2009 Nisan Anneleri buraya

benim oğluşumda sallanarak uyuyor kendiliğinden uyumaya nasıl alıştırdın ben uğraşıyorum uyumuyor bir türlü, gündüz uyutuyorum yarım saat içinde uyanıyor sallarsam başında beklersen 2 saate kadar uyuyor yoksa yarım saat sonra uyanıyor mız mızlanıyor

merhabalar anneler ve minik yavrucuklar;

nasılsınız bakalım?? geçmiş yişne olmuş bi dünya okuyamadım malum işyerinde anca yazılanlara yetişebiliyorum.
arada gördüm sanki bazı bebişlerimiz hastaymış yine... allah acil şifalar versin hepsine. dilerim hayatları boyunca dertsiz yaşasınlar ama ola ki dertleri olursa devasız dert sahibi olmasınlar.

bende hafta sonu bakacağım uyku tulumuna oğluşumda üstünü sürekli açıyor ne kadara almıştın

güle güle kulanın canım bende istedim bakalım gelecekmi gönderilenler tek kullanımlıkmı oluyor

çok şükür değiliz ama tabii ki bu bir teselli değil. yaşananlar düşünülünce (( ben kadıköydeyim, merkezde buralarda sıkıntı olmadı anlayacağınız. ama ateş düşen evlerdekilere allh sabır versin....

amin meraklı misafirin yüklediği haberi izledimde vodafone ne kadar zor bir durum

bana hiç devam sütü ya da devam maması gelmedi mesela, onun yerine çorba göndermişler sanırım.

bende hafta sonu bakacağım uyku tulumuna oğluşumda üstünü sürekli açıyor ne kadara almıştın

ben hala üstünü örtmüyorum benimkinin.

şenay ve eymen geçmiş olsun allah çocuklarınıza şifa versin

teşekkür ederim

Soruda adım geçmiş cevaplayayım. Artık öyle penis üzerindeki derinin ileri geri oynatılması tevsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla. Ben hiç ellemiyorum.

hayırlı cumalar annişler haberleri izledim bu geceden itibaren tekrar başlıyomuş yağışlı hava ayyyy nolucak o insanların hali allah yardım etsin bu arada konyalı arkadaş varmı aramızda ordada deprem olmuş çok panik yaşanmış noluyo yaaa herşey üstüste gelioo

şenay evin okula yakın mı... uzaksa hiç görvlendirme konusunu falan konuştun mu.. inş yakınsındır...

yatarken örtüyorum kalkınca bakıyorumki yaklarıyla açmış şimdi neysede havalar soğuyunca hasta olur almak lazım

başlarda çok zor oldu canım..........
oyun halısına koyuyorum gündüz egeyi,ilgisini çekicek oyuncaklarda aldım,taktım,emziğinide verdim.
uyku vakti geldiğinde mıkırdanıyordu,sallamadım,yalandan ağlayp uyuya kaldı..
gerçekten ağlıyorsa evde turlayıp sakinleşiyorduk tekrar yatırıyordum.
yada oyun oynayıp yoruyorum sonra koltuğa koyup,emziği ağzına....
gece tomy'nin iyi uykuları var onu açıp,yatağına egeyi,baka baka uyuyor.
şuan düzenimizi iyi oturttuk,maşallahhh......
sabah kalkınca altını değiştirip,mamasını verip yatağına yatırıyorum,dönence ve iyi uykularını açıyorum(müziği için,dönencenin müziği berbatta:) )uyuyor.
1.5-2 saat sonra kalkıyor tekrar mama veriyorum.
oyun oynuyoruz sonra oyun halısına...
evde işimi kolaylaştıran şeyler varr...
oyun halısı sıkılınca mama sandalyesi...(cadde üzerinde oturuyoruz ve perdeyi açıp mama sandalyesine oturtuyorum dışarısını izliyorr.
oyun halısı sayesinde 2.5 haftadır yüzüstü dönüyor kendiliğinden.....

ay inanmıyorum yaaa
bide gziliyolar hee
nasıl kesik atmayı becermişler yaaklava:klava:klava:
Soruda adım geçmiş cevaplayayım. Artık öyle penis üzerindeki derinin ileri geri oynatılması tevsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla. Ben hiç ellemiyorum.

aaa
ben silerken deriyi biraz geriye çekip ucunuda siliyorum dum diyeyim

geda o uğurböcekli yürüteç çok şeker ama nasıl gidiyo o halının sütündeki sanki takılacakmış gibi bir duruşu var dikkat edin

yatarken örtüyorum kalkınca bakıyorumki yaklarıyla açmış şimdi neysede havalar soğuyunca hasta olur almak lazım

kışın benim için zor olucak.
1.katta oturuyorum ve aşağısı bodrum yani yerler soğuk.
dış kapıdan girildiği gibi hemen oda,kapı açıldıkça soğuk giriyor....
doğalgazlı evim ama kuzeyde oturuyorum ve çokkk ısınmıyor.,
egenin odası daha önce oturma odasıydı klima taktırmıştık onuda açıyordum ısınmak için.
ama şimdi ege odaında durmak tek başına mecbur benimle aynı oda da durcak....
ay bu kış nasıl geçicek anlamayalımmmm çabuk geçsinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…