haklısın cnm .. çalışan anneler kızıcaktır belki ama dışarı çıkınca birazcık nefes alıyolar..kendilerine zaman ayırabiliyolardır belki....evde olunca uyuşuk moddan hiç çıkamıyosun en azından ben öyleyim..bide aysunun dediği gibi olmuyo bizim yaramazla geçen gün iftardan sonra eve girmeden umutuda arabasına koyalım iki tur atalım dedik burnumuzdan getirdi walla uykusu gelmiş beyfendinin bas bas bağırdııı kucağımıza aldık çaresizz ben arabayı sürdüm babası umutu taşıdı kendimizi eve zor attık oda bi tartışma meselesiydi meselaa direk eve gitsek bunlar olmazdı diyeee
delircem ya 30 dk uyuyup uyanıyo yetmiyo tabi geri de uyumuyo sonra tüm gün uykum var diye bağırığ çağırıyo bu çocuk var madem uyu yoksa uyan di mi,ne kalkıyon uykun varsa :mymeka:
bir minoset al, yat dinlen canım..
geçmiş olsun nagıhancım zeyneple sana aman diyeyım nisan anaları dıkkat edin kendinize
geçmiş olsun cnm
gecmıs oku oku bıtmedı yıne hasta bebıslere ve annıslere gecmıs olsun.
ewet galıba donemsel bişey yoksa ben boyle degıldım
suan mesajı yazarken sımsek caktı cok kotu ve ben aglamaya basladım
erenın odasına kostum.
ya uyanıp korksaydı
senağlamasenağlama
ben boyle degıldım sonradan oldumm
saolun kızlar bugn biraz daha iiyimmmm
nennn var kuzum sennnn
slm kızlar
acayıp uykum var. erene bıseyler oluo. ya cocuk huy degıstırecek yada bıze ayak uydurayım derken ıyıce bozuldu.
gece 4 gıbı bızımle beraber yatıyo. saat 7-7,5 ta kalkıo sonra uyku falan yok.saat 12 ye kadar oynattım uyutmaya calıstım. uyudu gıbı oldu 3 kez yatagına yatırdım aglayarak gerı uyandı ama ne aglamak. tabı ben dayanamadım uykusuzluga
dermanım kalmadı esım ılgılendı. saat 1 de uyutmus. ve suan uyuyo
mısafır gelecek yemek yapmaya calısıyorum ama cok bıtkın bı haldeyım
uyku saatlerımız bı turlu tutmuyo sıpayla.
nasıl olucak b ılmıyorum
bıldıgım tek sey ya bıze gore onu ayarlıcaz yada bız ona ayak uydurucaz
4 e kadarmı uyumuyo çok geç değil mi ya siz ona ayak uydurcaksınız tabikide uyumayan çocuk kilo almaz hem ek gıdalara tam olarak geçtiğinde herşey saatiyle olacak o zaman ne yapacaksın
esım saat 1 de gelıo ramazan oldugu ıcın sahura kadar oturuyoruz esım yemek yıyıp yatıo
yanı hepımız o saatte yatıyoruz.
erende bızımle yatıodu 2 gune kadar ve 4 te yatıp oglen 12 gıbı kalkıyodu.
2 gundur bısı oldu
ek gıdalar saatı saatıne mı verılıo. hanı bugun 2 de yedıyse ertesı gun 2,5 ta yese olmuo mu acep
gercı ramazandan sonra boyle bı sorun olmaz belkı ama suan cok kotu
kızlar bı fıkır verın nerden nasıl baslamalıyım uyku saatlerı ıcın
nasıl duzene gırer
duzene gırması ıcın ne yapmalıyım
sımdı alıstıgı duzende gıdıyo nasıl degısecek fıkrı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?