2009 Nisan Anneleri buraya

bana daha numune gelmedi gelsede gerçi ben anneme geldim evde kımse yok hafta sonuna kadar bursadayım eve gıdınce bakarım artık

@ bursasu : tabii ki sen bilirsin ama ben doktorun bize anlattığı şeyi paylaşmak istedim. aslında düşününce de hak vermiyor değilim. yanlış hatırlamıyorsam 1 dozu 150TL olmalı ve doktorlar 3 doz diyor. benim istanbuld'da gittiğim özel doktorumuz da farklı olarak dedi ki sadece 1 dozunu yaptırabilirsin. yani bana şey gibi geldi parası olan 3 doz yaptırsın parası olmayan da zar zor da olsa bulsun hiç değilse bir doz yaptırsın. yani evlat bu canımızı bişe verelim tabii ki. burada mesele para da değil. gerekli gereksiz virüs enjekte ediyorlar vücuda. anlatabildim mi?? mesela su çiçeği için de aşı var. o da özel aşıymış ve ne kadar onu bile bilmiyorum. ama yaptırmayı düşünmüyorum. düşünsene ben 33 yaşındayım hala geçirmedim su çiçeği. kaldı ki biizm zamanımızda daha fazlaydı. anlatabildim mi??

ne güzel gelişimlerini takip edebiliriz o zaman gerçi benim oğluşum 1 ay erken doğdu ama olsun :içelim:
elbette takip edebiliriz :)

şimdi heryere mesaj göndreceğim numune istemek için bakalım hangileri gelecek
mılupa. bebelac. hero baby. evy baby. babystar
başka numune gönderen varmı arkadaşlar
prima gönderiyormu

merhaba arkadaşlar..iş yerindeyim ve o kadar yoğun ki burası anlatamam..sizden de ayrı kalmak istemiyorum..

ben rota aşısının 2 sini de yaptırdım..aşıdan mıdır nedir bilmem ama benimki ishal olmadı hiç..
gerçi olduysa da ben anlamamış olabilirim..:kedi:

bende bu mama sitelerinden numune ürün istedim..henüz gelen giden yok..bakalım ne olacak...
ama hero baby e ürünleriyle ilgili bazı sorularımı yazmıştım inanın ben saha siteyi apamadan aradılar..şok olmuştum..alkisalkisalkis

saha sonra bi kaç soru daha sıraladım onda da bir saat sonra aradılar ve o soruların arkasına numune isteme mevzusunu da iliştirdim..bakalım numune göndermeleri de cevapları kadar hızlı mı..

bu arada milupa uzmanıyla bir şey sormak için 2 kez görüştüm ve kayıt altına alıyorlar belli ki 2. arayışımda adımla hitap ettiler bana..size numune ürün ve beslenme kitapçığı yolluyorum dedi bir de..cumartesi ya da pazar günydü..şimdilik gelen giden yok..

kıslar bana gelmdi numune ....
arkadaşlarıma geldi bana yok diye mail atarmışım:):)

ayyy ben çok mutlu oldum yazayım siz de mutlu olun:) biz pın pın a oyuncak almıştık onlar geldi.
hani şu gülşen in de alacak olduğu konuşan kopek vardı ya biri o... resimdeki kadar büyük değil ama güsel.... bi de yürüteç gibi bişiy ama upur böceği... çok tatlı oldu pın pın içine girince....

Sultan 2.yü yaptırmazsan 1.nin de bir anlamı kalmayacak,boşuna yaptırmış olacaksın,öyle değil mi?

bana daha numune gelmedi gelsede gerçi ben anneme geldim evde kımse yok hafta sonuna kadar bursadayım eve gıdınce bakarım artık

seher bende zili duymamaışım dün gece 4buçuğa kadar ayakta olduğum için
neyseki karşı komşum almış numuneleri

facede paylaştığın gelin ve damat süperdi yaa
bende öyle bişey yapmak isterdim ama tabi ölede bi koca olması gerek...

2 gündür giremiyorum misafirlerim vardı sizde maşallah ne çok konuşmuşsunuz geçmişi okuyamadım bugün eşim gitti
ve dönüşte anneannesinide getiricek stres yaptım

benımde kayganaya basarsa zili alır sultan yoksa nolur bilmem valla
bende ilk dozu yaptırdım 2 doz bu ayın 15 de doktoru yaptır bunu dedi su çiçene gerek bile yokumuş

dünden beri sütüm çok maşallah bugün bişi araştırırken gördüm havuç, siyah üzüm ve özellikle rezene çayı sütü arttırırmış. bende siyah üzüm yemiştim bayağı bi o arttırdı sanırım

Benim halamın kızının bebeği var,bizimkilerden 5-6 ay büyük,o su çiçeği çıkardı,7-8 aylıkken,daha suçiçeği aşısının zamanı gelmemişken.

Tuğba demişti yaz helvası süt yapıyor die,ben 2-3 gündür yiyorum ,sabah kalktığımda göğüslerim taş gibi oluyor,mm ler başkaldırmış kavuşmuyor düğmeler şeklinde geziyorum sabahları,taysiye ederim.

yok daha gelmedi eşim iş çıkınca gitmek zorunda kaldı onuda dönüşte getirecek
torunun oğlunu görmeye gelcek
eh gelincede 1-2 hafta kalacak hali yok
83 yaşında ne biliyim ya geliyo işte
tez zmnda gider inş.
çünkü demirle beraber zor olacak

gece boyunca emziriyomusun peki bende yiyorum ama hala sağdığımda aynı çıkıyo

güle güle kullansın pın pın neler aldın resimlerini koysana ciciler bölümüne merak etiim

Sultan 2.yü yaptırmazsan 1.nin de bir anlamı kalmayacak,boşuna yaptırmış olacaksın,öyle değil mi?
öyle mi?? :):uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…