2009 Nisan Anneleri buraya

valla zamanım olsa zaten aklımda ama
seminerdi organizasyonlardı derken
işyerine bile uğryamaıyorum..

kızlar ben bi kaç biberon aldım tutmadı acaba nuby alsam tutarmı zaten mamada kabul etmiyo sadece elma suyu oda çok az bir kutu devam sütünü attım hiçbişekilde istemedi o yüzden sütüm yetsin diye oruçta tutamıyorm

ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz?

johnsonsbaby yada dalin kullanıyorum ben pamukla falan yapamam valla hiç pişik olmadı şükür

canım abimin marketi var onun esnaf kartıyla gidip toptan alıyoruz 2 numara bez kalmıştı bizimde 2 paket.bende onu kayınpederimin orda oturan yeni bebişi olan biri var durumları kötü ona verdim çok sevinmişti.

ay ben kendimi çok pinti hissettim şimdi herkes birine ver demiş bense kardeşine sakla hahah

amaan onların bile son kullanma tarihleri var sultancım ne saklıcam hem rabbim 2. yi verecekmi bakalım
bide benim felsefem hep yardım edebilecek gücün varken yapabildiğim kadar yapayım ki allah korusun yardıma muhtaç olursam benimde elimden tutan çok olsun.
bahsettiğim kadıncağız tüp bebek yaptı 15 senedir olmuyormuş bebişleri ama hamileliği o akdar sorunlu geçmiş ki bebekler ikizdi biri düştü hastanede yattı falan kullanılan ilaçlar bile çok pahalıymış şimdi gırtlağa kadar borçtalar.bebişin doğr düzgün giysisi bile yokmuş.ben ecrinin küçülen tulumlarını falanda verdim erkeklerinde giyebilecek gibi olanlarını.kız bebek olsa hepsini verirdim.

ismim banu oğlum 20 nisan doğumlu ismi bera 3.000 gr 50 cm.doğdu bi de kızım var 5 yaşında şimdilik ev hanımıyım

hoşgeldin canım ohh iki çocuklu anneler artıyoo

ya dilek 2.sezeryan daha zor oluyo diolar sen ne diosun deneyimli biri olaraktan:)

ya umarım herkeste aynı olmuyodur ama benim gerçekten 2. sezeryanım çok çok zor oldu
farkındaysan doğum hikayemi bile yazmadım. benim epidurali uygulayan bi hata falan yaptı herhalde o yüzden sıkıntı çektim belki genel anestezi olsa böyle olmazdı. yani bence gözün korkmasın 2. zor oluyo diye bi kural olduğunu sanmıyorum.sen içini ferah tut şekrcim kereme kardeş lazım.

zemuszemus

merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum

merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
canım benim nasıl üzüldüm anlatamam yaaa... çok ama çok geçmiş olsun umarım tedaviyle iyileşecek bir durumdur nasıl anladı doktor, belki de yanılmıştır başka bir doktora daha mı götürseniz acaba???

sağol canım normal kontrolde kalp falan dinleniyo ya muayene biitince bi problem var dei kalbini dinlerken üfürüm duydum çocuk kardiyoloğunun görmesi lazım dedi kardiyoloğ eko ekg çekti ne yazıkki yanılmamış delik var ve ne yazıkki yapıcak bişey yok sadece beklicez 5-6 yaşına kadar beklicez kapanmazsa ameliyat olacak dediler dünyalar başıma yıkıldı

şenaycım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah hepimizin duasıyla iyileşecek inşallah zeynebimiz

cnm msllah cok guzel kılo vermıssın ve ıradene hayran kaldım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

milupadan mesaj gelmiş bana numune gönderimi yapılacaktır diye ne kadar zaman sonra geliyor...bu arada herobaby için sitesinden mi yazıcaz yoksa yine kendi adresimizden mi isticez....
3-4 gunde gelıyo da hero baby banada yollamdı CADIARZU

uyku duzenınız cok guzel bende boyle ıstıyorum :çok üzgünüm:

bu arada kayranın öksürüğü biraz azaldı şimdilik keyfi yerinde sabah şekeri gibi maşallah:)

gecmıs oldun burcu nazar degmesın :Saruboceq:

amannnnn eyvahh bısı olmus mu cıcek bebıse şişlik dısında

bende deneyeyım de bızımde dugmeler patlasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy cok guzelmısss.
ben almamıs olsaydım kesın böcekten alırdım. gule gule kullansın pınpın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bizimde numuneler gedı kızlr
milupa
2 tane sütlü biskuvılı
2 tane sütlü pirinçli
2 tane 7 tahıllı
1 tane sütlü armutlu muzlu
kitapcık ve önluk

bebelac
2 tane cavdarlı mısırlı
1 tane sutlu pirinçli
1 tane peynirli pekmezlı
1 tane sütlü tahıl karısımı
kitapcık ve önluk

bebelac ve mılupa bazı arkadalara torpıl yapmıs bebelaac bana 5 yoladı mılupa 7 ust komsumda ıstedı ona mılupadan 10 tane geldı. bı daha mı ıstesek hihihii

ay ben kendimi çok pinti hissettim şimdi herkes birine ver demiş bense kardeşine sakla hahah

pinti seniiiiii :roflol:

cnm cok gecmıs olsun tedavısı vardır mutlaka
amelıyat falan dedılermı

Son düzenleme:
şenayy canım yaa çok üzüldüm... inş. bekleme süresinde kendiliğinden düzelir.... rabbim şifa versin ....

kıslar yaaa pın pın çok huzursuz yaaa... dr yarın gidecem neler yapabilirim onun için... sanki bi yerleri ağrıyo.. sürekli ağlıyo... az önce girdik içeri.... gezdik ama eve geldik yine aynı.... resmen grip olmuş yaaa... burnunu görseniz musluk gibi gösleri de akıyo qusunun yaaa

slm kızlar bugün umutu anneanneye attım evi toparladım ev uçmuş resmen ben babamızın dağınıklığıyla başedemiyodum bide küçük beyin eşyaları çıktı :))
geçmişi fazla okuyamadım yaramaz bi durum yoktur umarımm...

şenaycım çok üzüldüm canımm moralini yüksek tut.. Allah dermansız dert vermesin çok şükür tedavisi var üzülme noolur ...Dualarımız seninleee...

arkadaşım üzülme allah şifa versin ikimizin bebegine de bende çok kötü günler yaşadım ve yaşıyorum yaşamadıgın zaman anlayamıyosun seni gayet iyi anlıyorum ama onların bize ihtiyacı var allah onları bize emanet etti

canım senin bebişinde mi rahatsız yazdıysan görmedim rabbim şifa versin inşallah

valla benimkide öle başladı ateşi çıka bilir dikkatli ol ve 38 i geçmeden ateş düşürücü verme derim geçmiş olsun

şenaycım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah hepimizin duasıyla iyileşecek inşallah zeynebimiz

yaa ne diceğimi bilemiyorum çok üzüldüm şenay

şenayy canım yaa çok üzüldüm... inş. bekleme süresinde kendiliğinden düzelir.... rabbim şifa versin ....

teşekkür ederim herkese evdekilere yansıtmamaya gayret ediyorum ama nafile zaten yavrum okul açıldı diye ayrı kalma kabusu yaşıyodu bişey yemiyordu bide bu çıktı dr hemen sütün varmı dedi var ama ne fayda evde değilimki biberonda almıyo zaten ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…