çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm ya.merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
kıslar yaaa pın pın çok huzursuz yaaa... dr yarın gidecem neler yapabilirim onun için... sanki bi yerleri ağrıyo.. sürekli ağlıyo... az önce girdik içeri.... gezdik ama eve geldik yine aynı.... resmen grip olmuş yaaa... burnunu görseniz musluk gibigösleri de akıyo qusunun yaaa
buharlı sıcak banyolar çok ağlamak üşütmek grip olmak çok öksürmek hapşırmak yasak hasta olmayacak yani ve iyi beslenmesi gerekiyomuşçok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm ya.
umarım kendi kendine kapanır genel de öyle oluyor diye biliyorum.
peki bu arada özel bir bakım falan gerekiyo mu?
bende ondan korkuyorum ya koşup oynayamazsa yavrum öyle haşin haşin oynaşıyoduk onla baana saldırıp çenemi ısırıyodu 4 gündür cam vazo gibi kucağımdan indirmiyorum canım yavrum eskisi gibi hırsla oyun oynama istiyor ama ben karşılık veremiyorum mafoldumbencanım üzüntünü anlayabiliyorum ama lütfen sakin ol... bir çok bebekte var bu durum ve dr. un da dedigi gibi 5-6 yasına kadar bir çogu kendiliğinden kapanıyor. kapanmasa dahi artık bu tarz ameliyatlar çok basarılı geçiyor. allah a şükür ameliyat edilince düzelebilen bir problem var. neler var, hep öyle yasamak zorunda olan, hiç bir zaman koşup oynayamayacak çocuklar var. onları aklına getir,allahına şükret canım. geçmiş olsun..
canım grip olduysa ondan huysuzlanıyordur. geçmiş olsun tekrar. dr. a götür yarın ihmal etme..
evet canım ben normmal dogum yaptım bebek büyüktü dgumda sol kolunun damarlarında hasar oluştu bize geçici bişey 1 hafta içinde düzelir dediler başka doktorlara götürdük bunun geçici degil kalıcı bir hasar oldugunu öğrendigimde dünya başıma yıkıldı şu an fizik tedavi görüyor bebişim
evet canım ben normmal dogum yaptım bebek büyüktü dgumda sol kolunun damarlarında hasar oluştu bize geçici bişey 1 hafta içinde düzelir dediler başka doktorlara götürdük bunun geçici degil kalıcı bir hasar oldugunu öğrendigimde dünya başıma yıkıldı şu an fizik tedavi görüyor bebişim
teşekkür ederim herkese evdekilere yansıtmamaya gayret ediyorum ama nafile zaten yavrum okul açıldı diye ayrı kalma kabusu yaşıyodu bişey yemiyordu bide bu çıktı dr hemen sütün varmı dedi var ama ne fayda evde değilimki biberonda almıyo zaten ne yapacağımı şaşırdım
canım sana da çok geçmiş olsunevet canım ben normmal dogum yaptım bebek büyüktü dgumda sol kolunun damarlarında hasar oluştu bize geçici bişey 1 hafta içinde düzelir dediler başka doktorlara götürdük bunun geçici degil kalıcı bir hasar oldugunu öğrendigimde dünya başıma yıkıldı şu an fizik tedavi görüyor bebişim
çok geçmiş olsun umarım tedavi başarılı olur Allah hepimize güç versin
sızede cok gecmıs olsun hemn duzelır ınsalllah bebısın:Saruboceq:
şenaycım dr sutun varmı dıye osrmus ya
emınce daha cabuk mu ıyılesyo acaba
iyi beslenmesi gerekiyomuş ya anne sütünün yerini hiç bişey tutmuyo işte izin almam imkansız evin yakınlarına bi yerlere gelmeye çelışıyorum ama ondanda pek umut yok gibicanım sana da çok geçmiş olsun
inşallah tez zamanda düzelir
Allah dermanı olmayan dert vermesin
amin inşallah canım ya dualarımda sizin içinde dua edicem inşallah müdahaleye gerek kalmadan düzelir
işten izin alsan olmazmı doktor anne sütünü sorduğuna göre önemli demekki
bize plastik inşallah onların dedigi gibi olmaz ilk gittigimizde 15 16 yıl bizimlesin demişti inşallah onların dedigine bırakmaz rabbim
merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
eymeni biz planlı yapmadık demekki rbbim bizi imtihan ediyor diye düşünüyorum .birde 7 yıl sonra beklenmeyen bi bebek digerlerinden çok farklı bizim için biraz yaşda oturunca daha farklı oluyo sizede ara vermenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?