2009 Nisan Anneleri buraya

çıkarıyo..
bide sesizleşiyor boş boş bakıyor..
kesin bişeyler karıştırıyor bu diyo annem..
allahtan hiç kabızlık problemi çekmedik biz.

bide çiş yaparken gülüyo

aynen bende yorgan seriyorum hemde o kadar fazla kucak istemiyor kendi kendine oynuyor..

senin oğluşuna da maşallah

çıkarıyo..
bide sesizleşiyor boş boş bakıyor..
kesin bişeyler karıştırıyor bu diyo annem..
allahtan hiç kabızlık problemi çekmedik biz.

bide çiş yaparken gülüyo

hak,katen bizimkide gözler anlamsızlaşıyor bakışlar sabitlenip ıkınma başlıyor... bugun ilkdefa diğer günlere nazaran daha katı yaptı. şeftali yedirmişştim dün acaba ondan mıııcokacimcoook

Son düzenleme:
ses çıkarmıyor ama ıkınıyor....kırmızı dombili bir surat çeneyide göğsüne dayıyor ve dilinide içerde katlarmış gibi yapıp ıkınıyor çokkk şeker oluyor:))

aynı selenı anlatmışsın gulşen oda kıpkırmızı oluyo gıdısını dayıyo gögsüne dilide içerde katlıyo ıhhhhhhhhhhhhhh diyo

Aynen öyleydi bizim de,Dr.umuz iltihabı akarsa baticonlayın dedi.Bir kere yaptım şimdi kuruyor.

Ay evet ben de çok dikkat ediyorum ona,kepçe kalmasın diye.

Çok geçmiş olsun Sinemcim.

Çok geçmiş olsun.

Maşallah Zeynep e annesi,boyu da kilosu da gayet iyi.Zaten bundan sonra 1 ayda 500 gr almaları normalmiş.

ne güzel kolay bbi doğum olmuş
sinehas eşim fizik tedavi uzmanı gelirsen yardımcı olurum çook geçmiş olsun..

kızlar mama sandalyesi bakıyorum annem gereği yok diyor evde yer kalmadı acaba lazım olur mu ev anaokulu gibi yo yok
biz aldık oturmaya başlayınca çok lazım olcak dün arkadaşlar iftarday kzı 2 yaşındaydı bzizimle masaya oturdu mamasandalyesi çok işe yaradı

:sinifsinif:

çok haklısın cnm
:içelim::lepi::lepi::lepi:

İpek geçmişi okuyorum da İkea' daki mama sandalyesinden alıcam demişsin bende görmüştüm onu ama sert değilmi hemde sanki küçük gibi bebekler rahat edermi ki içinde ??
o mama sandalyesi çok rahatsız bişey tavsiye etmiyorum

slm kızlar ne çok knuşulmuş nerdeyse 30 sayfa okudum
doktorlar dizisini izleyenler vamı ben tekrarlarını yeni seyredyorum güzel bi diziymiş
dün aniden iftara misafir çıktı elim ayağıma dolaştı vallahikeremden 4gün öndece doğmuş bir erkek bebek ve ablası 2 yaşında
kerem zaten seste yabancılarla uyumuyor ne oturabildim ne misafirlerle doğru düzgün ilgilenebildim
bu çocuk misafir sevmicek vallahi

slm daha yenı kalktım
eren gece 4 te uyandı saat 11,5 a kaadr uyumadı mızmızlandı durdu
en son kakasını yaptı bıraz katıydı onun ıcın mı uyuyamadı acaba.
suan uyuyor
dun 4460 ta bırakmıstım 17 sayfa olmus bıle
ıftara eltımlere gıdıcez hazırlanmaya gıdıyorum şimdi :))
gecmısı gelınce okurum artık herkes ıyıdır umarım

ben arada seyrediyordum ama tekrarları hep izlediğim bölümleri veriyorlar bencede güzel dizi...
hftsonu bende de annemler abimler ve 2 çocuk vardı bizim oğlanın gıkı çıkmadı erkenden de uyudu gece bile geç kalktı ama pazar günü canımıza ot tıkadı, bende servisleri pek yapamadım eee çocuklu kadınız bizden bu kadar....
bu arada benim oğliş de salça kafa oluyo ve büyük adamlar gibi resmen ıkınıyor bizde henüz kabızlık sorunu yaşamadık boşumuz yok gibi hemen hemen hergün yapıyoz....

sizin bebişlerde kakasını yaparken sen çıkarıyo mu ikıkınomu yani.. kabızda değil ama ıkınıyor.. bi arkadaş böyle olduğunu muhahkkak doktora söyle dedi...:S:bbo:

esra canım bu tickeri şu şekilde http://lb1f.lilypie.com/LynFp3.png kullanıcı panelinde kilo takip çizelgesi yazan yere kopyalarsan tamamdır. Bu arada yumuşak g yerine g kullansan daha iyi olurmuş

kızlar benim oğlan( şu an kucağımda klavyeyi ellemek istiyor)bebek mamalarını kaşık yada devam sütü ve ona özel çorbaları asla ama asla sevmiyor birde sabahları bebe bisküvisi ve tuzsuz peynir vermeye çalışıyorum ağzında dakikalarca yutmadan tutuyor, bugün ona ev tarhanası yaptım sadece suyla karıştırdım içine yağ, tuz, hiçbirşey koymadım yemedi annem sen yermisin öyle bizim yedğimiz gibi yap bak yiyecek dedi tekrar içine 1 diş sarımsak çok az tuz piştikten sonrada z.yağı koydum içine birazda ekmek içi bayıldı yaaaaaa yok böyle birşey koca bir tabak içmiş benim oğlum bir gurmekaydirigubbakcemile3

ağzından gaz çıkarınca nefesi sarımsak kokuyorkaydirigubbakcemile3sositososito

evet çok hoşlarına gider ama allah korusun boğulabilirler onlarla.

bu arada ben bugün keremin saçlarını kestim
kulaklarının üstündedkiler kulaklarına giriyodu bide önden kestim gözüne gelio die:))

bizimkide ilk kakayı kabız gibi yapıyo sonra patır kütür gidiyo
geçen baktım nasıl zorlanıyo kıpkırmızı olmuş bi bakayım dedimki kakası kıvrıla kıvarıla çıkıyor : hihi

sultan özel üye olmuşsun hayırlı olsun
kerem emmiyor mu artık

bi de tubacım sen yaz helvası diyodun ya... nasıl hangisi iyi.... bi deneyim benim obura yetemicem yakında.....

seyidoğlu bool cevizli yaz helvası yiyorum emelcim hem çok lezzetli benim gibi tatlı canavarı için ideal hem bana çok süt yapıyor.inşallah sende de yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…