyo kıpkırmızı olmuş bi bakayım dedimki kakası kıvrıla kıvarıla çıkıyor :hihi
bi de tubacım sen yaz helvası diyodun ya... nasıl hangisi iyi.... bi deneyim benim obura yetemicem yakında.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?