dondolino bende almak istemiştim.
ege sallanmaya alışıktı daha önce sırf o yüzden istedim.daha sonra da mama sandalyesi oluyordu.
ama şimdi kendiliğinden uyuduğu için almadım.
onun yerine yüksekliği pozisyonu ayarlanabilir mama sandalesi aldım çokta memnunum.
fotosu ciciler başlığında var.
ege gece üzerini ayaklarıyla çok açıyor uyku tulumu aldım harika bişey kadife baya kalın.
birde kaşıkla egeye bişey yedirmeye çalışırken burnunun içine kadar giriyor,elleriyle kaşığı tutmaya çalışıyor,püskürtüyor offf çok zıpır bu bebekler yaaa
arkadaşlar bana gelen milupa numuneleri;
3 milumil devam maması
2 aptamil devam sütü
1 aptamil sütlü pirinçli
2 gece tahılları muzlu armutlu
1 gece tahılları 7 tahıllı
1 gece sütlü kurabiyeli
kitapçık ve önlük
çok şükür değiliz ama tabii ki bu bir teselli değil. yaşananlar düşünülünce(( ben kadıköydeyim, merkezde buralarda sıkıntı olmadı anlayacağınız. ama ateş düşen evlerdekilere allh sabır versin....
arkadaşlar bana gelen milupa numuneleri;
3 milumil devam maması
2 aptamil devam sütü
1 aptamil sütlü pirinçli
2 gece tahılları muzlu armutlu
1 gece tahılları 7 tahıllı
1 gece sütlü kurabiyeli
kitapçık ve önlük
bende hafta sonu bakacağım uyku tulumuna oğluşumda üstünü sürekli açıyor ne kadara almıştın
günaydın kızlar gece bayaa doluymuş şimdi de ööle
Şenay ve deniz çok geçmiş olsun kızlar allah dermansız dert vermesin şenay yeğenlerimde ikiz onlardan birininde delikti cnm iki yaşına gelmeden kapandı inşallah sizinde öyle olur cnm
şenaycım Allah acil şifalar ve sabır versin eymn sana da
benim kızımda 1 aylıkken svt geçirdi kalp atışları 300 e çıktı yoğun bakımda kaldı bir gün devamlı ilaç kullanıyoruz şuan. çok zor çocuk hastalığı. ama başta ben de şenay senin gibi aşırı ilgi gösteriyordum hiç ağlatmıyordum ama alışıyorsun böyle yaşamaya. benim sütüm kaçmasın diye rahat rahat ağlayamamıştım bile. yapacak birşey de yok sen tüm sevgini zaten bebeklerine veriyorsun. Artık bundan sonrası Allaha emanet. sen üzüldüğün sürece o da hissedip dah çok huzursuzlanacak. sen kızlarının şuan için tek dayanağısın. güçlü olmalısın. İnşallah da kendiliğinden zamanla kapanır. Annesini de bir daha hiç üzmez.
eymn senin bebeğin de senin uğraşların sayesinde düzelecektir. Umudunu kaybetme sakın.
Allah bize muhtaç olan tüm bebişlerimizi korusun
şenay ve eymen geçmiş olsun allah çocuklarınıza şifa versin
çok üzüldüm yaa neolmuş bebişlere!!!
çok geçmiş olsun..
şenaycım üzülme iyileşecek minik kuzucuk!!!
allahım ya minicik bebeklere nasıl zarar verir insan peşini bırakmayın şu dkkatsiz vicdansızların.cezalarını bulsunlar.
evet yaaa okudum dila bebeğin haberini ayyy ne bu ya son günlerde hep bebek ölüm haberleri hikayeleri...çok üzülüyorum empati kuruyorum daha çok üzülüyorum(
cnm çok saol cevapladığın için ama bizim sanki iyice daralmış aşılmıyo gibi yada biz canını yakarız diye zorlamıyoruz seninde öylemiydi feridecim,
bu arada bebelac numune gönderimini yapıyoruz diye mail attı zemuszemus
benim oğluşumda sallanarak uyuyor kendiliğinden uyumaya nasıl alıştırdın ben uğraşıyorum uyumuyor bir türlü, gündüz uyutuyorum yarım saat içinde uyanıyor sallarsam başında beklersen 2 saate kadar uyuyor yoksa yarım saat sonra uyanıyor mız mızlanıyor
ay inanmıyorum yaaakızlar benim amliyatımdada kötü bi çok şey olmuştu..hiç hatırlamak istemiyorum ama içim buruldu birden..
yavrum benim..doğmuş odaya getirmişler annemler hemşirelerden bebeği istiyolarmış hemşire vermiyormuş..bu yakışıklı bebeği ben giydircem filan diye..bizde çok sevdi sanıyoz..meğer ameliyat sırasında oğlumun da karnına kesik atılmış..3 cm di meleğimin tam sol gögsünün iki parmak altı kesilmiş..ertesi gün altını açarken farkttik görünce nasıl kötü oldum kıpkırmızı kanamış..hemişre odasına gittik hemen söyledim böyle böyle diye yok oluyomuş bazen ..oğlum hep makat pozisyondaydı ondan olmuşmuş..peki dedim böle bişey var neden söylemediniz çok ufak bişey gerek görmedik dediler..saklaya saklaya giydirdiler ama..ben onun tırnagına zarar gelsin istemezken onlar kesiği sakladılar hakkımı helal etmiyorum o yüzden..şimdi hiç izi bile yok ama belki ogün kesiğine değerek canını yaktık onlar yüzünden..klava:
Soruda adım geçmiş cevaplayayım. Artık öyle penis üzerindeki derinin ileri geri oynatılması tevsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla. Ben hiç ellemiyorum.
yatarken örtüyorum kalkınca bakıyorumki yaklarıyla açmış şimdi neysede havalar soğuyunca hasta olur almak lazım
evt canım tek kullnımlıklar..güle güle kulanın canım bende istedim bakalım gelecekmi gönderilenler tek kullanımlıkmı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?