• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

bugun dr konrtrolümüz vardı 6 sında 5 aylık oldu.. demir ilacı ferrum verdi.. 7500 gr 66 cm sağlıklı bi bebek dedi kafası 44 cm(koca kafalı) :)))

mama veriyomuusn dedi bende ben işteyken bir öğün veriyoruz gerikalan anne sütü dedim.. devam maması yerine. kaşık maması ver sütlü pirinçli yerine dedi.. hem kaşığa alışırmış. bu ayın sonunda kahvaltı ve öğün yemeklerne başlicakmışız. şimdi kahvaltı falan verme dedi.. sanırım bu mama kahvaltıdanbahsediyor..

mevsim meyve püreleri verebilirmisim. yoğurt bir fincan kadr istersen verebilirsin dedi.onu da ben sordum da dedi.. sanırım ona bile bu ayda gerek görmicekti.. çüünkü 6 aydan sonra diyor bizim dr ..

aman bu dr larda garipler valla hepsi ayrı telden çalıyor.. bunlar aynı dersleri görmüyorlar herhalde..

slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma :D
herkesınkını allah bagıslasın

hoşgeldin canm

kızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum

kaydirigubbakcemile5

bende roxy aldım ama kullanmadım hiç. hacışakir kullanıyorum yumşatıcı olarak da artık yumoş kullanıyorum çok güzel kokuyor hemde yumşacık oluyor

selamm kıslar bi ara pınar abarttı koptuk hayattan:):) şimdi döndüm babası onla oynuyo yine bi acia yaşatmazsa:):):) ne kadar çok konuşmuşunuz bi kaç saat içinde.... öksürük pın pın da da var ama sanki soğuk algınlığı değil gibi.... ayy bugün çok yoruldum yaw.... pınar çok yoruyo beni... hep oynamak istiyo ve koyduğum yerde durmadığı için iki de bir kucakla yerine koy..... offfff.... neyse .... çok uzun olcak.... SİZİ SEVİYOM beeee.........

puanlar için teşekkürler kıslar... bi de ben deniyom ama ne yazık ki tekrar veremezsiniz diyor ki daha hiç o kişiye puan vermedim.... anlamadım... yoksa ben de sizlere vermeye çalışıyom.....

selam arkadaşlar geçmişi okuyamadım eğer hasta bebişler varsa hepsine çok çok geçmiş olsun diyorum.ben yeni oturdum oğlum yeni uyudu inşallah gece rahat uyur kızlar yaa .iftara yemek bile yapamadım yavrum ağlayıp durdu tüm gün

bu arada kızlar deterjan olarak bende roxy kullanıyorum hatta bazen kendi beyazlılarımızı bile onla yıkıyprum çok güzel kokuyo oğluşum gibii

bugun dr konrtrolümüz vardı 6 sında 5 aylık oldu.. demir ilacı ferrum verdi.. 7500 gr 66 cm sağlıklı bi bebek dedi kafası 44 cm(koca kafalı) :)))

mama veriyomuusn dedi bende ben işteyken bir öğün veriyoruz gerikalan anne sütü dedim.. devam maması yerine. kaşık maması ver sütlü pirinçli yerine dedi.. hem kaşığa alışırmış. bu ayın sonunda kahvaltı ve öğün yemeklerne başlicakmışız. şimdi kahvaltı falan verme dedi.. sanırım bu mama kahvaltıdanbahsediyor..

mevsim meyve püreleri verebilirmisim. yoğurt bir fincan kadr istersen verebilirsin dedi.onu da ben sordum da dedi.. sanırım ona bile bu ayda gerek görmicekti.. çüünkü 6 aydan sonra diyor bizim dr ..

aman bu dr larda garipler valla hepsi ayrı telden çalıyor.. bunlar aynı dersleri görmüyorlar herhalde..
evet canım bizede doktor sebze çorbasın falan erken diyo ama bi arkadaşın oğlu bizimkinden 1 ay küçük vermediği şey kalmamış maşallah

hadi yaa.. valla ihmal etmemek lazım ama şimdi boş yere de dr.a götürmek istemiyorum. hapşurup öksürüyor ama burnu tıkalı değil, ateşi yok, keyfi, iştahı da yerinde. takip edeyim bakalım bir kaç gün. seninkinde ne belirti vardı baska?
canım bence ihmal etme eğer öksürüğü gece olursa mutlaka götür dr bize özellikle gece uykusunda öksürüyomu diye sordu

ooh koydum popomu koltuğa sonunda delirdi benimki pancar gibi oldu ağlamaktan ne yaptıysam susmadı sadece balkona çıkınca susuyo deli yaa kışın ne yapcaz donarız balkonda artık o kadar ağlamaya yorulmadı da eskiden ağlar yorulurdu açıldı artık bunların gözleri iyice,bazen ne yaparsan yap yemiyolar

geda bizde seni seviyoruz keremde öle g.tü yer görmüyor çırpınıyor kızıyor

çok hareketli yaa... öle kucak istemiyo da galiba emeklicek yakında çünkü bıraktığım yerde 2 dk durmuyo taa gidiyo kanepenin altına sıkışacak die korkuyom... kocaman yorgan dar geliyo qusuya.... ama hareket şu:
eller ve göğüs üzerine dikilen bi kafa ve ayak uçalarıyla itmeye çalışılan popo:) biras sürünüp bi bana bakıyo ve sessiz kahkahasını fırlatıp tekrar devam ediyo:) tabi ağzı da boş değil "mmmmeeeemmmmeeee mmmmmmeeeeemmmm" dudakları çok komik ve tatlı görünüyo o zaman.... agu yok bizde mmm ve türevleri var....

ay baba kız uudu bunlar... ben gidip masayı taoplayım bari:) ayy ne ayıp de mi ööle bırakıp geldim....

ii akşamlar kızlar nsılsnz ben çok kötüyüm kızlar sabahtan beri yatıyrm affedersnz ama felaket ishal olmşm migde bulantısı her yerim agrıyooooo kızlarrrr zeyneple hiç ilgilenmdm bugn saolsn kaynanmla kardeşim baktıar ben yattm öle
zeynepte çok hastaydı devmlı aglıyoduu kabız olmş aynı koyun pisligi gibi kaka yapıyodu hastaneye götrdü eşimm öle büyük bişey yok aptamilin devm sütünü kullabckmşım ilk başta içine haff şeker atcm alışmsı için alışınca şekri kescm ama biberonla yemiyo bende kaşıkla yediryorum alla razı olsn kaynanm bizde kalck sahurda falan herşeyi o hazrlıckkkkk

Back
X