sabah kacta kalkıyorlar
elifçim selenı saat 9 da yatırırsam sabah 5 te kalkıyo eskıden 8.30 ta uyuyodu gece 5 te kalkıyodu duzenı böyleydı ama 10.30 yada 11 gıbı uyursa 8.30 tan önce kalkmıyo
heeeyyy maşşalah bebeişleriinizekeremi uyanmasını beklemeden besliyorum ben msela uyumamdan önce yarım gibi mama yiyor sonra 5-6da uyanıyor yine mama yiyor ve uykuya devam ediyor daha sonra 8-9 gibi yine mama yiyor yarım saat oyalanıp yine uyuyor ve sonra 11-12 gibi kalkıyoruz biz
sağolun kızlar su saatten ıtıbaren baslıyorum :Saruboceq::Saruboceq: dua edın ve sımdılık ben kacar bıraz ılgıleıp yorayım sıpayı
yine yağmur yağıyo yaaburnumuzun dibinde başakşehirin çıkışındaki tır garajında 14 kişi can vermiş dün gece.elektirik olmadığı için işeyden haberimiz olmadı.evden çıkınca gördük bariyerlerin aralarında bile ceset arıyorlardı artık yağmasın ya noolluurr allahımm
çiçek can banyodan sonra mama yerken mi uyuyooo
aman nazar değmesin peki kızlar bu düzeni bozmuyo mu arada bebekleriniz??benimkide düzenli ama arada uyumucam diye direniyo çok deli gibi uykusu olduğu halde
ela da 8-8.30 uyuyo 1.30 kalkıyo mama yiyo 6 kalkıyo mama yiyo 7.30 tam kalkıyo ama 6 da aç olduğu için değil uykusu hafiflediği için kalkıyo sanırım sonra gündüz 3 tane 40 dk uyuyo
yine yağmur yağıyo yaaburnumuzun dibinde başakşehirin çıkışındaki tır garajında 14 kişi can vermiş dün gece.elektirik olmadığı için işeyden haberimiz olmadı.evden çıkınca gördük bariyerlerin aralarında bile ceset arıyorlardı artık yağmasın ya noolluurr allahımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?